Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
gyenge ellenfél ellen igaz doxa még gyengébb volt de hát már valamikor nekik is kelett gólt lõni😄😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ceszénát nem mertem volna sima lazio gyõzelmet mondtam volna oda ilyen 3-4:0 kb😄😄😄
közbe látom 0-2 durva
ki hitte volna
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ja egyébként egyetértek Rash húzz már el innen😄😄😄
lazio meccsen félidõ 1.5 under? hanyatt is dõlnék rögtön 😄😄 (ezt most muszáj volt , sorry)
egyébként komolyan hétvégén sunderland gólt szerintem bevállalhatod bár nem tudom a gólszakértõ mit mond.. (én csak az arsenal formájára és Martin bára tudok hivatkozni) - bár a bolton gólban is biztos voltam és láttuk ,hogy nem is sikerült gólt lõniük :S
Nem akarsz elutazni? Valami jó messzi lakatlan tájra? Szerintem itt szívesen összedobnánk neked a repjegy árát (DE CSAK ODA!!) <#gonosz3>#gonosz3>
Glory, Glory Man. United!
a city-t is megverték otthon. evertonnal is ikszeltek, ráadásul az odavágón is csak a 83.percben lõtt góllal nyertünk.
ott a hazai gólt elég valószínû de én nagyon hazai gyõzelem felé hajlok.
talán egy próbát megérne egy félidõ h vége v vagy félidõ v vége h opciót bepróbálni.
122 Bayern München - Kaiserslautern 1.13 H
141 Sunderland - Arsenal 2.08 V
215 Real Madrid - Levante 1.06 H
228 Aston Villa - Manchester City 1.65 V
246 Porto - Leiria 1.14 H
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
meglátta hogy barcelona és azt hitte hogy foci és messiék játszanak egy litván csapat ellen😄😄😄
kb erre tippelek😄😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
AL amskar meccset miért tartják felfüggesztve ilyen sokáig -.-
nem tudom kinek képzeled magad nem érdekel az elimerésed😄😄
szóval csak annyit kérek szakadjl le rólam nem kell megemlegetned semmilyen fórmában a fórumba
köszi puszi
ja és nem kellenek a gúnyos megjegyzéseid se...köszi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miért törlöd mert lebuktál
ott trollkodtál és rám akartad kenni
kínos😄😄😄 valóban
"3 feb 12, 16:46
Komlósy: 123 = Dean. Miért nem vállalod a neved a véleményed mellé?"
Válasz 'Dean Winchester' üzenetére (#174833)
válasz:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként meg kurvára nem értelek ,egy sima full normális gratulációt is magadra veszel amiben semmi hátsó szándék sem volt. (vagy lehet te magadból indulsz ki) Egyébként a tahóságodat már bizonyítottad a chaten shep ellen...
mint írtam ha valaki elõre produkál valamit akkor azt simán elismerem.
az off topicba való üzenetet meg minek hozod ide? nem véletlenül való oda... 😄