Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
nyertemm

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

b******a meg
macabi tamra
17 perccel a vége elõtt 2.3as szorzó volt a 0.5 overre
na mondom megyek és rakok rá kb. 1k-t.
erre még az overre se klikkelek és felfüggesztve -> 1-0
:D éppen lemaradtam róla..
helyette ezt raktam...

Al-Sharjah v Emirates Club Félidõ 1,5 gól fölött
2.70
Lehetséges nyeremény 1.021 HUF
Összes tét: 378 HUF
nekem már jóvá is írták..
pedobear
nyertemm

Jót cumizott a Rubin!Olympiakosz elintézte!
pedobear
Lesz gól vagy mi lesz???

pedobear
Stal Alchevsk - Iskra-Stal (Hány gólt szereznek?)
Több mint 3,5
odds: 1,10x

Most félidõ van 3-0
Szerintetek nyerni fogok?

Klub barátságos mérkõzések - Európa

tens1on
Brighton - Millwall H 2.10? ez a mai tuti? szerintetek?

Jó van:D Am most nézem én is. Bazze hova tûnt ez is:D Mondjuk 38 éves...

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

õ ailton almeida az fc köbenhavban és atlético-ban játszott(portugália) :)
szomferi
nem, õ Kínában játszik (google-ön 5 másodperc alatt megvolt...)

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Az APOEL-ben az az Ailton az a "híres" Werderes Ailton?

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának fõtámogatója a Barcelona és a SONY...

http://www.goal.com/en/match/71877/olympique-lyonnais-vs-apoel-nicosia/preview
itt az öszeálitás vaslzeg :)
Lyon: Lloris - Cissokho Umtiti Koné Réveillere - Bastos Källström Gonalons Briand - Lisandro Lopez Gomis

fook
Igen szemezgettem vele én is. Lyon felállást tud valaki mondani ?

szomferi
mellé az APOEL is, fõleg a Lyon ellen

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

fook
Amúgy szerintetek Leverkusen gól jöhet ?

szomferi
na mára is kell 3 tenisz, kíváncsi leszek de kurvára... :D

fook
Te se szereted ha mások a pénzügyeidben nyúlkálnak , nem de ? Akkor miért nyúlkálsz másnál ?

ReszegKoldus
Szerintem leginkább azok nem tudnák kezelni a helyzetet, akik már valamennyire függõk, akiknek muszáj rakni valamit, meg hogy legyen miért izgulni...röhej, én nem szeretek izgulni <#beka3>
Nekem van némi tapasztalatom a "másik oldalról", úgyhogy tudom, hogy ha lenne egy rakás pénzem nem kérnék a szerencsejátékból (soookkal jobb látni, hogy nálad buknak, mintha te buksz <#vigyor1> bár ez nyilván egyértelmû)

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Rudee
Duplázni jó lesz remélem:

Al Nassr (KSA) - Al Ansar H
Cardiff City - Peterborough United HX
Carlisle - Tranmere Rovers HX
Cowdenbeath - Albion Rovers HX
Lyon - Apoel Nicosia HX
2.09

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ez így van. Ez kb. olyan, mintha valaki azt mondaná, hogy miután megnyeri az ötöslottót, ugyanolyan ember maradna, ugyanarra költene vagy éppen ugyan úgy viselkedne. Egy fenét. (Talán még) a helyzetet sem tudná kezelni. És most nem feltétlen arra gondolok, mikor 5 MRD az ötös... "Elég" pár-száz millióról beszélni vagy csak pár millióról.
Meg igenis mennél szerencsejáték közelébe, mert kurvára nem érdekelne, hogyha veszítesz. Plusz végre kipróbálhatnád magad milyen amikor milliós tétben játszhatsz gond nélkül, nem pár száz vagy ezres nagyságban!

Az a baj ( szerintem), hogy sokan nem látják be, hogy egyáltalán nem tudják 100.000 forinttal a kezükben, hogy mit tennének több tízmillióval a kezükben és mire költenék, ugyanis nem mindenki tudná kezelni a helyzetet, sokan megbolondulnának, nem tudnának bánni ezzel- egyszerûen az ember ilyen!
Olyan ez, mint amikor valaki évekig kerékpározik, aztán a feneke alá tesznek egy Audit.. és hipp-hopp- baleset..
És itt is vannak páran, akik gondolatban nagyon jól elgondolják, mit tennének- de szerintem a valóságban nagyon kevesen lennének képesek erre...
bakkerman
ha nekem nagyon sok pénzem lenne,nem szerencsejátékoznék :) max néha dobnék valamennyit egy tenisz meccsre,de annyi!
persze nem pavlyuchenkovára ASD:ASADDSG:ASGD mekkora mákom volt tegnap hogy nem raktam,buktam volna 10k-t,sõt,a másik alternatíva a Roma volt 3k-val,de azt se raktam meg :) Ilyenkor jön az a szlogen,hogy az a tuti gyõzelem,ha az ember nem rak semmit :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Rudee
Spartaks Jūrmala-Nõmme Kalju

V? Lett újonc vs. észt ezüstérmes.

Forza Italia
jónak tûnnek :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rudee
Preston, Cardiff, Pompey, Huddersfield

ReszegKoldus
Biztos lehetsz benne, de ebben sem vagyok biztos <#nevetes1>

Én tuti 10000% prémium tipp, hogy a közelébe nem mennék semmilyen szerencsejátéknak.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

Biztos lehetsz benne, ha nekik/nekünk lenne ennyi pénzünk ugyanezt csinálnánk. Maximum kicsit okosabban, de ebben sem vagyok biztos!

Forza Italia
okés:)

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

w77d
még 1 gondolat tõlem: Mindenki azzal jön, hogy hencegek a tétekkel. nem tudtok olyat idézni tõlem, hogy hencegnék, csak beírom, hogy mit tettem mennyiért, ha elbuktam akkor meg részben magamat nyugtatom azzal, hogy nem baj, nem dõlt össze a világ. Ez nem hencegés, nem is annak szánom. Az meg hogy valakinek az szúrja a semét, hogy mennyivel játszom, az meg igazán sorry, de tulajdonképpen semmi köze sincs hozzá, mint hogy ahhoz sem hogy honnan van. És miért menjek a feketére tenni, amikor én sportfogadni szeretnék? vagy nekem nem szabad? dehogynem. Csak ennyi...

szomferi
próbálj rá 100ft-tal (ha lehet) az összes meccsre over 1,5, vagy GG :D

Forza Italia
este jó sok angol meccs lesz. sztetek melyik csapatok gólja biztos???

Rudee
Megyeri véd, így Kazan under 1.5 :D

Forza Italia
<#eljen>

Mivel van egy aranyszabály, Kazanra nem fogadunk...:D:D Na szóval ha nem lenne így akkor mindenképpen X-et tennék, félidõ X-et biztosan.

Forza Italia
Kazan gyõzelemrõl vélemények??

Jó, értem...
Csakhát gondolom, h ami neked többszázezer... az Weed számára aprópénz, és ezért van ez a sok vita, illetve hozzászólás. Ami érthetõ is ilyen szemszögbõl. ...
Rash, igen, beleszóltam, és igazad van- most én is beleszóltam de már úgy unom, hogy akármikor jövök, tuti, hogy ez megy.
Na, mindegy- én befejeztem! <#miaz>
bakkerman
több százezer forint eljátsszása nem elköltésnek minõsül,hanem ablakon kidobott pénznek. ha valakinek ennyi pénze van tippmixre,miért nem húzza a rá a feketére,és akkor 5 másodperc alatt kiderül,hogy dupla vagy semmi. vagy ott a tõzsde

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ReszegKoldus
Nekem inkább úgy tûnik ennyibõl, hogy ha elveszíted, akkor elveszíted.

Forza Italia
jhaaa látom :D még reggel van :D

Rudee
...és ha a fogadás nyer...

Forza Italia
Tegyen meg egy 4 vagy több választásból álló gyûjtõfogadást a mai mérkõzésekre mobilon, és ha a fogadás nyer, akkor kiegészítjük nyereményét akár HUF 3,000 / € 12/USD 15.-ig.

Tehát ha megrakok 4 meccset simán és elveszítem visszaadják??? jól értelmeztem :D:D:D

Rash87
nézz utána annak a szónak,hogy irónia...

S egyébként engem aztán nem érdekel,s másokat sem érdekelne,max. olyan szempontból amit #175337-ben szépen kifejtettek.
Senki se ugorna neki,ha normálisan csinálná a dolgokat.
Nem az,hogy azzal henceg hogy õ milyen menõ,hogy xy millát bukott,meg tett fel,s aztán elment. S csoda,h mindenki "piszkálja"?

"Nem ismerlek, ez igaz, de nem szeretem, ha valaki a más hülyeségeivel foglalkozik a sajátja helyett"

Ezt nagyon jól mondod,de azért nézz tükörbe,s ezt magadra is elmondhatod,ha már ennyire beleszóltál.

Glory, Glory Man. United!

Rudee
Én is toltam a mobilt tegnap, mikorra írják jóvá a bónuszt?

Üdv!
Miért frusztrál, hogy Weed ekkora összegekkel játszik?
Nem mindegy ez neked, miért kell állandóan piszkálni ezért?
Irigykedsz rá, vagy a pénzére?
Miért nem a saját házad elején söprögetsz?

Nem ismerlek, ez igaz, de nem szeretem, ha valaki a más hülyeségeivel foglalkozik a sajátja helyett- Elõtted is ott van a lehetõség, hogy 2 millát szórj el, miért nem teszed meg?Mindenki elõtt ott áll a lehetõség, hogy ennyi pénze legyen és azt el is költse.

Rash87
Jogos,azon nagyobbat nevetünk,hogy Weed ismét elbukott 2 millát... Szép életkép :)

Glory, Glory Man. United!

szomferi
+1
ilyen is régen volt... a szelót amit tettem, 6/6 bukó volt, hát befosok :D:D
a papír teniszmeccsek sorra dõltek befele, ritka szar nap egy ilyen a fogadónak :D

hát w77d kommentjeit szivesebben olvasom mint a sok "pattogó" hülyegyereket, akik 2 hónapja "jáátszanak" de már azt hiszik mindent tudnak, és prémium tippeket osztanak, és a 90%a a kommentjüknek :D meg GYERÜNKMÁÁÁ meg HAJRÁÁÁ meg stb

w77d
lófaszt nem szólna... pár emberrel itt régrõl ismerjük egymást, elõbb itt vboltam mint a sok pattogó majmocska. Beírom, emrt más is megosztja az ilyen dolgait.