Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
viszont jövõhéten a cszka,napoli gól szerintem eléggé borítékolható! (basel gól is jöhet)
az inter meg idegenben akár egy x-re is jó lehet hiszen a bl-ben elég jól teljesítenek - de én nem fogok rájuk tenni soha semmikor)
szóval én ezt a hármat rakom !
Viszont a sunderland igen 😄 weed most gazdag lehetne 😄 remélem azért a fordítás meglesz...
http://www.eredmenyek.com/merkozes/zZiJ4RKP/#osszefoglalas
http://www.eredmenyek.com/merkozes/tGUo0oTt/#osszefoglalas
Ez a Martin mindenhova beugrik egy gólra?
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
8 840,39 Ft -> 15 912,7 Ft
Mai elsõ, nem rossz <#eljen>#eljen>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
Union Berlinen meg 4 gól, abból 3 11-esbõl 😄😄😄 Az sem rossz 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Under/Over - Tipp: 2 1,55
Leeds United - Doncaster Rovers (under/over 2.5)
Under/Over - Tipp: 2 1,70
Chesterfield FC - Sheffield Wednesday (under/over 2.5)
Under/Over - Tipp: 2 1,75
Norwich City - Leicester City (under/over 2.5)
Under/Over - Tipp: 2 1,75
Olympique Marseille - Valenciennes FC
Tipp - Tipp: 1 1,45
FC Lorient - OSC Lille (under/over 2.5)
Under/Over - Tipp: 2 2,10
Real Madrid - Racing de Santander (under/over 2.5)
Under/Over - Tipp: 2 1,25
Real Valladolid - Girona FC
Tipp - Tipp: 1 1,35
(döntetlen nélkül)
Kimegyek és megnézem, úgy a legjobb <#alien2>#alien2>