Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
há normáliss:D:D
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
+ semmi ész nélküli játék, szélrõl ész nélkül beadás be se néznek van e ott egyáltalán valaki csak rúgják úgy ahogy sikerül az jólva.. :D 90%-uk ellenfélnél kötött ki :D:D
Na akkor -1,5k helyett -9k <#taps>#taps>
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Ez nálam a mai döntés, mai és holnapi meccsek, az én szememben a forduló talán legbiztonságosabb ajánlatai:
Southampton - Ipswich H
Reading - Portsmouth H
Arsenal szerez gólt Milan ellen
Cesena - Catania V
Westham - Watford H
Lyon szerez gólt Apoel ellen
eredõ: 14,24775
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mi van ezekkel 10.meccsük lesz akkor már zsinórban valami nagyon összeállt arrafelé????!!vagy csak bunda???:D:D
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Mert mi a baj vele? Igényes és a bejegyzések tartalmasak, egyben szórakoztatóak is. Ráadásul ezt a blogot azért hozta létre, hogy akiknek elege van az itteni életbõl, azok a jobb remény érdekében járjanak oda.
Az egyetlen probléma, hogy szûkös az olvasótábor. Viszont az szánalom, hogy egyesek a chat-boxban mások nevében írogattak, hogy jöjjenek vissza SG-re. Azért csinálja ezt az egészet, hogy segítsen nekünk (mert az SG-seken kívül nem sok ismerik a blogot sztem), erre sokan így hálálják meg vagy le se szarják. Ezen el lehetne gondolkodni.
Ezzel nem azt akartam mondani, hogy most a jó nép csõdüljön át oda, de a normálisabb réteg látogathatná gyakrabban és írhatna ÉRTELMES és a TÉMÁHOZ KAPCSOLÓDÓ dolgokat, észrevételeket, mert sztem már tett annyit az itteni emberekért, hogy ennyi legyen a minimum.
Na peace, eszmecsere folyik :)
cesc fábregas
1,36x
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.