Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ott is az USA SUNA GÓL 😄
Egyik se a szívem csücske, ez tuti egyezik 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mindkettõ csapat az arsenal és a mu-tól kapott ki az elõzõ két fordulóban annyi különbséggel ,hogy a spurs hendivel míg a pool csak 1 góllal... XD
a pool a sunderlandet hazai pályán se tudta megverni! (bár tavaly is hazai pályán 2-2re végeztek egymással majd a visszavágón idegenben meg 2:0ra nyert a pool)
ennek ellenére azt mondom ,hogy a sunderland nyerni fog.
aktuális forma 5-2-3 vs 2-4-4
a liverpool idegenben majdnem 50%osan teljesít (6-1-6)
a gladbach meg tipikus stuttgart eset lenne.. hazai pályán eddig veretlen ráadásul még a 2. hely sincs messze tõlük viszont a freiburg idegenben eddig 1 gyõzelmet számlál.. elõzõ fordulóban verték a schalkét... lehet megint egy nagy hal akad a horgukra ? 😄 bebacna...
talán egy ilyet bepróbálok!
a pool a sunderlandet hazai pályán se tudta megverni! (bár tavaly is hazai pályán 2-2re végeztek egymással majd a visszavágón idegenben meg 2:0ra nyert a pool)
ennek ellenére azt mondom ,hogy a sunderland nyerni fog.
aktuális forma 5-2-3 vs 2-4-4
a liverpool idegenben majdnem 50%osan teljesít (6-1-6)
a gladbach meg tipikus stuttgart eset lenne.. hazai pályán eddig veretlen ráadásul még a 2. hely sincs messze tõlük viszont a freiburg idegenben eddig 1 gyõzelmet számlál.. elõzõ fordulóban verték a schalkét... lehet megint egy nagy hal akad a horgukra ? 😄 bebacna...
talán egy ilyet bepróbálok!
egyezés??
mindkettõ angol focicsapat, ennyi kb 😄
mindkettõ angol focicsapat, ennyi kb 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
közben átnéztem 😄
Ki tudja milyen egyezés található a spurs és a pool között?
Ki tudja milyen egyezés található a spurs és a pool között?
Szerintem jönni fog, usa szeret gólok lõni.. Ha meg nem jön legalább ördög be tud majd ugatni 😄😄
5/4 bõven szép! lyonnál mellélõttél de hát franciáktól mit várjunk 😄 amúgy szép volt
mint ahogy milu 7/6os tippje is faszásra sikerült (#177192)
holnapra:
135 Mönchengladbach - Freiburg H 1,50
168 Debrecen - Kecskemét H 1,33
195 Palermo - Roma H 2,44
160 Sunderland - Liverpool H 3,35
dvsc mondjuk már határ alatti értékkel bír 😄
chelsea pl. 1.3ért tuti nem raknék , inkább stoke gólt (kb. 1.7ért)
a kiindulópont az a gladbach gyõzelem, ezt érzem a legbiztosabbra mellé mondjuk egy sunderland gól jó lehet, hiszen ott én pool verést várok (aztán lehet 1-1 lesz vagy 1-2 lesz...stb
a pool annyiszor szopatott már meg de ez a sunderland kiveri belõlük a szart is szerintem 😄 (legalábbis én drukkolok nekik)
everton-spurs
három esélyes, bármi meg eshet de itt is inkább a hazai felé hajlok mint sem a vendég gyõzelem felé, szóval DNB H
most nem rakok mixet, majd vasárnap a juve vereséget fogom bepróbálni...
5/4 bõven szép! lyonnál mellélõttél de hát franciáktól mit várjunk 😄 amúgy szép volt
mint ahogy milu 7/6os tippje is faszásra sikerült (#177192)
holnapra:
135 Mönchengladbach - Freiburg H 1,50
168 Debrecen - Kecskemét H 1,33
195 Palermo - Roma H 2,44
160 Sunderland - Liverpool H 3,35
dvsc mondjuk már határ alatti értékkel bír 😄
chelsea pl. 1.3ért tuti nem raknék , inkább stoke gólt (kb. 1.7ért)
a kiindulópont az a gladbach gyõzelem, ezt érzem a legbiztosabbra mellé mondjuk egy sunderland gól jó lehet, hiszen ott én pool verést várok (aztán lehet 1-1 lesz vagy 1-2 lesz...stb
a pool annyiszor szopatott már meg de ez a sunderland kiveri belõlük a szart is szerintem 😄 (legalábbis én drukkolok nekik)
everton-spurs
három esélyes, bármi meg eshet de itt is inkább a hazai felé hajlok mint sem a vendég gyõzelem felé, szóval DNB H
most nem rakok mixet, majd vasárnap a juve vereséget fogom bepróbálni...
Kivéve, amikor nem 😊
Ez a lényeg, én általában azért nem adok semmi tipp, mert anno adtam aztán jöttek az ehhez a démon kölökhöz hasonló IQ harcosok 😄
Látom csak sikerült kihozni belõled az állatot 😄😄 Pedig csak tényeket írtam 😄😄😄😄😄
Meg legalább ha idéznél akkor tökéletesen úgy idéz ahogy leírtam
TE NYOMORÉK BALFASZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MENNY ÉS SZOPD LE DEANT BÕ NYÁLLAL
TE NYOMORÉK BALFASZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MENNY ÉS SZOPD LE DEANT BÕ NYÁLLAL
Szerintem felesleges vitázni, hogy ki adott jó vagy rossz tippet, ennek a fórumnak az a lényege, hogy megosszuk egymással a megérzéseket, a kedzõk kérdezzenek a tapasztaltabbaktól, nem pedig a versengés, hogy kinek mennyi tippje jön be, hiszen ezek tippek, soha nem lehet biztosra menni.
Mindegy Deannek én most mr mindig befogok szólni , a múltkori húzásáért úgy hogy leszarom mit gondolsz
na most ha ezt én írtam volna tuti beszóltál volna 😄
"egyáltalán nem vártam mu gyõzelmet" (ergo akkor x2 volt nálad) de 3 esélyesre vetted... fail 😊
de semmi gond..
visszavágóra viszont mit mondasz?
"egyáltalán nem vártam mu gyõzelmet" (ergo akkor x2 volt nálad) de 3 esélyesre vetted... fail 😊
de semmi gond..
visszavágóra viszont mit mondasz?
És attól, hogy te hogy gondolod, attól mindenkinek úgy kell? Dean máshogy gondolta a meccset, erre beugattál neki, hogy faxa tipp volt 😄 Ezzel van a gond 😄 Szal nekem ne mentegetõzz itt baxod, hogy "há mi csinájjak nem rúgják be üres kapura?" Adtál tippet bejött ? A nagy büdös lófaszt! Jogos a beugatás? Alapból nem, mert te éreztél valamit aztan mégse jött. De a fentiek alapján ja Jogos 😄
Nem csak állítólag <#papakacsint>#papakacsint>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Én nem azt mondtam , hogy biztos voltam benne csak én egyáltalán nem vártam Man gyõzelmet én azt a meccset teljesen 3 esélyesre vettem
a híres 6:3 😄 napoli-cagliari
csuxeee: grat! mennyi volt amit megsikerült triplázni? vagy titok ? 😊
csuxeee: grat! mennyi volt amit megsikerült triplázni? vagy titok ? 😊
De állítólag a Man.Utd a világ egyik legjobb csapata nem ? és nem játszom az agyamat csak tényeket fektettem le + ha megkérhetlek hanyagold ezt a nyomizást , mert én egy rossz szót nem mondtam rád , ha jól tudom ! És ne érts félre szerintem a Man.Utd -nek a kerettel van nagyon nagy baj nincs túl sok egyéniség benne , a Man Utd addig volt jó míg Ronaldo ott volt azután egy kalap szar , mint ebbe az idénybe is
lokomotív ellen félidõben kurva jók voltak vezettek is 0-1re végeredmény 2-1 lett 😄 jó pár bilbao meccset láttam de azért a mu meg egy spurs elleni idegenbeli gyõzelemmel készült erre a találkozóra és ki gondolta volna (demonon kívül) ,hogy a mu hazai pályán kiszophat?! ..
Jólvan nyomika ne játszad az agyad 😄 Most úgy írkálsz itt, mintha a bilbao a világ legjobb csapata lenne 😄 Az is szopott, meg kapitt ki tök gyökér fosoktól, nézd meg az eredményeket 😄😄
fúúúj 😄 0-2 😄
lol és 0-1 😄 pedig már számoltam ,hogy az inter 9 pontra lesz az el-t érõ helytõl 😄
csuxeee: ezért viszont gratula, ehhez a szelvényhez -számomra legalábbis- nagy bátorság kellett!
<#eljen>#eljen>
csuxeee: ezért viszont gratula, ehhez a szelvényhez -számomra legalábbis- nagy bátorság kellett!
<#eljen>#eljen>
Napoli is, ha tettem rá vagy 2x nem bírt 1 darab gólt se rúgni 😄😄
Na gól 😄 akkor ez a szerencsétlen 1-0-ás meccs lesz 😄😄
és nyer az inter
majd jön a 94.percben a chievo gól 😄DD
napoli meg 6:2 😮
napoli meg 6:2 😮
0-0 marad az is 😄 Amire ma tettem az mind 0-0 lett, vagy szerencsétlen 1-0 😄😄
Ilyen felsorolást lehetne írni a bilbaóra is 😄😄
végül 1 találat de a németeknél 1-1 gól és jött volna a szelvény ... mindenesetre azért örülök, hogy legalább valamit próbáltál összehozni ha még sikertelenül is .D lesz ez még jobb is..
lehet igazad van nem láttam ahogy a BlackBurn szarrá verte otthon a Mut , és azt se láttam , hogy egész szezonba csak makkolnak azt se tudom hogy hogy a faszomba lehetnek még 2.-ok , és azt se tudtam , hogy a bilbao olyan csapat aki úgy megszorongatta a Barcelonát otthon , hogy éppen csak le-xelt velük a barca igazad van nem raktam meg mert overt tettem , de szerintem egyáltalán nem meglepetés az hogy a bilbao vert a MUt elvégre még az Ajax is szét morzsolta õket a 2. meccsen
Az eddigi szokásomhoz híven megint 1 hiba 😄

Vagy ha te erre számítottál, akkor remélem all int toltad Bilbaóra.
Hát akkor te még nem láttad focizni az MU-t 😊
Hát mert Dean mit csináljon ha balféken játszott az MU? 😄 Qrvara nem úgy, ahogy az várható lett volna? 😄
fasza mai szelvényen a stuttgart gyõzelemre épül! mondom keresek mellé még két mérkõzést
napoli 5-1
celta 4-0
erre amire építek meg 0-0 😄D
érted 4-1 majd idegenben a hamburg ellen 4-0 utan gondoltam hazai pályán nyernek az a lautern ellen akit az odavágón idegenben is 2-0 ra vertek sõt aki kb vagy tizen meccse nem nyert ráadásul az utóbbi 5 találkozóból 4et elbukott 😄DD
és pont a stuttgart ellen tudtak megint ikszelni ráadásul ilyen stattal ...
szép
napoli 5-1
celta 4-0
erre amire építek meg 0-0 😄D
érted 4-1 majd idegenben a hamburg ellen 4-0 utan gondoltam hazai pályán nyernek az a lautern ellen akit az odavágón idegenben is 2-0 ra vertek sõt aki kb vagy tizen meccse nem nyert ráadásul az utóbbi 5 találkozóból 4et elbukott 😄DD
és pont a stuttgart ellen tudtak megint ikszelni ráadásul ilyen stattal ...
szép
Mondjuk én Démontól függetlenül toltam meg félidõben hazai gólt, szal szoptam 😊