Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csaj is csodálkozott, aki kiadta, hogy ilyenekre nem szoktak pénzt tenni, ezért nagy szerencsém volt 😄😄😄
Asus Rampage IV Extreme, Intel Core i7 2600K, Sapphire HD 6970 2GB GDDR5, Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz Logitech G19 billentyűzet
Szóval a második... De egyszerre adtam fel.
Asus Rampage IV Extreme, Intel Core i7 2600K, Sapphire HD 6970 2GB GDDR5, Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz Logitech G19 billentyűzet
Amúgy most játszottam elõször... 😊
létezik a kezdõk szerencséje,.. 😄
a 3 szorzóját összeadod és megszorzod az alaptéttel így megkapod mennyi a nyeremény. de igen ha 4bõl 1 et elkursz akkor is nyersz..
a mai napra ezeket gondoltam:
szpartak is nyerni fog
egymás elleni 14 meccsükbõl csupán 1szer nyert az aktuális pályaválasztó! utóbbi két meccsükön ikszeltek egymással
szerintem nyer a hazai csapat de kétesélyben azt mondom 12
Roma - Genoa
itt egy büdös nagy döntetlent várok!
9 egymás elleni mérkõzés óta nem ikszeltek! ebbõl az utóbbi 6 találkozón a gólok száma páratlan volt.
szóval a gólok száma páros 1.8ért szerintem bõven jó vétel!
Dukla - Slavia Praha
hazai , de a hazai gól biztosabb (ha valamit kell mondani akkor csak ezt mondom) mert a döntetlen nagyon benne van a pakliban de akár a vereség is. mondhatni háromesélyes találkozó
Le Mans - Reims
hazai gólt lõ, 1X
TOP Oss - Zwolle
itt a hazai gólt nagyon megéri megjátszani, gondolom 1.6 körül fizetnek rá.
a top oss, hazai környezetben elég jól teljesít, a 6 gyõzelem mellett 3szor játszottak döntetlent és 3szor szenvedtek vereséget.
ami a legszörnyûbb az ,hogy utóbbi 5 bajnoki meccsükön sorra vereséget szenvedtek.
hazai gólt, -bátrabbaknak- dnb hazai gyõzelmet mindenképp ajánlani tudok pláne, hogy a vendégeknek egy vereség simán belefér..
Cottbus - Düsseldorf
ez is talán iksz lesz. itt is mehet a gólok száma páratlan
Gil Vicente - Sporting
a portot a gil elverte 3-1re , azt mondom most ezek nem nyernek és hosszú idõ után a sporting idegenben is tud majd egy gyõzelmet aratni. Viszont a hazai gólt mindenképpen javaslom
Ceahlaul Piatra Neamt - Vaslui
az odavágót idegenben nyerte a ceahlaul.. hazai pályán azért illene legalább egy gólt lõni..
Aarau - Locarno
ha az aarau szeretne a bajnokságban a második helyen végezni akkor hazai pályán nyerni fog. az alacsony szorzó miatt én félve ajánlom..
ez alapján:
gil vicente, le mans, dukla, genoa gólt lõ
poénszelvény: cottbus-roma X
Egy kérdésem lenne mert nem vagyon nagy tippmixes, de tettem egy kombis szelvényt 3/4be. Ez ugye azt jelenti ha a 4 meccsbõl 1 elmegy akkor még nyerõ a szelvény ugye ?
Elõre köszönöm a segítséget.
Üdv
Persze, hogy megraktam... amúgy nem nézek focit, de azért tudom melyik csapat mit tud.

26os szorzó elõre beírt szelvénnyel..
a real x-re még láttam is némi esélyt de az interrõl enm gondoltam volna, hogy hazai pályán most sem fog tudni nyerni 😄
psv-tõl meg nem vártam gyõzelmet..
szóval nagy gratula
23 Köge - Aalborg D 3,15
51 Gil Vicente - Sporting CP D 3,20
Én ezeket érzem ma..
22 Lechia Gdansk - Korona Kielce V 2,42
23 Köge - Aalborg D 3,15
51 Gil Vicente - Sporting CP D 3,20
37 Roma - Genoa D 3,60
Eredõ odds: 234,60232
Tét: 10000 Ft
Max. nyeremény: 2346000 Ft
Kombináció: 3/5 (10 alapfogadás)
Weed ezt neked küldöm, bejöhet !!!

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
200 forintból 5375! xD
Egész biztos nem bunda, inkább csak logikus tippek.
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Meg vannak jó nagy vesztes szériák, ahogy néztem.
Pápa-Kaposvár
Debrecen-Paks
Lengyelország-Magyarország
Pécs-Fradi
Kaposvár-Videoton
Újpest-Pápa
Videoton-ZTE
ZTE-Vasas
<#ejnye1>#ejnye1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Aztán meccsenként 200 dollár befektetéssel teheted a milliós téteket 75%-os sikerrel 😄
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Tegnap elmaradt ez a mérkõzés mert idõ elõtt lefújták... pont fogadtam erre a meccsre, szval ezt késõbb le fogják játszani és ha nyerek akkor megkapom a nyereményem vagy ilyenkor mi van?
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
44 Roma - Genoa: Mindkét csapat szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,69
Eredõ odds: 5,15450
30 Oss - Zwolle V 1,50
21 Beitar Jerusalem - Bnei Yehuda TA V 3,15
35 Cottbus - Düsseldorf: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,73
Eredõ odds: 8,17425
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
(vmi isteni hang megsúghatta, hogy ma ne tegyek semmire, mert egy kosárra és a real-ra ment vna egy szép kis all in 😄)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Gondolom a Real x is szopacs pár embernek :S
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
ha jövõhéten nyerne a real akkor meg JM lenne a rekorder 😄 Hajrá...