Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Southampton - Portsmouth H 1.50 (Southampton a legjobb otthon, Portsmouth pedig majdnem a legrosszabb csapat idegenben)
Lommel Utd - St. Wetteren H 1.33 (Lommel 4 meccse nem lõtt gólt, most viszont az utolsóval játszanak, illene behúzniuk - sajnos a góljukra az odds komolytalan)
Kaliakra - Slavia Sofia V 1.90 (vendég csapatnak ez kötelezõ lenne)
Montpellier - Sochaux H 1.50 (Montpellier a bajnoki címre tör + otthon kegyetlenek mindenkivel (13-1-1-es mutató), a Sochaux a bentmaradásért küzd
Lyon - Auxerre H 1.50 (azonos a helyzet, mint az elõzõ meccsen, Lyon még odaérhet a BL-t érõ 3. helyre, de ahhoz az utolsó Auxerre-t mindenképp meg kéne vernie)
Elblag - Pogon Szczecin V 1.70 (utolsó az elsõvel játszik szitu, Pogon 2 meccse nem lõtt gólt, és vendégségbe nem vmi jók, de ha fel akarnak jutni, akkor ezt kötelezõ behúzni)
Sandhausen - Werder Bremen (Am.) H 1.35 (elsõ játszik az utolsóval szitu, a vendégek pedig gyakorlatilag már kiestek...)
Din. Bukarest - Petrolul H 1.40 (2. játszik az utolsó elõttivel, Dinamo elég szar formában van, de ha meg akarják nyerni a bajnokságot, akkor ezt be kell húzniuk, idegenben 1-5-re nyertek...)
Cartagena - Celta Vigo V 1.90 (utolsó játszik a másodikkal)
Liverpool - Aston Villa H 1.44 (ennyi elkúrt meccs után nyerniük kéne már...)
És persze van 1-2 nagyon tuti, sajna ritka szar oddsért:
Bayern München - Augsburg H 1.13 (pedig az Augsburg jó formában van...)
Hajduk Split - Karlovac H 1.17 (Karlovac 1-1-10 vendégségben...)
Crvena Zvezda - Metalac H 1.10 😄
Jah és kéziben ez egész jó lehet:
Macedónia - Svédország V 1.40 (svédek lesznek otthon)
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Southampton - Portsmouth @ 1 (1.55)
Sunderland - Tottenham @ 2 (2.30)
9/10
amúgy igen, 1.00 odds
és egyébként FAQ
de ha 1.00 odds-al számolunk, akkor 711 ft a nyeremény
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
055 Magyarország - Macedónia H 1,58
066 Brescia - Verona H 2,25
068 Bari - Grosseto H 1,93
074 Torino - Reggina H 1,68
098 Monaco - Nantes H 2,00
Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy ha jól tudom ez nyertes szelvénynek számít mert csak a Bari meccs ment el, mert X lett a végeredmény a Torino meccs meg elmaradt esõszünet miatt. Ilyenkor ha jól tudom 1,00 szorzó van az adott eseményre. A másik az lenne hogy mekkora nyereményre számíthatok így? Mert nem jöttem mér rá a logikára ami alapján kiszámolhatom! Köszöntem!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
076 Gyõr - Kaposvár H 1,37
086 Helmond - Volendam H 1,60
092 Troyes - Le Havre H 1,92
095 Bastia - Guingamp H 1,42
106 Hercules - Girona H 1,66
Eredõ odds: 14,88091
Várható Nyeremény: 7.440 Ft
Megjátszott tét: 500 Ft
Azér nem rossz !!! 😄D
Szerintem W77d több pénzbe utazik, nem elég egy 1,22-es szorzó.
De ezzel nincs gond, de ha ennyi pénzbõl all in-eznék, nem kockáztatnék annyit, és itt már nem 2 millióról szól a játék, hanem sokkal többrõl.
Azzá leszel, ki lenni akarsz
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Vissza fog térni ebben biztos vagyok
különben beírta volna
holnap ha minden igaz utolsó fogadása lesz😄😄:vagy így vagy úgy😄
Egy 2-es szorzóhoz kellett volna még a török köcsögökön over 2,5 😄 Lett 2 piroslap is közbe, de maradt 1-1 😄😄😄.D😄😄😄😄.
SZÁNALOM!!!!!
azért mert munkanélküli vagy?
Az tényleg csúnya dolog, ha nem tehetsz róla.
Az meg hogy ha te 20 forintot nyersz, legyél azzal is elégedett, ne foglalkozz a többiekkel mert õk többet is szoktak nyerni.
Majd bejön az élet neked is.
nézd már meg mire válaszoltam neki
nem a semmibõl írtam ilyet😊
pont, hogy kiálltam melletted mert szombati ferike a saját faszságát nem képes beismerni, mindenki hülye csak õ a helikopter
de legalább már a tippjeitõl megszabadult a fórum😊
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mondod itt a faszságaidat te dagi
minek ugatsz bele mások dolgába te szerencsétlen
nem csak egy cissé van te fogyi😄😄
nyerjél ma 20 ft-t te pohárgeci😄😄😄
1.tipp V
2.tipp H
3.tipp X2
már csak az X-et meg az 1 x-et kellett volna megtippelniük 😄