Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FERNANDINHO1997
Ma ugyan azt tesszük mindig ?😄D

Shep
Celta vigo meccsen vajon mi történt, hogy félbeszakították?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát õ azért tûnt el, mert ezt ki merte jelenteni. Bizonyos csoportok ezt nem nézték jó szemmel és elkísérték madárcsicsergést hallgatni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dave9004
SSV Ulm 1846 - FV Illertissen H H
FC Köbenhavn - Bröndby H H
Greuther Fürth - Energie Cottbus H H
SG Sonnenhof Großaspach - FC Bayern Alzenau H H
VfR Mannheim - FC 08 Villingen H H
5,01 szorzóra 1000-bõl jött 5000 😊
FERNANDINHO1997
A Pécs ne 😄D

demonsss
Pécs , Espanyol gyerünk már nyerjétek meg !!!!!!!!!!!!!!!!!4

Attila8805
De uraim!
Banano megmondta:Bunda nincs!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

FERNANDINHO1997
Akkor ha ugy nézzük jó h nem értél rá 😄D

demonsss
az 1 jégkorong elment minden más jött

FERNANDINHO1997
Amit facen irtal, csak nem tudtad megtenni, az jött volna ??

demonsss
faszom tudtam hogy vallecanot kellett volna tenni espanyol helyett

Shep
Mennyi 11es van ma, fura

demonsss
tuti nem fognak nyerni

Shep
Lehet nem is adják le eléggé akarnak gólt lõni

Shep
Mondjuk kicsit stílusosabban adják le, mint a Róma

demonsss
0-2 errõl ennyit mocsadék egy cssapat ez az espanyol

Shep
Ennek én most örülök

demonsss
Köcsög Espanyol rohadna meg kezdi a faszságát

demonsss
XD

Tigristank
Vasasba talán beférne. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
az milyen csapaton tudna segíteni , a barcelonán kivül XD

Tigristank
A Liverpoolon pedig még Messi se tudna segíteni. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Mata megmentette a Chelseat 😄

demonsss
Mai tipjeim :

Stoke - Wolves 2,5 over
Stoke gólok száma 1,5 over
Stoke gyõzelem

demonsss
http://www.eredmenyek.com/merkozes/A3E3bcdc/#osszefoglalas így kell játszani 1,91 -ért

Tigristank
Csak összejött nekik.

Tigristank
Macedónia - Svédország V 1.47

Nap tutija volt. 😄

ReszegKoldus
Múlt héten a románoknak fújták a hazai pályát.

“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”

nem nekünk fujtak? hát akkor el kell keserítselek rossz meccset néztél
demonsss
de azért remélem most nyersz mert az olasz futball szégyene lenne ha ez a juve veretlenül maradna ebben a szezonban ( Seria A-ra gondolok csak )

én is ettõl félek mert most itt a lehetõség,hogy veretlenül legyen bajnok...
Shep
Azt felejted el ,hogy ezek profi játékosok nem holmi utcagyerekek focicsapata.

FERNANDINHO1997
Inkább örülj, hiogy dontõsök vagyunk. 😄 Véletlen te nem Erdélyi vagy ?XDDD

demonsss
Juve tuti nyerni fog az ilyen meccseket szokta hozni pont mikor mindenki juve vereségre vagy x-re gondol

FERNANDINHO1997
Amúgy meg a nélkül is nyertünk volna, jól játszottunk, + most éppenséggel 7 gólos külömbség van, semmivel nem itéltek nekünk, mint nekik

FERNANDINHO1997
Az viszont tuti nem jön be.. max x- de még az se..

demonsss
kibaszott nagy less gól XD

FERNANDINHO1997
😄DD Azt néztem én is, hogy mért nem állítják meg az órát.. 😄D

mintha bunda lenne csak mert így potyogtak a gólok 😄DD baszki ha valaki játszott már pályán akkor az tudja,hogy az ilyen simán megeshet..
haverokkal pl. tegnap meccseltünk! 4 gólt kurva gyorsan pár perc alatt megszereztük! Lõttünk mi egyet és jött a válasz 2 perc múlva...
aztán 4-1 után kurva sok idõbe telt mire meglett az ötödik gól (öt gólig játsszuk a meccset 😄), ráadásul hetesbõl lõttem be az ötödiket...
szóval ez kurvára elõszokott fordulni ,hogy adott idõben gyors jön 1-2 gól majd sokáig nincs gól illetve ennek fordítottja is igaz 😊
A milan vereségén viszont én is meglepõdtem hiszen hazai pályán 1-0ás elõnyt így eltudnak baszki ?! A fiorentinától vártam, hogy hazai pályán megszakítja a juve veretlenségét erre nem jött most meg tessék pont a milan ellen idegenben tudnak nyerni 😄DD

Estére dobtam 3k-t a juve vereségre 19k jöhetne... ez a nap után simán látok rá esélyt 😊
demonsss
Chelsea is vezet 😄

Gyerekek nemcask fociban bundáztak ma...Györi kézi csapat megköszönheti a biróknak a továbbjutást...aki nézte az érti mire gondolok....2x meg nem állitott óra a vendég heteseknél hogy leperegjen az eto emberhátránya és hasonlok...nagy szégyen ez...
demonsss
Szép volt Stuttgart így kell ezt csinálni 😄 ja és mindenhol megvan a GG 😄

FERNANDINHO1997
CSODAAAAAAA, 😄DDDD

Tigristank
Lesz-e Liverpool gól, vagy "elswanseaskodják"? 😄

Shep
Remélem kiesnek jövõre még a bunda 2-bõl is 😊

FERNANDINHO1997
0-2 ÚRISTENNNNNN egyre szánalmasabb az egész futball világ..

FERNANDINHO1997
Jah, a Milan se vol az XDDD

tippmix945
cagliari-inter 2-2

demonsss
ez az Stuttgart