Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát igen, de aki azt nyomkodja annak fel sem tûnik ,hogy hülyére veszik 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

demonsss
persze okosak , nem is azt mondom , csak milyen pofátlanul csinálják 😄

Shep
Máshol is van és jól teszik. Te is adnál a csoki mellé borsot ha arra lenne igény. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jah
demonsss
a poén még a betclicnek van duplázos gombja , azoknak akik a duplázós szisztémát nyomják ez mekkora pofátlanság XD

Shep
De amúgy nem is értem mi játszódott le a fejében. Hú van 9 milkám rulettezünk már és növeljük fel 0,5 önként 10 millióra. Nosz kezdjük el, á a francba már a fele oda de sebaj folytassuk majd most bejön.

és ezt tényleg neked írta hogy ennyit bukott?
<#eljen>
CSalódtam benne most 😞
De sajnálom is, de bazmeg w77d egy hülye vagy!
nem akarok utólag okoskodni, nincs szükséged iylen bukás után szidásra, na de...ááá faszomba
kurva anyjukat a csaló geciknek.
Legalább tanultunk belõle, de ez téged most a legkevésbé boldogít.. 😞
Shep
Boston meg kezdje el összekapni magát!

Shep
Idióta na.

Na Láció és Lyon is jó most.

Shep
Na de annak kurvára volt értelme. 0,5 euroért milliókat felrakni. ÁÁÁÁÁ az emberi hülyeség határtalan.

Effe88
inkább folytatni kellett volna fogadást még 1 duplázás és meg i van
most viszont 9 és fél millával szegényebb+régebbi veszteségei is lehetnek kb 5 milla😄😄😄
durva.............😄D:😄

FERNANDINHO1997
Hát ezt nem mondanám 😄D De Shepet kérdezd õ jobban vágja ezt 😊

Shep
Akkor ez az állat tényleg elrulettezte az egészet. Istenem ekkora egy idiótát. Inkább adott volna mindenkinek belõle, vagy adta volna oda valakinek az utcán.

FERNANDINHO1997
Pedig elõször Kc - LA meccsre overt akartam.. :S

demonsss
hát figyelj a betclicen a legkisebb tét 0,5 euró és ha mindig duplázta és a 17. pörgetésig elment és azt elbukta akkor az annyira jön ki

csuxxxeee
És a baseball kiszámíthatóbb mint a foci?

FERNANDINHO1997
Akkor legyél XDD figyeld azt majd belejössz. Én is kb. fél éve kezdtem el figyelgetni, már ugy ahogy vágom az erõviszonyokat 😄 Am Weed is kb igy bukhatott csak neten xD Az a film eleje'' WEED ÉLETE'' sõt, ''WEED BUKÁSA'' címe is lehetett volna 😄D

demonsss
akkor az azt jelenti ez a hülye 10 millát veszített most

Effe88
ezt honnan veszed????:S:S:S:S
290ft vel számolva az 9 és fél milla<#zavart2><#zavart2><#zavart2><#schmoll2>

csuxxxeee
Az nekem Ft-ban is KO lenne...

demonsss
32768 eurót veszített ha igazat mondott

FERNANDINHO1997
csuxxxeee
Lehet, de honnan tudjam, hogy melyik lesz a jó tipp? Nem vagyok otthon baseballban 😄

FERNANDINHO1997
Hülyeséget tettél, én + ba lettem 😄 4/3 tipp jött

Shep
Elsõ inning, még nagyon messze a vége. Hazaiak még szóhoz sem jutottak.

csuxxxeee
Jut eszembe, tenap tettem arról az oldalról baseball tippet, el is ment, mint a huzat 😄

Shep
Mondjuk lehet a fekete volt de a lényegen nem változtat, meg én is láttam már élõ díleres kaszinóban, hogy jó hosszú sorban csak a piros jött.

FERNANDINHO1997
A legkisseb oddszon a Los Angeles fog elmenni a baseballos szelóm..

Tigristank
Lehet leült, 1. pörgetésnél rakott 1 eurót, majd elkezdte duplázgatni, és a 17. pörgetésnél már 131072 eurót rakott fel 1 euró profit reményében. 😄
(Persze ez nem lehet, mert vannak tétlimitek...)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Nem tudok linket, már régen olvastam. De a lényeg annyi volt, hogy elkezdték Monacoban rakni a pirosat duplázva és 21x is kijött a piros 😊

demonsss
nem lehet valami híres történet , mert a google lófaszt se dobott ki rá 😄

FERNANDINHO1997
Én csak F1- es történetet látok 😄D Estevan, linket légyszíí 😄DD

Shep
Rulettezni úgy érdemes, hogy ha a terem pénzébõl tudsz játszani ,vagy van x összeged hogy na akkor most menjünk pörgetni de amúgy értelmetlen arra építeni ,hogy majd azzal tuti nyersz.

Effe88
hát ja
de érted most itt volt az esélye . hogy kiszáljon jól is jöttek a fogadásai😄😄
erre leül a gép elé és elkezd rulettezni😄😄😄

demonsss
nem ismerem , utána nézek ennek nagyon érdekel 😄 , és elhiszem

Shep
Miért is? Minden egyes pörgetés új mintát indít ...

Tigristank
Tény, hogy nem való "épeszû" embernek, de én speciel plusszosan hagytam abba a rulettezést. 😄

De sok milliót ruletten csak a duplázgatós taktikával lehet elbukni, vagy a VIP asztalon. Aki meg olyan hülye, hogy beveszi az alap duplázgatós taktikát, az meg is érdemli. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
Ezt mindenki tudja, de élõben is ugyanúgy kijön ezt meg te hidd el. Biztos ismered a monacoi 21-es történetét 😊

FERNANDINHO1997
Kb. minthogy lottó szelvény kitöltése közbe meghalj xd

Shep
Na ez meg a másik, már verték ott át de csak ott maradt, igaz ez nem átverés volt ez az õ hülyesége.

demonsss
hát hidd el nekem , hogy ezek a kis Flash játékok kurvára megvannak buherálva

csuxxxeee
0,000762939% az esélye egymás után 17 egyforma színnek.

Effe88
átverés igen
de ha már annyira kaszinózni akarok akkor nem a gép elõtt ülve fogok érted😄
elmegyek egy casinóba aztán had szóljon
én ritkán játszom de akkor is élõbe mert úgy feelinges
betklikk meg egy szar is tudja már le is írta jó párszor de csak folytatt😄😄😄

demonsss
meg ha már azt a gyökér duplázós stratégiát csinálod amit mindenki terjeszt itt neten , nem hogy black jacket használnál sokkal jobb ott , van döntésed is + ha kapásból black jack-ed van akkor másfélszeres pénzt kapsz

Shep
Ja, ráadásul nekünk is ígért valamit, abból sem lesz akkor már semmi 😊

Shep
Hát biztos volt annyi, de ennyire állat nem lehet valaki.

Shep
Élõben is ugyanúgy feljön, ha pont egy olyan szériát fog ki. A rulett a világ egyik legnagyobb átverése csak sokan ezt nem hiszik el.

Effe88
mindet elszórta szerintem
kurva sok lehet 7-8 milla?????

Shep
Hát de csak nem szórta el az egészet amit eddig nyert. Bár weedrõl van szó 😊