211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Effe88
    na még mindig ez a wufra téma

mintha mi nem akarnánk, hogy írjon ide
    felőlem írjon nekem 8

de nyilván nem fog mivel lebukott már mindenehol
    de jól van inkább védjük a kamus embereket
    mintsem, hogy a tényeket figyeljük meg és kenjük effére
    aztán sunyin trollkodjunk tovább, úgy hogy csak zöldítünk tippet nem adunk soha
    na hát igen folytassad csak akkor
  • miluu92
    Atya ég. Na ez a baj. mondat értelmezés se megy. a Győr nyert bazmeg. Mi=magyarok. Messze nem bizonyítottál se semmit, egy szót ismételsz, de értelmes indok semmi.
  • demonsss
    amúgy meg kézibe is annyit bundáznak amennyit csak tudnak erről ennyit
  • tippmix945
    ez egy hülyeség,a kézilabda a leginkább támogatott sportok közé tartozik Magyarországon.
    a kosárlabda ehhez képest 0 támogatottsággal bír...
  • demonsss
    hohoho Mit nyertetek meg ?????????????,, ugye nem a vitánkra gondolsz ??? :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOo , mert azt hiszem azt torony magasan megnyertem és bebizonyítottam mi szar és érdektelen sport a kézi
  • NLN
    hát igen szerintem is értelmes volt, de gondolom te ilyet még nemláttál pedig az emlitett eset ne megy ilyen magas szinvonalu magyar meccsen fordult elő...dehát én kézilabda meccset se láttam még életemben..":)"
  • miluu92
    Miért pl. a 4 stadion nem elég jó példa, míg a Győr húzzon Veszprémbe?
  • miluu92
    #209473 ez elég értelmes megnyílvánulás volt:)
  • NLN
    "hogy a lopás, csalás miatt van mindez így. a kéziben nem lehetne ezt megcsinálni. " trollkodás vagy nem de ezen most megint jót nevettem...nah jólvan részemröl itt a vége :DD ez most megmosolygtatott..
  • ReszegKoldus
    Tudod te azt pontosan, de ha mégsem, valószínűleg benne van abban a 3 emberben, akire utaltál.

Én nem úgy emlékszem, hogy itt pl. Shep, Dean, Wufra stb. nagyon trollkodtak volna...
  • NLN
    Megmondanád mit ugattam hozzá a kosár videohoz? az a két rövid komment amiben probáltam oldani a feszkót? hozzá se szoltam ahhoz a videohoz b+,nem véletlenül, te nem vagy normális..O.ojah kézihez nemtudtam hozzászolni érdemben, teljesen igazad van...ha én nem is akkor demonss megtette...ennyi
  • miluu92
    le lett írva miért nem. mert nem tudnánk meggyőzni. de egyébként ha ennyire érdekel, leírtam hol találsz nézni valót:).
  • tippmix945
    "haverom"?kire gondolsz? :)
    többen leléptek,miután láttak,hogy kevesebb a vita és így a trollkodási lehetőség, tippet osztani meg persze nem akartak.
    de úgy látszik,te is csak ilyenkor jössz egy kicsit trollkodni :)
  • miluu92
    nem gyerekek a foci a kedvenc sportom. az egész azzal kezdődött egyébként, hogy demonss leszólta a kézit ráadásul a döntő kontextusában, és durva, hogy pont akkor, mikor végre megnyerjük. aztán tigrissel kultúráltam beszélgettünk, és kitértünk, hogy döbbenet, hogy ezt a sportot mennyire nem támogatják, bezzeg a falábúakat. persze mindenki tudja, hogy a lopás, csalás miatt van mindez így. a kéziben nem lehetne ezt megcsinálni. aztán folytatódott amivel. csak ti úgy szóltatok le valamit, hogy nem is szeretitek. ennyi erővel én is ugathatnék itt a jégkorongról. de nem tudnék hozzászólni.
  • ReszegKoldus
    De ennek nyilván nem az az oka, hogy a többiekbe a "haverod" lépten-nyomon belekötött ilyen-olyan indokkal aztán persze szépen eltűntek.
  • tippmix945
    még mindig nem láttam videókat a nagy kézis cselekről meg bombagólokról
  • Effe88
    Miluu teljesen bekattant, mert fikáztuk a kedvenc sportját. Valahol érthető is, hogy dühös, mert mi semmibe nézzük a kézit neki meg lehet az az élete...De amúgy ő pont korrekt szokott lenni, most bekattant van ilyen néha...
  • miluu92
    nem egy embernek ember??? egymás szavait ismételték, értelmes mondat nélkül. egyedül tigrisnek volt normális megnyílvánulása. te meg beböfögsz 1,5 év után, meg azt írod nem értek ahhoz, amiről tőlem kértél tippeket. most is hozzáugatsz a kosár videóhoz, aztán nem is értetted, hogy tippmix tévesztette el amit akart írni, vagy szimplán befleshelt valamit. hülyeséget te beszéltél itt egész nap. a kézihez meg hozzá se tudtál érdemben szólni.
  • Effe88
    Na ma írt be egyet 3 év alatt 1 tipp az jó arány. Mosolygós szmájlit meg kihagyja :). Hát ilyet.
  • tippmix945
    akkor 9 pont
    de először ráugrattatok arra,hogy nem 35s alatt dobta,aztán amikor bebuktátok,jöttetek a másik részére grat
  • Effe88
    Nem rád.
  • ReszegKoldus
    Vicces épp tőled egy ilyen példa az biztos, elég ha csak egy másik topikra gondolok :D
    Mondjuk ma épp írtam be tippet.
  • NLN
    Trollkodás tipikus NLN? Mert leirtam a véleményem a faszságaid láttán amik már szószerint fájtak nem egy embernek itt? :D Akkor minden bizonnyal az!
  • tippmix945
    igen akkor csak max3-an vagyunk a topikban,amikor tippekről beszélgetünk
  • miluu92
    Ezt kire is érted? Amúgy a fórum amiért létrejött már halott, ezt be kell látni. Elég kevés ember van itt, amikor facebookon 15000 tippmixes oldal van, egyes oldalak több tízezres látogatóval., más blogokról nem is beszélve. A trollkodás meg tipikus NLN. legalábbis a mai viselkedése.
  • Effe88
    Na igen, mondja ezt egy olyan vki, aki életébe egy tippet nem írt be mondjuk. Csak akkor tűnik fel ha vita van és lehet "trollkodni" persze nem nyíltan csak sunyin, lényeg sok kis mosolygós szmájlit( :):):): ) rakjon a végére és hátra dőlve nézheti a vitát és röhöghet nagyokat.
  • ReszegKoldus
    Ja onnan nézve 68-76-ról 81-80
  • miluu92
    Meg azt sem értem, miért kell védeni itt egymást, feltétel nélkül. Most is effe rögtön tippmix védelmére kelt, pedig ő írt hülyeséget, akár véletlenül akár nem. majd megpróbálták együtt bebizonyítani, hogy az "ellen" rész a hülye.
  • ReszegKoldus
    Gondolom az fel se merül, hogy azért kérdeztem, mert nekem válaszolt a videóval.

Még szerencse, hogy az nem trollkodás, amikor ti itt egymás közt fikáztok olyanokat, akik már régóta nem is írnak ide...
  • tippmix945
    de mondom elírtam nem ennyi volt az állás McGrady első kosara előtt mindegy nem vitázok tovább többször meg nem nézem meg ezt a videót
  • miluu92
    Igen és ez azt jelenti hogy 10 pontos hátrányból fordított a hazai csapat, adott idő alatt +13-al.
  • miluu92
    de attól még nem fordítás. tehát
    3. perc 5-0
    4. perc 6-2
    5.perc 8-6
    10. perc és vége 8-9 akkor 5-ről fordítottak. nem másról.
  • ReszegKoldus
    64-74-ről
    81-80

17 vs 6
  • tippmix945
    igen a videó lényege a csávó teljesítménye
    de nem T-Mac miatt linkeltem hanem erre válaszul:#209440
  • Effe88
    már csak DVilla kéne ide
    olyat kapnátok tőlleXD
  • tippmix945
    de itt folyamatosan szerez pontot mindkét csapat,nem stagnál ez egyik mint a példádban mindegy
  • miluu92
    magyarul akkor mégis itt a pont:) elég nehéz volt rávezetni. de egyébként is a videó lényege a csávó teljesítménye, szóval nem egészen az amit gondoltatok...
  • NLN
    Igen, túl bonyolult
  • tippmix945
    de rossz időt néztem nem 68-74 volt mikor elkezdte
    és azt is számolom,melyik csapat mennyit dob közben
  • miluu92
    jól van a lényeget leszűrted:) szerintem ezért nem szeretitek a kézit túl bonyolult:D de úgy látszik a kosárlabdát is nehéz értelmezni. bár ez minden sportra igaz, hogy a hátrány mit jelent.