Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
mi ez a hang?
ez a fogadást követõen is volt vesztes meg nyertes szeló
jelenleg az al rayyan meccsen kéne a fi. over 1.5 (over 0.5et akartam tenni de hamarabb jött a gól minthogy fogadni bírtam volna)
Al-Jahra v Kazma Féidõ 0,5 gól fölött
3.60
Összes tét: 315 HUF
Összes lehetséges nyeremény:
1.134 HUF
Al Nasr v Al-Arabi Féidõ 0,5 gól fölött
2.95
Összes tét: 378 HUF
Összes lehetséges nyeremény:1.115 HUF
Al Nasr v Al-Arabi Féidõ 0,5 gól fölött
2.95
Összes tét: 378 HUF
Összes lehetséges nyeremény:1.115 HUF
2500at utaltam be... 500 -> vesztes
1k -> kuka... kb. 13. sorozatos vesztes szelóm , aztán jött Dubai xD
és a tetõpont a 94.percben szerzett gól (büntetõbõl)
végül jelenleg 2500 ft - ból sikerült 5190 ft-ot csinálnom :D

Ha most kapnék 1 millát ide az asztalra egy fillért nem költenék gépre belõle ezt 100% ki merem jelenteni.
Lehetõleg egy 2005 plusszos gyártású 5 ezresre, vagy tíz ezresre cserélném.
Ha most kapnék 1 millát ide az asztalra egy fillért nem költenék gépre belõle ezt 100% ki merem jelenteni.
Veendam - Telstar H
Maastricht - Go Ahead Eagles D
Le Havre - Boulogne V
Tours-Lens H
Sedan-Bastia X
Metz-Monaco V
ez van eddig már megjátszva :D sok remény nincs hozzá, dehát na.
Mára viszont semmi tutit nem találok :((
szóval én a sima real sikerre se mertem volna egy forintot se tenni :D
Viszont gratula,hogy te ezt be merted vállalni...
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Oddsok meg hát... attól függ, pár hónapja még fogadgattam Betclicnél, 1 csapat góljára náluk volt 2.10, unibeten meg 1.86... mondjuk unibetnél mostanában amúgy is kicsit szarnak találom az oddsokat, BL-ben ment all in a Barca tj-ra 1.20-ért, ugyanezért a sportingbeten(!) 1.285-öt adtak volna. :D
És az EB selejtezõk idején is azt tapasztaltam, hogy bõven jók náluk az oddsok...
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
az meg hogy átlátható sztem nem kompenzálja azt hogy a kinálat szar. oddsok pedig de, rosszak :)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.