Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
atya ég te tényleg elvakult margitista vagy
murinnyó büszke lenne rád😄😄
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
2012.04.17-én Münchenben, majd 25-én Madridban 😄
ha csak a 11-eseknél volt jobb, akkor is jobb volt, kár ezen filózni. Amúgy azt mondod, hogy nem a Bayern volt jobb, hanem a Real hibázott... akkor a Real volt szar, a Bayern meg csak játszott.. így is jó, a lényeg az, hogy a Bayern hazaküldte a Realt, tehát jobb volt.
hagyd szerintem tipikus madrisdista csõlátása van
a nagy real margit szent és sérthetetlen sajnos muringyó ilyennek alkotta õket és a szurkolóikat
ha egy csapat jobb nálad akkor rögtön csaltak bírók stb........
I met God. She's black
am mennyibe kerül egy kombi totó?
Videoton - Gyõr D
Catania - Udinese V
Villareal - Atl. Madrid V
3/4be
kis elemzés:Bolton ha nem nyer elbúcsúzhat a PLtõl
Videoton nem Xelt még hazai pályán és szerintem Gyõr ellen most be is fog következni
Udinese kötelezõ a gyõzelem és indulni akar a BLbe és ha nem nyer elbúcsúzhat a BLtõl
Atl. Madrid jelenleg az EL résztvevõje lehet de egy gyõzelemmel akár még a BLben is indulhat.az X nem jó egyik csapatnak sem Villareal a kiesés ellen küzd így gyõzzön a jobbik.Atl Madrid
Totót és Góltotót ugyanazzal a szelvénnyel lehet játszani, a szelvény bal oldalán lehet a Totóra tippelni, jobb oldalán pedig a Góltotóra.
NORMÁL fogadás esetén legalább két tipposzlopot kell kitölteni úgy, hogy mindegyik tipposzlopban minden mérkõzés három lehetséges kimenetelének (1, X, 2) valamelyikét kell megjelölni. Egy NORMÁL szelvényen maximum öt Totó alapfogadást lehet feladni.
KOMBINÁCIÓS fogadás esetén az elsõ 13 mérkõzés három lehetséges kimenetelébõl (1, X, 2) többet is meg lehet jelölni, de legalább két mérkõzésre két, vagy egy mérkõzésre 3 tippet kell adni. A 13+1. mérkõzésre csak 1 tipp adható.
Sunderland - Manchester Utd. V 1.42
bízzunk a mákkirályokban.
bezzeg mikor megkaptátok a cumit a bernyabeuban akkor hetekig eltüntél😄😄😄
de megszoktam már😄😄😄
ez van jobb volt a dortmund nincs mirõl beszélni
fejben nem volt ott a Bayern
mindneki csõdött mondott még nójer is bár nem osztott nem szorzott
minden csapatnak megvannak az idényben a mumusai
nekünk idén a bvb 😄😄!!!!!bármit csinálhattunk volna az istenért nem bírtunk volna nyerni
viszont a dortmund örüljön ameddig lehet jövõre sok minden megváltozik szépen visszamennek ahova valók 3.-5.hely😄😄😄😊
NÓJER a profi 😄😄
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.
Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor
Lazio - Inter
ez számomra nagyon 1X es mérkõzés, viszont az intert utálom igy remélem a lazio nyerni fog, de erõsen az x-et érzem.
Napoli - Siena
1.5 alatti szorzó ami az elveimmel ütközik de itt azt mondom a napoli hazai pályán nyerni fog
Tottenham - Fulham
ez a másik 1.5 alatti szorzós tippem. odavágót is 3-1re nyert a spurs plusz most elégé feltámadóban van, 2 gyõzelem 1 döntetlen... hazai pályán számukra téttel biró mérkõzés mig a fulhamnak tét nélküli. a spurs hazai pályán elég jól teljesit , szóval nyerniük kellene
West Brom - Arsenal
az arsenal topicban már leirtam egy lehetséges forgatókönyvet mely szerint eltudom képzelni ,hogy az arsenal nem fog nyerni és -mivel ez az év a rekordok éve- az el-ban fogja jövõre folytatni az európai szereplést. mivel arsenalnak drukkolok igy go gunners, viszont fogadni nem mernék mert a vereséget is simán eltudom képzelni 😞
Manchester City - QPR
1.1 es szorzó van a cityre ami most szerintem nagyon is reális mert hazai pályán nyerni fognak és megnyerik a PL-t. hendivel megtenni õket viszont bátorság, mert ha 2-1re nyernek akkor mi van? megnyerik a bajnokságot és ez nekik bõven elég, persze elképzelhetõ, hogy a hazai közönség elõtt parádézni fognak. (érdekesség, a qpr utóbbi 5 idegenbeli meccsén kikapott mig 5 hazai meccsén meg nyert 😄)
Malaga - Sporting Gijon
hazai csapatnak tétje van és baromi jól teljesitenek hazai pályán mig a vendégek ennek ellenkezõje
egy ilyen jó lehet holnapra
239 Malaga - Sp. Gijón H 1,29
217 Manchester City - QPR H 1,10
209 Napoli - Siena H 1,30
223 Tottenham - Fulham H 1,38
Eredõ odds: 2,54569
malaga nélkül 1.97 jön ki
200 ft-ot megérõ szelvény
208 Lazio - Internazionale D 3,15
221 Sunderland - Manchester Utd. H 6,95
250 Montpellier - Lille H 2,34
Eredõ odds: 51,22845
a sunderland már 20 mérkõzés óta nem verte meg a MU-t 😄 mikor ha nem a rekordok évében? persze nem sok az esély rá de ha kikap a mu akkor szólhatunk egy szót is? Nem! ... ) halkan jegyzem meg, hogy ez a sunderland a
cityvel idegenben 3-3ra volt képes(hazai pályán 1-0ra verték) ,,,,,, a liverpoolt hazai pályán megverték
remélem van akinek tudtam segiteni 😄
többszörös tiltólistán vannak 😄
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.