Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem ha a fogadásaidat nézzük, akkor ezért tartasz itt... Attól, mert egy párharcot megnyer valaki, attól az a csapat (korszakosan)jobb?? Itt arról beszélsz, hogy ezáltal jobb csapatnak tekinthetjük a bayernt. De ez kurvára nincs így. Ennyi erõvel, a CFC jobb, mint a Barcelona?? Ne röhögtesd ki magadat még jobban. Nem elvakultság ez. De ha az is akkor te mi vagy?

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
"De te se, hogy faszságokat beszélsz. 90+90+15+15+tizi alatt csak a tizi alatt volt "jobb" a nagy Bayerned."

atya ég te tényleg elvakult margitista vagy
murinnyó büszke lenne rád😄😄

w77d
mert mi jelentené azt? ha gyereket szülnek nekik és fel is nevelik õket 2x45 perc alatt? a faszom eldobom most már, hogy lehet ennyire elvakultnak lenni... ember MEGVERTE a Madridot a Bayer, mégis szarabb??

A lényeg csak ennyi: A Bayern München jutott tovább. De ez nem azt jelenti, hogy jobb, mint a Real Madrid.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Effe88
😄😄D:

w77d
"Mondd már el hol volt jobb a München?"

2012.04.17-én Münchenben, majd 25-én Madridban 😄

ha csak a 11-eseknél volt jobb, akkor is jobb volt, kár ezen filózni. Amúgy azt mondod, hogy nem a Bayern volt jobb, hanem a Real hibázott... akkor a Real volt szar, a Bayern meg csak játszott.. így is jó, a lényeg az, hogy a Bayern hazaküldte a Realt, tehát jobb volt.

De te se, hogy faszságokat beszélsz. 90+90+15+15+tizi alatt csak a tizi alatt volt "jobb" a nagy Bayerned. Münchenben az elsõ 75 percben egy kicsit jobb volt a Madrid, majd teljesen tudatosan átadta a területet a Münchennek, sajnos egy egyéni hiba becsúszott. De nem a Bayern nyerte meg! Madridban, az elsõ félidõ elsõ fele madridi, a második fele müncheni volt. Majd jött egy fos második félidõ, majd a hosszabbításra eltûnt a München. Labda nem volt náluk. Aztán a végén sorsdöntõ pillanatban jobb volt a Bayern. Jah, nem. Ismét a Real hibázott! Mondd már el hol volt jobb a München? Bár múltkor valaki azt írta, hogy egyénileg is jobb, posztonként a Bayern. Írta vki, hogy Gomez veri Higut és Benzit is. Miben? Láttad mit mûvelt a Real ellen? Gomez egymaga rúghatott volt 10 gólt, ha tud legalább mozogni. Hányszor botlott a saját lábába?? Gomez mondd már el miben jó? Abban, hogy ott áll, és belebotlik a labdába az 5-ösnél. Akkor nézd meg kicsit Benzemát vagy Higuain. (Vagy az aki azt mondta, hogy Gomez jobb.) Az a kis "névtelen" Lewandowsi többet ér, mint Gomez. Kár, hogy a müncheni tábor is így gondolja. Robben egojáról ne is beszéljünk....

Effe88
😄D:😄
hagyd szerintem tipikus madrisdista csõlátása van
a nagy real margit szent és sérthetetlen sajnos muringyó ilyennek alkotta õket és a szurkolóikat
ha egy csapat jobb nálad akkor rögtön csaltak bírók stb........

szabii98
tizenegyeseken kívül tök egyenlõ volt a két meccs végeredmény szempontjából.. csak aztán a nagy Bayern ki ne kapjon véletlen 😄

I met God. She's black

w77d
mindig ez a ha.... inkább a tényekre támaszkodjunk, a Bayern gyönyörûen hazaküldte a Realt

demonsss
baszod nem idegelem fel magamat , lehet hogy tj-ot a bayern , de csak egy szabálytalan góllal ha normális bíró lett volna , akkor a büdos életbe nem jutottak volna tovább

TrBela
szóval 13 meccsre pl.: végig 1x-et tudok tenni, de az utolsóra 1,x,2 tippet adhatok csak? és mi ez hogy de legalább két mérkõzésre két, vagy egy mérkõzésre 3 tippet kell adni?
am mennyibe kerül egy kombi totó?

w77d
mi meg már megmondtuk, hogy ez a te víziód, mert nem tudod feldolgozni a tényeket, névlegesen, hogy a Real gyengécske a Bayern-hez 😄

Stoke - Bolton V
Videoton - Gyõr D
Catania - Udinese V
Villareal - Atl. Madrid V
3/4be
kis elemzés:Bolton ha nem nyer elbúcsúzhat a PLtõl
Videoton nem Xelt még hazai pályán és szerintem Gyõr ellen most be is fog következni
Udinese kötelezõ a gyõzelem és indulni akar a BLbe és ha nem nyer elbúcsúzhat a BLtõl
Atl. Madrid jelenleg az EL résztvevõje lehet de egy gyõzelemmel akár még a BLben is indulhat.az X nem jó egyik csapatnak sem Villareal a kiesés ellen küzd így gyõzzön a jobbik.Atl Madrid
demonsss
Hogyan kell kitölteni egy fogadószelvényt?
Totót és Góltotót ugyanazzal a szelvénnyel lehet játszani, a szelvény bal oldalán lehet a Totóra tippelni, jobb oldalán pedig a Góltotóra.
NORMÁL fogadás esetén legalább két tipposzlopot kell kitölteni úgy, hogy mindegyik tipposzlopban minden mérkõzés három lehetséges kimenetelének (1, X, 2) valamelyikét kell megjelölni. Egy NORMÁL szelvényen maximum öt Totó alapfogadást lehet feladni.
KOMBINÁCIÓS fogadás esetén az elsõ 13 mérkõzés három lehetséges kimenetelébõl (1, X, 2) többet is meg lehet jelölni, de legalább két mérkõzésre két, vagy egy mérkõzésre 3 tippet kell adni. A 13+1. mérkõzésre csak 1 tipp adható.

demonsss
Tollal 😄

demonsss
Már megmondtam , hogy a Real jobb a Bayern egy szabálytalan góllal jutott tovább ennyi

TrBela
valaki megt tudja mondani hogy kell kitölteni kombinált totót? 😄

demonsss
tuti , hogy a city ezt nem bessza el 100 %

Effe88
ezt meg kell raknod weed nincs mese😄😄😄
5 millát pakolj rá<#pias><#pias>

w77d
nagyon nagyon nagyon nagyon tuti?

tippmix945
*(0-1) Manchester City - QPR V 4.65
Sunderland - Manchester Utd. V 1.42

bízzunk a mákkirályokban.

tippmix945
St. Johnstone - Rangers V 1.9
fix

Amúgy +15K elmúlt 3 nap 😄

Szarom le 😄 Csak poén összeggel fogadok 2 nap múlva diablo 3 kell a píz arra 😄😄 2 páldány nem lesz olcsó mulatság 😄

Effe88
mik ezek a 3K-k😄😄😄
régebben jobb voltál😄😄
már minden nap verlek😊

Effe88
na gondoltam itt tolod😄😄
bezzeg mikor megkaptátok a cumit a bernyabeuban akkor hetekig eltüntél😄😄😄
de megszoktam már😄😄😄

ez van jobb volt a dortmund nincs mirõl beszélni
fejben nem volt ott a Bayern
mindneki csõdött mondott még nójer is bár nem osztott nem szorzott
minden csapatnak megvannak az idényben a mumusai
nekünk idén a bvb 😄😄!!!!!bármit csinálhattunk volna az istenért nem bírtunk volna nyerni
viszont a dortmund örüljön ameddig lehet jövõre sok minden megváltozik szépen visszamennek ahova valók 3.-5.hely😄😄😄😊

w77d
a tények ezt támasztják alá XD

Jaja 2-vel több 11-es tudtak lõni 😄

Mért jobbak?😄

w77d
nekem az elég, hogy jobbak a Real-nál 😄

Jaja de legalább azzal, hogy ilyen szarok, hoztak a konyhára +3K-t 😄😄

demonsss
"A Bayern a világ legjobbja"<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

A:SD:AS😄:AS😄:SA.dasd

NÓJER a profi 😄😄

Na ez azért szép volt Riberitõl 😄

köszi, ezek közül fogok akkor variálni 😊

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

tippmix945
mikor meg olyan meccsre rakok,ahol az egyik csapatnak tétje van,a másiknak nincs,akkor mindig az utóbbi nyer szóval kurvára nincs értelme ez alapján fogadni,mindig úgy mennek ki a pályára,hogy gyõzni akarnak,nem úgy,hogy "hát ez tét nélküli meccs,felesleges nyerni,nyugodtan kikaphatunk"

Szerintetek weed hány millát tett bayernre?

Istenem de lúzer ez a bájern 😄😄 Remélem majd 19-én is ilyen formába nyomják 😄😄

Mivel annyi eszed van hogy 1 tétnélküli meccsre raksz....

Hűség:Valencia CF;Videoton Fc;Debreceni VSC;Real Madrid;Kisújszállási SE Szimpátia:Szolnok;Kenderesi Medosz SK,Shaktar Fantastic Four:Cristiano Ronaldo David Villa Kabát Péter Tisza Tibor

Nem si értem hogy lehet... A világ legjobbjai játszanak ott... Fogalmatlan máyern...

tippmix945
rohadék valencia,sociedad tíz éve nyert utoljára hazai pályán ellenük,erre most kell megint.

4-1 😄😄😄😄😄

tippmix945
inter szerintem nyerni fog,talán Lille is.

Rash87
mint mindig

Glory, Glory Man. United!

Nagy bájernt alázzák 😄😄

a végén leirom mi az amit megtennék mixen, de ha már feltettél egy ilyen kérdést akkor leirom a holnapi nappal kapcsolatban a véleményem.

Lazio - Inter
ez számomra nagyon 1X es mérkõzés, viszont az intert utálom igy remélem a lazio nyerni fog, de erõsen az x-et érzem.

Napoli - Siena
1.5 alatti szorzó ami az elveimmel ütközik de itt azt mondom a napoli hazai pályán nyerni fog

Tottenham - Fulham
ez a másik 1.5 alatti szorzós tippem. odavágót is 3-1re nyert a spurs plusz most elégé feltámadóban van, 2 gyõzelem 1 döntetlen... hazai pályán számukra téttel biró mérkõzés mig a fulhamnak tét nélküli. a spurs hazai pályán elég jól teljesit , szóval nyerniük kellene

West Brom - Arsenal
az arsenal topicban már leirtam egy lehetséges forgatókönyvet mely szerint eltudom képzelni ,hogy az arsenal nem fog nyerni és -mivel ez az év a rekordok éve- az el-ban fogja jövõre folytatni az európai szereplést. mivel arsenalnak drukkolok igy go gunners, viszont fogadni nem mernék mert a vereséget is simán eltudom képzelni 😞

Manchester City - QPR
1.1 es szorzó van a cityre ami most szerintem nagyon is reális mert hazai pályán nyerni fognak és megnyerik a PL-t. hendivel megtenni õket viszont bátorság, mert ha 2-1re nyernek akkor mi van? megnyerik a bajnokságot és ez nekik bõven elég, persze elképzelhetõ, hogy a hazai közönség elõtt parádézni fognak. (érdekesség, a qpr utóbbi 5 idegenbeli meccsén kikapott mig 5 hazai meccsén meg nyert 😄)

Malaga - Sporting Gijon
hazai csapatnak tétje van és baromi jól teljesitenek hazai pályán mig a vendégek ennek ellenkezõje

egy ilyen jó lehet holnapra
239 Malaga - Sp. Gijón H 1,29
217 Manchester City - QPR H 1,10
209 Napoli - Siena H 1,30
223 Tottenham - Fulham H 1,38
Eredõ odds: 2,54569

malaga nélkül 1.97 jön ki

200 ft-ot megérõ szelvény
208 Lazio - Internazionale D 3,15
221 Sunderland - Manchester Utd. H 6,95
250 Montpellier - Lille H 2,34
Eredõ odds: 51,22845
a sunderland már 20 mérkõzés óta nem verte meg a MU-t 😄 mikor ha nem a rekordok évében? persze nem sok az esély rá de ha kikap a mu akkor szólhatunk egy szót is? Nem! ... ) halkan jegyzem meg, hogy ez a sunderland a
cityvel idegenben 3-3ra volt képes(hazai pályán 1-0ra verték) ,,,,,, a liverpoolt hazai pályán megverték

remélem van akinek tudtam segiteni 😄

rooney8
megint az okádék csehek 😄
többszörös tiltólistán vannak 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

w77d
kurva anyád teplice, már csak ez kellett volna 😞(((

sziasztok, mit gondoltok lesz holnap olyan 2-3db meccs ami legalább 1,6 odds és szinte tuti? 😊 150.000ft-ot akarok feltenni tippmix-en (természetesen több részletben) esetleg 4db X kombiba

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.