Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tigristank
1.62? 😄😄😄
Én 5 perce még 2 felett csíptem el. 😄
Amúgy akinek sok pénze volt neten, az most el tudott volna csípni 1 tuti fogadást, nem rég 2.15-öt adtak Federerre, most meg Del Potro van 2-es odds felett...

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

w77d
dede, 1.62-ért nagyon megérte 😄

Tigristank
Reméljük. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

FERNANDINHO1997
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

w77d
megrakva 😄 tuti behúzza

Tigristank
Most rakjátok Federert, Del Potronak orvosra volt szüksége...

Tigristank
Igen, most már kezdhetsz parázni. 😄

Rash87
Kikapott? Még nem.... nem is fog,évek óta ezt játsszák rendszerint, nekik is meg kell élniük valamibõl.

Glory, Glory Man. United!

demonsss
na most már sírhatok ?

Tigristank
Még csak az 1. szettnél járnak ember. 😄

demonsss
Komolyan befosok , Del Potrora teszek lazán kiszop , most meg ellene rakok szarrá veri feederert , de király !!!!!!!!!!!!

FERNANDINHO1997
Várható volt.... 😊

dave9004
hát nem jött volna😄 0-1 és 3-2 😄
szabii98
én angol továbjutban és van persieben nem vagyok biztos 😮

I met God. She's black

FERNANDINHO1997
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Most találtam egy oldalon. Kíváncsi vagyok bejön-e. (nem raktam meg igazi zsével)

Effe88
bár a van persit kihagynám
még is csak lutri
az elsõ meccs 14.percében lesérül aztán baszhatod😄😄😄

Effe88
német 4 be lesz ok
van persie gólok ok
orosz tj ok
angol tj ok
spanyol csoport elsõséget nem tenném

Persie okés
Németország: itt a hiba
Spanyolország csoport elsõ okés
Anglia: itt lehet a hiba
Oroszország okés

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

AlieN911
Mi kell még nekünk?

Honda - The Power of Dreams

csuxxxeee
És utolsó perc kimadart ziccer -.- 😄

EB-re nagyobb tétel ezeken gondolkodom , vélemények(?) :

Van Persie (vagy Gomez nemt udom eldönteni) több gólt lõ mint Balotelli (1,5-1,6)

Németország elsõ 4-be lesz,
Spanyolország csoport elsõ lesz,
Továbbjut Anglia a csoportjából,
Továbbjut Oroszország a csoportjából,

50k-ra jönne 450k.. elég jól hozna, kérdés hol lehet benne a hiba (ha van) <#zavart1>

csuxxxeee
És utána rögtön mit fog az ír kapus 😮

csuxxxeee
Bepróbáltam a magyar gólt 525 Ft-al, hátha.

Effe88
😄😄😄megaszontad a tutit😄D:

AlieN911
Ma nyernek a Magyarok!

Honda - The Power of Dreams

FERNANDINHO1997
Jah, nagyon... 😄<#idiota>

Tigristank
Hogy megmondtam. <#idiota><#idiota>

FERNANDINHO1997
oksa, köszi. És ha Ma reggel 11 fele inditottam tranzakciót, nem lehetséges, hogy estére megérkezik ?😄D

következõ nap már rajta van 😄 de sportingbet kurva gyors 😄 ha kiutalom a pénz mondjuk ma reggel akkor holnap délutánra a kártyán a zseton...
mb-en mint írtam, 1 nap.. most kikérek akkor holnap délutánra a számlán a pénz
hát 10k-ra ha felmegyek akkor 5k kiutalok és 3-4k megy mb-re mert várom hogy legyen vmi akció az eb-re 😄 mondjuk betolok x összeget és annyit adnak majd 😄 betclicken elég régen kaptam 2650 ft befizetek és kapok rá ennyi pénzt akciót , szóval csipkedhetnék magukat 😄
FERNANDINHO1997
Mennyi idõ szokott lenni a kifizetés Skrill (M😎 re ?

FERNANDINHO1997
Én betoltam 3,2k-t Abaqoos ról. 700At bennhagytam 2,5 felküldtem MB-re (amin volt még haccá) és akk a 3,1k felteszem Bet365 ha megjön.

Francia-Angol párharcról nekem a jó pár évvel ezelõtti (talán szintén eb?) meccs jut eszembe mikor Anglia vezetett majd a franciák egyenlítettek Henry góljával talán a 89.percben! Gyors középkezdés és egy francia labdaszerzést követõen az angol 16oson belüli szabálytalanságot követõen büntetõhöz jutott Franciao. Góóóóól és 2:1

közben toltam be 3k-t sportingbetre és mivel csak ez az egy meccs ment élõbe így erre raktam! Bejött az elsõ fogadás viszont ezt követõen nem mertem az egész nyereményt feltenni, amit nem is bánok 😄 Kezdésnek ez bõven jó...

3.000 HUF Nyertes Egyszeri 4.200 HUF Labdarúgás
Kazakhstan Youth v Uzbekistan Youth
Over/Under 2.5 Goals
Over
1.40 +2.5 Nyertes

700 HUF Nyertes Egyszeri 1.470 HUF Labdarúgás
Kazakhstan Youth v Uzbekistan Youth
Over/Under 3.5 Goals
Over
2.10 +3.5 Nyertes
tippmix945
nyer Anglia 0:1

demonsss
én egy 0:0 - t várok

2:1es hazai sikert várok, szóval ez elég jó szorzónak bizonyul 😄

Franciaország - Anglia
Háromesély több/kevesebb gól 2.5
Tipp: Az 1. csapat nyer és a mérkõzésen több mint 2,5 gól születik
4.60

Rash87
szánalmas... s azért megtehetik,mert nem lesz semmi következménye.

szerintem ezek a legjobbak

"Az 52 éves Mick Dunning két fontot tett egy tizenöt meccses kombinációra és a szombati játéknapon tizennégy tippje bejött – már csak a Port Vale–Blackpool találkozónak kellett volna döntetlenre végzõdnie. A Blackpool 1–0-ra vezetett, mikor a Port Vale a 75. percben tizenegyeshez jutott, Tony Dinning pedig csúnyán mellérúgta a büntetõt. Mr. Dunning egymillió font helyett így „csupán" 22 315-öt kasszírozott – azért van egy kis különbség."

A SZUPERMAMA

"Az egyik legelképesztõbb nyerési sorozat Angela Kennedy nevéhez köthetõ. A wilmslowi családanyának elege lett abból, hogy férje és fia állandóan meccsekre jár, és be akarta bizonyítani, hogy õ otthon ülve is ért annyit a focihoz, mint õk.
Kennedy tanulmányozta kicsit a statisztikákat és a tabellákat, majd a következõ fogadásokat tette 2006 márciusában: a Manchester United második lesz a Premier League-ben, a Sheffield United második lesz a Championshipben, a Southend megnyeri a harmadosztályt, a Carlisle a negyedosztályt, a St. Mirren a skót másodosztályt, a Cowdenbeath a skót negyedosztályt, a Liverpool az FA-kupát, a Hearts a Skót Kupát, illetve a Grays Athletic az FA Trophyt. Mind bejött, a családanya pedig 2000 fontra 242 391-et nyert!"

azért lehet ott bõven pénz a tarsolyban (nem csóringer) baszki ha ilyen baromságra 2000 fontot volt képes felrakni 😄

Íme egy fogadási ajánlat: egy fontra 909 000-et lehet nyerni vele. Mindössze annyinak kell összejönnie, hogy az angol labdarúgó-válogatott világbajnoki címet nyerjen, a szövetségi kapitányt David Beckhamnek hívják, a gyõztes gólt legidõsebb fia, Brooklyn Beckham szerezze, és Romeo Beckham álljon be csereként. Egyébként ugyanilyen oddsszal kínálja az iroda, hogy 2014. március 21-én egy aszteroida telibe kapja bolygónkat, és megsemmisíti a földi életet. Ha bejön, akkor úgysem kell kifizetni...

A BECSÜLETES BÍRÓ

Zárjuk a körképet egy magyar sztorival: az ötvenes-hatvanas évek magyar FIFA-játékvezetõje, Pósa János szeretett totózni, de telitalálata (akkor még ez 12 meccset jelentett) sosem volt. Egy ízben – csapatneveket õ maga sem említett – már 11 találata volt, és az esti, utolsó totómeccset éppen õ vezette.
„Életemben elõször tizenegy találatom volt, és ha a hazaiak gyõznek, akkor telitalálatot érek el! A mérkõzés nyolcvankilencedik percében, a hazai csapat kettõ egyes vezetésénél a vendégek támadtak. Középcsatáruk ügyesen kibújt a védõk közül és ellenállhatatlanul tört kapura. A kapus vakmerõ vetõdéssel dobta magát a csatár lábai elé, de az ügyesen elhúzta a labdát, mire a kapuvédõ megfogta az egyik lábát, és a csatár felbukott. Tizenegyes! Egy pillanatra átvillant az agyamon, hogy ha ezt belövik, akkor fuccs a tizenkét találatnak. De mire a gondolat végére értem, már harsant a sípszó, megítéltem a büntetõt. Határozottan mutattam a tizenegyespontra, és a következõ pillanatban már a hálóban is táncolt a labda. Kettõ kettõ! Pár másodperccel az újrakezdés után a játékidõ letelt. A biztonság kedvéért még egyszer az órámra pillantottam: huszonegy óra negyvenhárom perckor engedtem ki a kezembõl a telitalálatos totószelvényt" – mesélte Somos Istvánnak, a Síppal a világ körül címû könyv szerkesztõjének.

szerintem nem bunda, minek erõlködjön bármelyik csapat ha egyszer a 0-0 jó eredmény? 😄

http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/bundameccsen-jutott-vissza-az-elvonalba-a-celta-vigo-2136765
Effe88
na takarodj😄😄😄😄

ilyen nincs😄😄

"EGYMILLIÓ FONTOS KASZA
Fred Craggs volt az elsõ fogadó, aki egymillió font fölött kaszált angol irodánál. Õ 2008 februárjában mindössze 50 pennyt (!) tett fel egy elég valószínûtlen lóverseny-kombinációra. Kétmillió az egyhez volt az esély arra, hogy mind a nyolc ló futamot nyer, mégis bejött – épp akkor, mikor Craggs a 60. születésnapját ünnepelte.
A William Hill fogadóiroda szóvivõje szerint az úriember minden idõk legelképesztõbb fogadását nyerte meg. Craggs egyébként egyszerûen a lovak nevei alapján választott: az elsõ futamot például Isn't That Lucky (Hát nem szerencsés?), az utolsót pedig A Dream Come True (Valóra vált álom) nyerte meg.
„Sose költöttem többet egy fogadásra, mint egy doboz cigi ára, így aztán eléggé meglepõdtem, hogy ekkorát kaszáltam" – kommentált a szerencsés nyertes."

braziliától én is vártam volna egy gólt így meg is lepõdtem mikor meghallottam a 0-2es eredményt...

hosszú távú apróval megrakható szelvény
206 Oroszország - Csehország H 2,10
224 Németország - Portugália H 1,85
152 Sampdoria - Varese H 1,85
45 Magyarország - Írország: Írország szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,35
101 Törökország - Ukrajna: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,79
Eredõ odds: 17,36799
demonsss
😄😄 a Spanyoloknak Kínát verni kéne vagy 5-el ha akkora nagy csapat , am a brazil gólon buktam el a 35 -öt úgy hogy megint építkezek , Am a spanyol gólon én nyertem 4k-t

Hülye. XD Nem erre gondoltam, hanem hogy felhigult fos lesz 24 csapattal. Mindenki ki jut csak mi nem. Kb. ilyen színvonal lesz.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

FERNANDINHO1997
Jah, aztán jön 2012.December.21 😄DDDD

Szerintem pont hogy jó EB lesz, és sajnos ez lesz az utolsó.

FERNANDINHO1997
Te komolyan olyan hülye vagy.. 20k ról felviszed 35 re és 1 db. fogadással elbaszod az egészet.. ://

Rash87
Mert nem nyert 😄

ám Demons miért tetted fel mindet,eddig 3-4-5el fogadtál :L

Most éppen miért is?😄

EB is ilyen lesz, fos meccsekkel mákker gólokkal meglepik, éppen továbbjutás szarakodások.... Kiszámíthatatlan szar lesz az fix... 2k sajnálok Eb re 😄😄