Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
viszont a link tartalma baromság hiszen ha bunda akkor most inkább megadta volna a büntetõt a bíró és esélyes a 3.5 over de így sztem nem lesz meg, viszont ha igen én nem tulajdonítom bundának
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
http://tipp.sportgeza.hu/
Az Index sportrovata tippjátékot indított. Ha szeretnél tippelni, akkor regisztrálhatsz a fenti linken, továbbá ha van kedved csapatban is versenyezni és harcolni az értékes nyereményekért, akkor a csapatok között keresd a ManUtdFanatics.hu-t és jelentkezz! Már elég sokan vagyunk, de azért van még hely! Jelentkezni holnapig lehet.
Kösz és bocs a zavarásért!
Yossarian
BFP4F: Yossarian23
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Orosz meccs hazai
továbbá 2.93as szorzóért (bet365) Orosz továbbjutás, Francia és holland továbbjutás elég jó... csak weed ne rakja meg 😄D
Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...
nem tudtok valami jó EB bónuszt sportfogadóirodáknál ? megnézegettem a szokásos sportfogadóoldalakat, de nem nagyon találtam.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema