Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lengyel-cseh X esetén, akkor eshetett volna ki Oroszország ha 6-0ra kikap a görögöktõl.

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

Nézem a cseh-lengyelt, itt is valami 6 gólt magyaráz riporter, de továbbra se értem 😄😄

ja hallottam és baromságnak is tartom, az érvet is amiért meg akarják szüntetni...
Büntetõrúgás? Platini új terve, hogy megszüntessék a tiziket😄

Örök tiltólista Manchester United, Hapoel Tel Aviv, Rubin Kazany. AZ UEFA Bajnokok Ligájának főtámogatója a Barcelona és a SONY...

én összehívnám a csapatokat és büntetõrúgással dönteném el ,vagy egy meccs ahol az elsõ gólig megy a játék...
köszi.
Az olasz gyõzelem esetén, ha X a spanyol meccs, csak akkor esik ki Olaszország ha 2-2, 3-3, 4-4 stb lesz a horvát-spanyol. 0-0 és 1-1 esetén spanyol olasz tj.

Spanyolok simán elverik ezt a szar horvát csapatot, olaszok is csak maguknak köszönhetik hogy nem, gólokkal kellett volna nyerniük.

te esetedben spanyol, olasz, horvát a sorrend.

FIFA világranglista, ha minden azonos..

tanulság? utána kell nézni és nem szabad elhinni nekik mindent :S sajnos már volt rá több példa is ,hogy téves infókat adnak közzé..
viszont sajnálom, hogy elment a szelód, viszont a spanyolok még ki is eshetnek és akkor nem egy eseménnyel megy a szelód!

mert hát mekkora meglepetés lenne ha a spanyolok kikapnának, az olaszok nyernének és akkor a spanyolok a 3.helyen tovább lépnének xD mondjuk drukkolok a horvátoknak (viszont ha X lesz akkor a horvátok és spanyolok mennek tovább ugye? vagy a gk dönt és attól függ,hogy az olaszok íreket mennyire veriK?

tényleg akkor mi van ha;
spanyol-horvát 0-0
olasz - ír 2-0
így a spanyol 5 pont 5-1gk
horvátok 5 pont 4-2 gk
olasz 5 pont 4-2 gk

mi döntene a tj sorsáról????? 😄
Fülöp volt a közvetítõ mit vártok😄

demonsss
és még ott röhögtek rajta a faszfejek

Én nem is értem ez a 6-0-ás szöveg, hogy mivan? 😄😄 Honnan szedte az ezt?

Zenszkij
😞

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

hát bazdmeg, én meg teljesen azt hittem hogy jön az orosz tj, ha ezt tudom berakom a cseh továbbjutást idõben. ezt a bot gecit ott van elõtte 5 gép meg xy segítség papírok minden szar és ekkora balfasz

Az szép.... 😞

demonsss
Azt mondta az a faszfej csak akkor esnek ki ha 6:0-ra kapnak ki

hát bassza meg a jó kurva isten, sport1 es szerencsétlen magyarázza hogy csak akkor esnek ki az oroszok, ha nem tudom mennyi 0-ra kikapnak rendesen abban a hitben voltam hogy na fasza, erre olvasom itt a fórumon hogy kiestek az oroszok.
eb elõtt raktam 100k-val, orosz tj-t + német tj-t + spanyol 1. hely, + francia tj-t. erre már az elsõ esemény viszi, amire teljesen azt hittem hogy bejött..<#boxer><#falbav>

Zenszkij
a cseh továbbjutást megtettem 1,4-ért a cseh gól után, ezzel egálba hoztam a mai veszteséget...ritka gyenge csapat volt ez a lengyel

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

😄😄😄

demonsss
ez a fasz sport1-es aszonta csak akkor nem jutt tovább az orosz csapat ha 6:0-ra kapnak ki

Na mivan csak én buktam ma? 😄😄

LOL erre még most jöttél rá? 😄😄😄 Meccs elõtt köztudott volt, ha kikapnak, és amott nyer valaki, akkor repülnek 😄😄

demonsss
sztem nyernek az ukránok

JohnnyNapalm
na holnap hollandok csapjanak oda azt ajánlom

demonsss
Az Oroszok estek ki ??? XD

lengyel gyõzelmet vártam én is de valóban ezen nem lepõdtem meg...
az orosz viszont az fõleg az ,hogy 1 gólt se tudtak lõni illetve 4 pontról elkúrni a tj-t 😄DD
Angoloknak a döntetlen is elég a tj-hoz, na már most õk is játszanak egy ilyet, hogy nem tudják a döntetlent megtartani?
hát attól a cseh csapattól se sok szarabbat tudnék modani 😄 de amúgy tényleg nem az 😄😄

demonsss
Sztem a Cseh nem meglepetés , de az Orosz az retek nagy

2 meccs 2 meglepi ma = irodák kaszáltak pár milla 😄😄

jó tipp volt 😄

Na ez a nap szép volt 😄😄

Orosz gól kellett egy 2 es szelómhoz :😄:d

-15K

ezért is remélem az oroszok vernek egyet aztán kiesnek a picsába a görögök...
undorító féreg az összes ilyen mint katsuranis! baszki majd meghal majd most lehozzák és simán megy 😄DDDD
Azt még leviteti magát hordágyon 😄😄😄😄 , mikor semmi nem történt vele 😄.D

Na a görögök fetrengés program elkezdõdött 😄😄

csuxxxeee
3x 😄😄

puska lól 😄😄😄

Ekkora balfax oroszokat azért 😄😄😄:

20 puskalövésbõl eltalálták a kaput vagy 2x 😄😄.D😄

Kivédekezik görögök 😄 így nyertek eb 2004 be az a foci legnagyobb szánalma eddig nálam 😄😄

most az egyszer leülök EB-t nézni, erre kifogom a két legszarabb meccset. ez olyan, minthogy tegnap raktam elõször EB-re, persze hogy az elsõ meccs félbe is lett szakítva, aztán el is ment a pénzem... 😄

csuxxxeee
Görög - Orosz szöglet 12 felett: 2.10

Azért jó mi mindenki lengyel + orosz win jósolt 😄😄: Mindkettõ jól áll 😄😄

demonsss
gondoltam , hogy a csehek behúzzák , de én egy 2-1 tippeltem volna

egyre nagyobb az esély,hogy jön a 0-0 végeredmény 😄
végülis ha a negyeddöntõig nem jönne akkor meglehetne próbálni a duplázós módszert a 0-0as végeredményre 😄
7 mérkõzés...
Rockynhooo
Lengyel Magyar két jó barát gólt rúg és ellátja a Csehek baját!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ha az oroszok innen tovább mennek akkor annak lesz ám visszhangja 😄DDD

görög kapufa xD
Mostantól ilyen lesz az EB 😄 Negyeddöntõ mind gólszegény fos lesz szerintem 😄😄

FERNANDINHO1997
Vezetnek a csehek 😄DD

csuxxxeee
Vezetnek a csehek xDSAD:AS

csuxxxeee
Ez a kommentátor elég nyíltan szurkol a görögöknek 😄