211988
-
#507 sportingbeten elég volt az 1000-es is...dehát a szolgáltatás is tükrözi az árat...
amúgy bwinre is lehet 300 Ft-ot utalni...kiemelve az BANKI ÁTUTALÁS szót...bankártyáról nem engedi, arról ugyebár min.: 2500 Ft. -
Rudee #506 1000huf az kevés akárhova is regelsz.
Minimum befizetés általában 8-10€, kivéve ha pl moneybookersről utalsz. Oda viszont plusz költség a bankszámláról utalni, legalábbis az én bankom mindig levon egy "kicsit" vmi akármilyen költségként. -
#505 üdv!!
én is jáccok már lassan több mint egy hónapja sportingbeten...karácsony előtt raktam fel egy 1000-est, azóta azzal jácccok :D :D (bár nem nagyon tudok elmozdulni onnan :D)
tényleg nagyon kevés a fogadási lehetőség, pl: ma a magyar-ukrán hoki sem volt benn, ha jól láttam...
én is gondoltkodtam, hogy majd kiveszem, és átrakom máshova, olyan oldal kellene, ami Forint alapú, és van bónusz alacsonyabb kezdőösszegnél is.
Bet-at-home jó lenne, csak ez euró alapú...:( és 10 EUR a kezdőbefizetés...kifizetési is nagyobb összeg... -
Rudee #504 Bwint se ajánlom, mert nem próbáltam :)
Gamebookers az jó, csak nem magyar. -
#503 ja,azt én is nézegettem,hogy tényleg merőben kevesebb fogadási lehetőség van.
bwinen kívül mit ajánlasz? -
#502 hát,mondom ezt csak 200-zal tettem meg,nem nagyon vettem komolyan ezeket a meccseket így 3860-at. -
Rudee #501 Nem ki- vagy befizetési szempontból írtam :)
Sportingbetet próbáltam, de nem teccik a viszonylag kevés fogadási lehetőség. -
#500 mennyit nyerhetsz?? -
#499 köszi :) hát én is remélem -
#498 azért sok szerencsét a szelvényhez. Remélem nyersz -
#497 hát,úgy tudom,hogy a sportingbet meg a bwin a két legjobb.bwinre egyszer próbáltam utalni 2500-at és nem rakták rá,ez az egyik indok,a másik meg hogy csak 7200 ft felett lehet kivenni és ha teszem azt nekem kellene 5 ropi és csak 6000 van fent,akkor azt nem tudom kivenni. sportingbeten meg 1000 vagy 2000 felett már ki lehet venni. -
#496 ja igen...:D mind1,azért én bízok a mu-ban. -
Rudee #495 Szerintem a Sportingbet ritka fos. -
Rudee #494 Otthon lehet simán nyerne a MU, de idegenbe jáccanak. -
#493 én meg úgy vagyok vele,hogy ha ez se jön be,akkor feltolok kb 2000-ret sportingbetre és ott gyűjtögetem a pénzt :D -
#492 mu szerintem otthon simán nyer,napoliban igen,benne van a 3 pont,mindenesetre bízok benne,hogy palermo ugye otthon van,meg szicília...:DDd juvéban valamiért nagyon bízok,az a tapasztalatom a juvéval,hogy nem valami totógyilkos csapat,bayern meg otthon lezúzza a dortmundot szerintem. na majd meglátjuk :) -
geo91 #491 Ejha... Egy hete nem játszottam... Na majd hétfőn. -
Rudee #490 Ebbe legalább 2 meccs fog elmenni.
West Ham jó lehet 1 pontra, Napoli akár 3ra is. Meg ott a Juve és a Dortmund. -
Rudee #489 Racing kaphatott volna még 3-4 gólt, de minden kimaradt vagy épp Tono védett nagyot. -
Dean Winchester #488 real tegnap legalább lőtt kapufat vagy mennyi volt a meccsben ?
kicsit ideges voltam mikor látom 1-0 azt nincs több gól :D féltem bekapnak még1et a végén és kampec ...
sztem a mu a necces a többi az jön,ja igen a juve meg nyer ha nem buffon véd :D
megdöbbennék ha ma a gijon leikszelne a barcaval ...
nem tettem meg mivel nem nyertem ,talán jövőhéten jobb mérkőzésekre lesz kilátás.
A milanon én is meglepődtem,hiszen mondhatni az első játszott az utolsóval és az odavágón 2-1re nyert a Milan.Mondhatni otthon bombaformában szerepel a milanó azt egyenlíteni is csak egy tízenegyessel tudott csak,hát ez vicc...
szintén zenész a chelsea,jó formában vannak a hull meg lejebb adott azt 0-0 :( -
#487 sztem inkább a Catania-Juve a necces. Nagyon szar formába van a Juve. -
#486 vicc,hogy ilyen szorzójú meccsek mennek el,hogy 1,19;1,36;1,17...
van még ma egy olyan szelvényem,hogy
west ham - mu V
roma - genoa H
catania - juventus V
palermo - napolni H (necces)
bayern - dortmund H
villareal - numancia H
barca - gijón H
ezt csak 200-zal mertem megrakni
pénteken meg voltam postán mondom ha már ott vagyok feladok egy tippmixet aznapra. böngészem a sportfogadást,az egyetlen normális esemény az ancona-parma,na mondom 2-es szorzó parmara,megrakom már egy ezressel,csak nyer,hisz fel akar jutni,erre 2-0... pedig már hányszor megfogadtam,hogy másodosztályra nem rakok. ott annyira kiszámíthatatlan,hogy nem igaz. PL-re szabad rakni,meg spanyolban,olaszban azokra,akik épp nyerő szériában vannak és a top 5-ben vannak. pl mostanság Real Madridot,barcát meg lehet tenni simán,olaszban intert,hát meg azt hittem,hogy most a milant is,de nyomorékok... mondjuk a chelsea is rácáfolt a teóriámra tegnap hogy "hulljanak" meg :SSS -
Dean Winchester #485 a pool is éppencsak nyert!
dehogy a sevilla hozza a lutirit xd
volt pedig egy érzésem,hogy a betis nyer vagy hogy gólt lő!Előbbi 4es odds másik meg 1.67
azt én hülye meg megfogadtam a real és milan félidőben legalább 1 gól esik meccseket ,hát most vagyok igazán mérges :@
-
#484 és nyert a pool is, mindig a német meccsek :S
mondjuk a milan is elég totógyilkos volt meg a chelsea is sokat kaszált az irodáknak. -
#483 Portsmouth - Liverpool (2-3) 65.percig néztem, mondom elég unalmas meccs úgyis döntetlen lesz, erre bejön Torres és 2-3 -ra nyernek, bravó. -
#482 igazság az, hogy a mai szeló lett volna a tuti, és a vasárnap meg a hátha bejön :S szal én is temetem a hétvégét... -
#481 :DDDD ez a szelvény se fog bejönni,az is biztos (legalábbis szerintem) -
Dean Winchester #480 atalanta egy döntetlenre jó, a madrid meg lutri -
#479 holnapi meg:
fio - lazio H
cagliari - atalanta H
samp - siena H
rec huelva - atl. madrid H
már jó lenne nyerni, mert pár hete csdak bukok :( -
#478 wááááááá köcsög németek.
mai szelvény:
blackburn - a villa V bejött
everton - bolton H bajött
sunderland - stoke H bejött
port. l'pool V még nem volt
mönchen - hoffenheim V, erre nem LEIKSZEL? -
#477 Chelsea-Hull city 0-0 "-.- =(=( -
geo91 #476 Azok bizony. Most épp mit csináltak? -
#475 nyomorék chelsea... -
Dean Winchester #474 és ő is írja,hogy a német bajnokitól lehet tartani ...
de akkor azt miért nem hagyta ki?
de sztem a pool is bebukik és nem nyer. -
#473 mondtam a németekben nem lehet bízni -
#472 jónak tünik. Francia meccsekre nem nagyon szoktam tenni persze van kivétel, de talán a Rennes meccsen van egy kis rizikó -
#471 Nah mára csak kettőt tettem.
a másik:
Le Havre-Rennes V
Nancy-Auxerre H
Real Madrid-Racing Santander H
Roeselar-Germin V
odds: 10,56 -
#470 énmeg a Hoffenheim és a Hamburgtól. Németeknél nem lehet tudni. -
Dean Winchester #469 én meg a city , pool párostól tartok :D -
#468 Reggelt.
amúgy elírtam a Mu meccset nem hazai hanem vendég:D
Amúgy tegnapi szelvénnyel nyertem 1890,-et.