211988
-
#707 ááá vicc ez a hétvége, még annyi döntetlent, ami a livescore-on fent van a főbb bajnokságokban, tuti nem lessz +1 totón, és ma a fogadóirodák is megszedték magukat. -
#706 én is úgy érzem,hogy megfordítják. -
#705 pedig nyerni fog a Barca, sajnos -
Rudee #704 Már 2-0. Alakul. -
#703 21' betis - barca 1-0 bár még messze van a vége. bár ez a szeló nekem speciel elmetn a lazio döntetlenjén. én hülye laziot tettem a herta helyett, a hertát meg csak totón mertem 1esre venni :S wáá hogy sose hallgatok a megérzéseimre:S -
#702 grat, ez szép. -
#701 grat!
jövőhéten lehet,hogy én is teszek vmi hasonlót -
Rudee #700 Este egyre inkább érik amúgy a Betis pontszerzése. Se Messi, se Henry nincs a vendég keretben. -
Rudee #699 Sok helyen lehet vásárolni moneybookers-es számláról, meg minden lószarra jó. Én csak a gamebookers feltöltésére használom.
Eddig viszonylag ritkán használtam, mert egyrészt sokáig volt miből fogadni, másrészt meg eddig elég drága volt az utalás. Majdnem 3000huf-t levont a bank mint vmi akármilyen költséget. Pár hete van lehetőség belföldi utalásra is, ami elvileg ettől mentes. Majd kiderül, nem bánnám ha az lenne. -
geo91 #698 Az igen! Grat! -
#697 nem nagyon vágom ezt a moneybookers-t.erre egyszer utalsz a saját bankszámládról és innen könnyebb(gyorsabb) az utalás a különböző fogadóirodákba?gondolom van több előnye is -
Dean Winchester #696 te hol is fogadsz amugy?mármint melyik neten nagyágyúnál
#693: nyugi sztem nem tetttem volna meg,vagy max 4 et de ennyit soha se mernék kockázatatni :D -
Rudee #695 Siviglia megmenti lehet :) -
Rudee #694 Eszembe jutott a bankszámlám online jelszava, úgyhogy az imént utaltam egy kicsit moneybookersre.
Jövő héten jó kis kínálat lesz, remélem a múltkori jó szelvényekhez hasonlókat sikerül összedobni majd, aztán jöhet megin a 100k< utalás vissza :) -
#693 nem voltam gépközelben
ha szop a Lazio,Delio Rossi repül -
Dean Winchester #692 ezt beírhattad volna még a feladás előtt!
a lazio viccel már megint :D
-
mindig gondolkoztam egy ilyenen gondoltam bepróbálom.másnap el is vertem az egészet a gecibe mondjuk:D -
#690 megtettem a romát az intert meg a barcát -
geo91 #689 Mik vannak rajta? -
#688 bréma elbaszta,még egy szelvényem van...de azzal csak 1455-öt nyerek ha bejön. 3 meccs,csakbejön. -
geo91 #687 Mázlista. -
#686 akkor ok -
#685 vége lett..és szerencsém volt mert azt a mecset nemvolt időm beletenni mert későn értem a lottózóba =D -
#684 Antalyspor-Galatasaray 75' 1-0
mondtam veszélyes a török bajnokság. Igaz még nincs vége -
#683 Betis Sevilla - Barcelona (V)
Watford - Chelsea (V)
Auxerre - Lille (X2)
Bordeaux - Grenoble (1) -
Dean Winchester #682 jójó de akkor is majd a legjobbak játszottak,azt igen 2 meccses ,de csak illett volna előnyös szituban várni a visszavágót..na és ne feledjük odahaza se briliroztak annyira :D
majd kiderül én drukkolok a derbynek. -
#681 meg a kosár is -
#680 török meccs necces
-
#679 Nah nekem külön vagy egy csak mára is:
141 Antalyspor-Galatasaray V 1,63
184 Nac Breda-Roda H 1,72
188 Rennes-Nancy H 1,70
192 PSG-St.Etienne H 1,57
186 Bordeaux-Grenoble H 1,30
+126 Real Madrid-Tau C. (kosár) H 1,70
Eredő odds: 16 -
Rudee #678 Werderbe állítólag visszatérhet Diego, ha jáccik akkor behúzzák a 3 pontot.
Depor lehet necces, hiába jáccanak otthon. Guardado és Bodipo biztos nem jáccik, Mista s kérdéses. Ki fog ott gólt lőni? -
Rudee #677 Ligakupa más, ott biztos volt hogy 2 meccsen dől el a továbbjutás. Idegenbe nem kellett hajtania a MUnak, hisz az otthoni meccsre biztos volt a sima győzelem.
Itt most egy meccs dönthet és dönteni is fog. Tudják jól, hogy nyakukon a BL, nem hiányzik nekik még egy FA újrajátszás. -
Dean Winchester #676 az alkamar gyerekek 10 meccs alatt csak 1 gólt kapott!!! érdekesség hogy azt is most kapta az utólsó 3-1 nyert willem meccsen :D
előtte 9 mérkőzés győzelem sorozatban és gólt nem kaptak!
a psv ellen az odavágón 1-0 ra nyert majd 1 hónap mulva találkoztak kupameccsen ahol viszont 0-0 ás eredmény született!
sztem most is leikszelnek egymással.
celtic-raangers H
Inter-Milan H
Köln-Karlsruhe H
Hannover-Stuttgart D
Real-Gijon D
Depor-Ossasuna H
Lazio-Torino H
Bremen-Gladbach H (de itt félek egy v-től is)
Genoa-Fiorentina D
-
#675 jogos, de az elműlt fordulókat nézve bízom ezen csapatok ilyetén helyzeteibe, a favorit csapatok amikkel eddig nyertem most vagy egymással játszanak, vagy hullámvölgyben vannak, így ráfanyalodok a szerencsére, de hátha.
német meccset meg nem merek már tenni, múlt héten 200.-ból lett volna 4500, ere a hoffenheim leikszel :S -
Dean Winchester #674 nekem a bologna olyan,hogy egy ikszre akármikor képes.
valenciara nem fogadok ,mert néha eléggé érdekes eredményre képes :D
a bilbaoval ugyanígy vagyok :DDdd -
#673 hétvégi tippek, ha nem lessz elfelejtve holnap fel lessz adva(remélem)
1.
Ath. bilbo - Rec. huelva H
Lazio - Torino H
Napoli - bologna H
betis - Barca V
valencia - malaga H
2.
siena - udinese H
cagliari - lecce H
juve - samp H
reggina - palermo V
atl. madrid - getafe H
első lenne a nyerő, a 2. meg a hátha kategória. -
Dean Winchester #672 most nézem,hogy fa kupa a derby-mu párharc akkor meg pláne,hogy nem nyer a mu..
ligakupaban kikaptak a derbytől sztem egy döntetlent minimum összehoz a hazai csapat és esetleg visszavágóra kényszerítik a vendéggárdát..
hendikeppel itt hazait teszek! -
Dean Winchester #671 ha találsz akkor nekem is szólj :D
sportingbeten kívűl sajnos még énse találtam másikat..
unibetnél írtam még több hónapja az ügyfélszolgálatnak,de válasz nem érkezett,na mondom akkor ide se regélek ha ennyire szarnak az ügyfelekre...
-
#670 akkor megbaszhatják...:D amúgy ezt azért csinálják,mert tudják,hogy nem veheted ki 30 euróig,így hát játszanod kell hogy 30 euró fölé vidd,holott csomóan már 20 eurót is lazán kivennének (én nem feltétlen,csak ha tényleg kell a zsé) és akkor meg mondjuk felraknak egy tutinak vélt meccsre 10 eurót,mondván hogy 15-öt nyernek,akkor már lesz 35,jeee,boldogság,ki lehet venni,de közben meg beszopják a káreszt mert elbukják és akkor megint mehetnek arra,hogy kivegyék a pénzt :\ -
Rudee #669 Ott azt írják, hogy 30€ a minimum kifizetés. -
#668 meg se néztem a linket...:D szal nem azért mondtam,csak már a múltkor is mondtam,hogy kéne feltolni két papírt vhová és nyomni,de vmi olyan helyre,ahol sok élő fogadás van meg viszonylag jó odssok. interwetten?