211992
-
Tegnapi nap nekem egy katasztrófa volt. Remélem mai jobb lesz. Csak nem tom mit tegyek meg:D -
Dean Winchester #710 luxor online,hoz mit szóltok? -
Dean Winchester #709 ejha jött a hannover és az az alkamar döntetlen tippem ^^ -
geo91 #708 Meg azok az őrült fogadók, akik döntetlen-dömpingre fogadtak. :) -
ááá vicc ez a hétvége, még annyi döntetlent, ami a livescore-on fent van a főbb bajnokságokban, tuti nem lessz +1 totón, és ma a fogadóirodák is megszedték magukat. 
-
én is úgy érzem,hogy megfordítják. -
pedig nyerni fog a Barca, sajnos -
Rudee #704 Már 2-0. Alakul. -
21' betis - barca 1-0 bár még messze van a vége. bár ez a szeló nekem speciel elmetn a lazio döntetlenjén. én hülye laziot tettem a herta helyett, a hertát meg csak totón mertem 1esre venni :S wáá hogy sose hallgatok a megérzéseimre:S -
grat, ez szép. -
grat!
jövőhéten lehet,hogy én is teszek vmi hasonlót -
Rudee #700 Este egyre inkább érik amúgy a Betis pontszerzése. Se Messi, se Henry nincs a vendég keretben. -
Rudee #699 Sok helyen lehet vásárolni moneybookers-es számláról, meg minden lószarra jó. Én csak a gamebookers feltöltésére használom.
Eddig viszonylag ritkán használtam, mert egyrészt sokáig volt miből fogadni, másrészt meg eddig elég drága volt az utalás. Majdnem 3000huf-t levont a bank mint vmi akármilyen költséget. Pár hete van lehetőség belföldi utalásra is, ami elvileg ettől mentes. Majd kiderül, nem bánnám ha az lenne. -
geo91 #698 Az igen! Grat!
-
nem nagyon vágom ezt a moneybookers-t.erre egyszer utalsz a saját bankszámládról és innen könnyebb(gyorsabb) az utalás a különböző fogadóirodákba?gondolom van több előnye is -
Dean Winchester #696 te hol is fogadsz amugy?mármint melyik neten nagyágyúnál
#693: nyugi sztem nem tetttem volna meg,vagy max 4 et de ennyit soha se mernék kockázatatni :D -
Rudee #695 Siviglia megmenti lehet :) -
Rudee #694 Eszembe jutott a bankszámlám online jelszava, úgyhogy az imént utaltam egy kicsit moneybookersre.
Jövő héten jó kis kínálat lesz, remélem a múltkori jó szelvényekhez hasonlókat sikerül összedobni majd, aztán jöhet megin a 100k< utalás vissza :) -
nem voltam gépközelben
ha szop a Lazio,Delio Rossi repül -
Dean Winchester #692 ezt beírhattad volna még a feladás előtt!
a lazio viccel már megint :D
-
mindig gondolkoztam egy ilyenen gondoltam bepróbálom.másnap el is vertem az egészet a gecibe mondjuk:D -
megtettem a romát az intert meg a barcát -
geo91 #689 Mik vannak rajta? -
bréma elbaszta,még egy szelvényem van...de azzal csak 1455-öt nyerek ha bejön. 3 meccs,csakbejön. -
geo91 #687 Mázlista.
-
akkor ok -
vége lett..és szerencsém volt mert azt a mecset nemvolt időm beletenni mert későn értem a lottózóba =D -
Antalyspor-Galatasaray 75' 1-0
mondtam veszélyes a török bajnokság. Igaz még nincs vége -
Betis Sevilla - Barcelona (V)
Watford - Chelsea (V)
Auxerre - Lille (X2)
Bordeaux - Grenoble (1) -
Dean Winchester #682 jójó de akkor is majd a legjobbak játszottak,azt igen 2 meccses ,de csak illett volna előnyös szituban várni a visszavágót..na és ne feledjük odahaza se briliroztak annyira :D
majd kiderül én drukkolok a derbynek. -
meg a kosár is -
török meccs necces
-
Nah nekem külön vagy egy csak mára is:
141 Antalyspor-Galatasaray V 1,63
184 Nac Breda-Roda H 1,72
188 Rennes-Nancy H 1,70
192 PSG-St.Etienne H 1,57
186 Bordeaux-Grenoble H 1,30
+126 Real Madrid-Tau C. (kosár) H 1,70
Eredő odds: 16 -
Rudee #678 Werderbe állítólag visszatérhet Diego, ha jáccik akkor behúzzák a 3 pontot.
Depor lehet necces, hiába jáccanak otthon. Guardado és Bodipo biztos nem jáccik, Mista s kérdéses. Ki fog ott gólt lőni? -
Rudee #677 Ligakupa más, ott biztos volt hogy 2 meccsen dől el a továbbjutás. Idegenbe nem kellett hajtania a MUnak, hisz az otthoni meccsre biztos volt a sima győzelem.
Itt most egy meccs dönthet és dönteni is fog. Tudják jól, hogy nyakukon a BL, nem hiányzik nekik még egy FA újrajátszás. -
Dean Winchester #676 az alkamar gyerekek 10 meccs alatt csak 1 gólt kapott!!! érdekesség hogy azt is most kapta az utólsó 3-1 nyert willem meccsen :D
előtte 9 mérkőzés győzelem sorozatban és gólt nem kaptak!
a psv ellen az odavágón 1-0 ra nyert majd 1 hónap mulva találkoztak kupameccsen ahol viszont 0-0 ás eredmény született!
sztem most is leikszelnek egymással.
celtic-raangers H
Inter-Milan H
Köln-Karlsruhe H
Hannover-Stuttgart D
Real-Gijon D
Depor-Ossasuna H
Lazio-Torino H
Bremen-Gladbach H (de itt félek egy v-től is)
Genoa-Fiorentina D
-
jogos, de az elműlt fordulókat nézve bízom ezen csapatok ilyetén helyzeteibe, a favorit csapatok amikkel eddig nyertem most vagy egymással játszanak, vagy hullámvölgyben vannak, így ráfanyalodok a szerencsére, de hátha.
német meccset meg nem merek már tenni, múlt héten 200.-ból lett volna 4500, ere a hoffenheim leikszel :S -
Dean Winchester #674 nekem a bologna olyan,hogy egy ikszre akármikor képes.
valenciara nem fogadok ,mert néha eléggé érdekes eredményre képes :D
a bilbaoval ugyanígy vagyok :DDdd -
hétvégi tippek, ha nem lessz elfelejtve holnap fel lessz adva(remélem)
1.
Ath. bilbo - Rec. huelva H
Lazio - Torino H
Napoli - bologna H
betis - Barca V
valencia - malaga H
2.
siena - udinese H
cagliari - lecce H
juve - samp H
reggina - palermo V
atl. madrid - getafe H
első lenne a nyerő, a 2. meg a hátha kategória. -
Dean Winchester #672 most nézem,hogy fa kupa a derby-mu párharc akkor meg pláne,hogy nem nyer a mu..
ligakupaban kikaptak a derbytől sztem egy döntetlent minimum összehoz a hazai csapat és esetleg visszavágóra kényszerítik a vendéggárdát..
hendikeppel itt hazait teszek!