211988
-
#867 szerintem semmi esély. Montpellier úgy vezeti a francia bajnokságot ,h otthon 8ból 8at nyert. És azért nem olyan erős ez a magyar bajnokság.. -
#866 Veszprémre igen jól fizet a mix idegenben Montpellier ellen , pedig szerintem van sanszuk, bár idegenben sosem könnyű. -
#865 persze:D -
#864 Freiburg nyerni fog a nürnbergért meg majd imádkozol velem? -
#863 vetszik nagyon Talán a Német 2 osztálytol tartanék egy kicsit -
#862 Barca helyett tedd bele a rangers meccset..annak a szorzója is picivel nagyobb és biztosabb is. -
#861 1.szelvény:1jégkorong+13foci)
Wolfsburg-Kassel H
+
Freiburg-Augsburg H
Bologna-Inter V
Roma-Siena H
Villareal-Sp.Gijon H
real Madrid-Betis H
Nürnberg-Wehen H
Fulham-West.Brom. H
Liverpool-Manchester City H
Fiorentina-Chievo H
Milan-Cagliari H
Catania-Reggina H
Marseille-Le Mans H
Osasuna-Numancia H
Eredő odds: 345,96 => 500Ft. -> 172985Ft.
2.szelvény:(5foci)
Freiburg-Augsburg H
Roma-Siena H
Villareal-Sp.Gijon H
Milan-Cagliari H
Osasuna-Numancia H
Eredő odds: 8,17 => 500Ft. -> 4090Ft. -
Dean Winchester #860 barca szivozhat siman!
kövi hét bl...
na meg az espanyol ellen ha nyernek csak 1 góllal és most nem lennék bíztos a barca győzelemben! -
#859 Mu-Blackburn
Bayern-Köln
barca-espanyol
-
geo91 #858 Tud vki mondani nekem 3 tuti, 99%-os meccset a hétvégére, amiből összejön egy 2es-3as szorzó? Biztonságinak kéne. -
#857 egyértelmű,h marseille szerintem. -
Dean Winchester #856 szerintetek melyik a bíztosabb?
marseille szerez gólt
fiorentina szerez gólt -
#855 enyém
Sahtar H (bár ezen gondolkozok,lehet csak első félidő H ra teszem,jobban is fizet)
L.Poznan H
Fio H
Marseille H
és egy ráadásként a San Lorenzo vendég -
#854 voltam mixet rakni:
Sahtar - Spurs D
Fio - Ajax H
Marseille - Twente H
7es szorzo , bízom benne xd -
Dean Winchester #853 van benne valami amit mondasz...
tottenham azért emberelőnyben volt és ugy is csak 0-0 ra volt képes :)
ezt a két lehetőséget látom holnapra.
tottenham ikszel akkor a udinese kikap
udinese ikszel akkor a tottenham kap ki
csöves bá véleménye viszont sokat nyom a lantba!
van der sar meg ott van a top3ba,mármint kapott gól nélküli perceit illetően (1302perce nem kapott gólt)
Tabet Al Batal - 1442 percel a második
Mazarópi - 1816 percel az első -
#852 Spursöt én nagyon döntetlenre érzem, Keane visszatért meg jött Palacios nagyon yol nyomtuk az Arsenal ellen ,de a Sahtar otthon mindig is kurva jó volt , elég jol tartotta magát a BL-ben az otthoni meccsein... egy fasza döntetlent várok.
Marseilletől szerintem elvárható ,hogy otthon győzzön. A Lech Poznannal bogarat ültettél a fülembe, de én ott egy döntetlent várok az Udinetől. A Sziti meccsen meg titkon Sziti győzelmet várnék de szerintem az is X szagú , szerintem ezt a meccset tuti kihagyom holnap. Ajax hétvégi formája ide vagy oda nem hinném h vmire jo lenne idegenbe. hát kb ennyi de nagyon nem tom mit rakjak várom csöves megérzéseit :D -
#851 az Aalborg is jó.2-3 gólnak kell lennie.így még a Braga meccsen is eshet 1 -
Dean Winchester #850 bocsesz :D nem láttam hogy van még mérkőzés hátra...
az aalborg is elment és kitudja a braga meccsen születik e még gól. -
Dean Winchester #849 jaa tényleg :D
1 milla 433ezer jöhetett volna!(a sampd -lehagytam)
vmi eszméletlen ...
holnapra mondj már tippet ,hogy nyerjünk vmi összeget!
esetleg mindegyiket megmondhatod,hogy szerinted mi lesz a mérkőzések kimenetele és mellé irnád amit esetleg nagyon erősnek érzel :)
megköszönném....
marseille-twentet érzem én a legtutibbnak aztán jön a city döntetlene és vele azonosan kb a tottenham veresége.
a lech poznan győzelmét borítékolnám ha az udinese támadt volna fel az útobbi időben :( -
#848 St.Etienne? uccsó percbe még vertek egyet -
Dean Winchester #847 csak a bordaux-n ment el!
hisz a sampdoriara azt mondtad hogy 0 vagy 1 lenne azaz ez is jött volna...szóval 1en ment el..
#845:
nem az :D
én megmodtam ,hogy ametalist nyerhet hiszen alig kapott gólt :D nagyon jó csapat,talán mondhatni hogy ők a tavalyi zenit reikarnáció csapata ?:DD -
#846 ott van még a Bordeaux is.ha egyen múlna ideges lennék:)
-
#845 Sampdoria [0 - 1] Metalist Kharkiv LOOOL -
Dean Winchester #844 ha azt nézzük majdnem milkát nyerhettél volna 200 ftból !
hiszen 2-3 gól lesz a meccseken ezt tetted volna meg,de a sampdorian vágtad hogy 0 vagy 1 lesz igy ha megteszed amit mondtál akkor 1 meccsen ment volna el a nagy nyeremény!azért grat hozzá nem semmi :D -
#843 úgy néz ki ez is csak a görögökön megy el... -
#842 Holnap időszerű lenne nyerni végre a héten mer hétvégére yo lenne kis sör pénz, az 5 ueafa kupa meccsből vmi normálisat összekéne majd rakni. -
Dean Winchester #841 oké értelek.de akkor ne irj akkor hülyeséget hogy az olypmiakosz alig nyereget vagy ikszel mikor egy ikszet nem is játszott :DDDDDD -
#840 ma se szedtem meg magam , de majd holnap -
derwin #839 Még jó h azért nyerek,mer nem vagyok képbe.de azé megpróbáltad
Attól h egy csapat az eredményeiben nem tükrözi azt h gyengül még a játék alapján simán nem oan jó az Aston Villa se mint évelején pl. az Arsenal ellen....
-
Dean Winchester #838 igen pippo megoldotta :D -
Dean Winchester #837 érdekes amiről beszélsz :D
aston villa 9 mérkőzés
6 győzelem,2 döntetlen és most a kupaban 1 vereség..szal a leeresztést nem tudom mire érted :D
"Olimpiakos meg mostanába a bajnokságba is alig nyer v csak X-el"
apám te nem félálomban irogatsz???
utóbbi 9 meccséből 8at megnyert és 2 hete 1 vereséget szenvedett el a kupaban a paoktól idegenben 1-0ra!
szóval te nagyon elvagy tévedve!
-
#836 Bremen-Milan csapatfelállások. -
derwin #835 Nemtom mit csodálkoztok...az Etienne UEFAba nagyon jó,az Olimpiakos meg mostanába a bajnokságba is alig nyer v csak X-el kis csapatokkal,sztem nem volt akkora meglepetés-
A Kievre is Xet vártam,bár én a Stuttgartban is reménykedtem egy X-re legalább,de jött a "papírforma"---Oroszország 1 másvilág ahol nem mki tud focizni a hidegbe ennyi :D
A CSKA is sztem simán verheti a Villát,hisz mostanában kicsit kezdenek megtorpanni,de a CSKA meg szinétn az UEFAba eddig nagyon erős meg hát Vagner Love még csoda h ott játszik ennyi gól után .. -
Dean Winchester #834 dinnyo a kezdőben =) -
Dean Winchester #833 1-3 :DDD
na és jövőhéten meg sztem az olypmiakosz fog nyerni idegenben !
mivel ha 2-0 ra nyer akkor is az etienne megy tovább :D -
#832 az oké hogy nyer az Etienne,de a gólos mixemet nebasszákmánel:D -
#831 Aston Villa 0 - 1 CSZKA Moszkva
Hehe na erre varjatok gombot. Micsoda eredmények vannak kialakulóban:D -
Dean Winchester #830 nec és galata vezet félidőben 300ból 4200 na hátha bejön :D -
Dean Winchester #829 jó hát az etienne a kupaba nagyon ott van! de igen vicc hogy idegenben 2-0ra menjen még ha döntetlen lenne oké(bár az sem) de hogy 2-0 ...
komolyan ez az a kategória hogy ki az aki erre v-t tenne?a nagyon bátor fogadók se bíznának egy vendéggyőzelemben szerintem.
a valencia meg emberelőnyben van azt 1-1 még mindig...
-
#828 fel is basz :D