211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    jó hát ki volt akkor a kezdő meg most ki lesz annyira nem vágom hiszen nem tudom minden csapat tagjait figyelemmel követni!
    de egyébként vdv és schneider ősszel is játszott :)
    mellékesen sokszor igy indultok neki,hogy nem kap ki a csapat és közben csufos vereséget szenve :D
    na a lényeg nekem megéri megtenni nagy odds és nem is lehetetlen a vereség,az espanyol felszivja magát és életet merítenek a barca elleni győzelmet követően =)
  • geo91
    upsz. :D azért reménykedek.
  • Rudee
    Reims nincs rossz formában (utolsó 5 meccsből csak 1 vereség), Ők talán elbuktathatnak. Múltkor az 5. Strasbourgot ütötték ki (4-1).
  • hunbasser
    hát,"csakbejön" :D bár az x benne van a focimeccsekben,hisz csak idegen pályán nyomják...és egy x-re még a kiscsapatok is jók lehetnek otthon,ha felszívják magukat.
  • Forza Italia
    sztem bukó:D
    Francia meccsekből 1 elmegy
  • geo91
    Vélemény?
  • Rudee
    Az se mellékes, de ha nézi, akkor nézze már azt is, hogy ősszel 7 hiányzónk volt. Most Hunter, van der Vaart és Sneijder igencsak rápihent, így várható egy újabb oktató meccs.
  • Rockynhooo
    A foci nem a statisztikárol szól főként :)
  • hunbasser
    ja,bírom én is,mikor így leírják a Real Madridot...:D remélem nyerünk vagy 0-3-ra :)
  • Rudee
    Huntelaar (egy hét pihenő után) megint vág kettőt, Te meg nem nyersz semmit :)
  • geo91
    Mai szelvényem:

082 Detroit - LA Kings H (No comment. Tuti meccs.)
    091 Wehen - Freiburg V (Csak nem vicceli meg az uccsó az elsőt. )
    107 Nimes - Angers V (Csak nem vicceli meg az uccsó a harmadikat. )
    108 Reims - Metz V (Csak nem vicceli meg az uccsó előtti a másodikat. )

tét: 400 ft
    várható nyeremény: 6115 ft
  • Dean Winchester
    jo oddsot találtam a hétvégére
    espanyol-real madrid hazai!
    odavágón 2-2 (0-1;1-1;1-2;2-2) már félidőben ez volt az állás ami nem is változott!
    espanyol a barcat is megverte idegenben,a real sem lehet nekik gond pláne ha hozzátesszük ,hogy a real idegenben siman képes akár egy gólós vereségre is!
    gijon-mallorca odavágón 2-0ra nyert a gijon
    sztem hazai lesz de a nagy odds mellé beteszem döntetlenre
    25.forduló jön itt az idő! =)
    bremen-bayern
    nyer a bayern,bár félek tőlük mert rangadón bármi lehet és hát a brémen kiejetette a milanót szóval nagy a lelkesedés náluk igy lehet egy döntelnere jók lesznek,de a bayernek meg kötelező a győzelem ha a salátás tálat megakarják nyerni :)
  • Rockynhooo
    jajaja egy ideje nagyon fellendülőben a kozák futball, nem véletlen szerepeltek jol az EB-n is...
  • pzoli00
    az orosz és ukrán csapatok nagyon beindultak
  • Dean Winchester
    milan kiesett,valencia kiesett
    a nagyok kiestek :D
    de a milan 2-0 ról hogy tudta igy elbaszni?
    mondjuk a multkori brémai kapufa miatt modnm megérdemlnék ha továbbjutnának ,szinte sohase jön össze nekik ,erre tessék 2-2
  • Rockynhooo
    már ők sem :D
  • Rockynhooo
    +Spurs :D pont

Innentől kezdve UEFA-ba nálam hajrá Valencia.
  • hunbasser
    kurvadepor,kurvamilan,pont
  • Rockynhooo
    köszönjük AC Milánó
  • Dean Winchester
    depor vezet 1-0
    örülnek lönek 2 őt és már ho következik :D
    aalborg félidőben elszomorítja a depor fanokat :DDDDDDDDDDDD
    1-3 vicc !
    vagyis nekem fura...
  • Rockynhooo
    hát jah szerintem sem.
  • Barnabyka
    1-1 is fasza nekik szal sztem ha gólt lőnek nem ők fognak erölködni..HA lőnek.
  • Dean Winchester
    udinese idegenben vezet 2-0 ra és leikszel 2-2re oké! na mondom nagyon tutttti lesz erre 0-1 :( na azért csak megfordítják tán a mérőzés állását -.-
  • Rockynhooo
    ujjaj ez tényleg tartalékos kezdő :S: D
  • Forza Italia
    Wolfsburg-PSG 1-3 jó kis meccs lehet:D
  • Rockynhooo
    haggyatok má .. Spurs bealázza a kozákokat majd megláttyátok... :D
  • Dean Winchester
    twente-marseille 0-1
    na multkor mondtam hogy mekkora vicc a twente győzelme és jöttek a kommentek,hogy erőviszony,meg bajnokság,meg hogy egyszerüen jobb...
    most meg tessék odahaza egy döntetlenre nem képes... ez a vicc bár itt éreztem hogy lehet 0-1 :(
    na nem fogadtam erre a meccsre ,csak gondoltam lejegyzem gondolataimat.
  • Dean Winchester
    ki ellen is ? :D
    a mu ellen ?
    hát nehéz mérkőzésre van kilátás.
  • Forza Italia
    Liga Kupát elbukják. A bajnokságba bent maraadnak. Az Uefa Kupában meg robbanthatnak. Na komolyan sztem tovább mennek. Ha nem akkor így jártam:D
  • Barnabyka
    Edző nyilatkozta ,h elsődleges a Ligakupa(most jön adöntő ugyebár) aztán a bajnokságban a benntmaradás és csak aztán az UEFA kupa.
  • Dean Winchester
    főleg,hogy a multkor sokáig kihúzták 0-0ra csak hát becsúszott két gyors gól!
    a kharkiv előtt meg le a kalappal!
    uefa kupa selejtező után gólt sem kaptak!
    hát sztem rekord lenne vagy csoda ha döntőig se kapnának egy gólt sem... nekik fanolok ha ma sem kapnak gól és ugy jutnak tovább.
  • Forza Italia
    ígyvan. Meg sztem eddig elég elnézőek voltak a szurkolók de ha ma kiesnek akkor földindulás lesz. mert akárhogy is nézzük egy Tottenhamnak hazai pályán meg kell verni egy Sahtart.
  • Dean Winchester
    hát igen,azért ha tartalékok állnának ki akkor is hajani kéne... nincs nekik semmi az uefa kupa maradt szóval illene belehuzniuk.
    És PL-es csapat révén ne mondja már nekem senki,hogy a Spurs focistái amatörök hogy nem bírják a heti két mérkőzést :|
  • Forza Italia
    az okés de ha valamit javítani akarnak ide szereplésükön akkor hazai pályán nyerniük kell. Mert angliába nem nagyon bocsájtják meg a szurkolók ha csapatuk nem hajt hanem azért küzd h kiessen. Még ha nem is jut tovább a spurs akkor is eegy góllal csak nyer
  • Barnabyka
    tegnap volt eurosport kettőn is ,h aspursnek csak 3.lagos az UEFA kupa..szal nem első csapat lesz és kiszopnak:/
  • Rockynhooo
    Spurs...

am sztem annyira egyik se necces .. kötelező nyerni a Milannak ,Valencianak is.. a Spurs meg gecire hajtani fog meg most az 1. csapattal állnak ki sztem , csak fontos nekik h tovább menjenek.
  • Dean Winchester
    kik a zsidók :$
  • Rockynhooo
    honnan veszed h B-vel játszanak ?
  • KoniZTE
    zsidók B csapattal játszanak sztem az is necces
    City jönni fog
  • Rockynhooo
    na jó szitit inkább kiveszem.. :D