211988
-
Dean Winchester #1348 aalborg meg nem véletlen jutott tovább a deportivon (spanyol 5.helyezett) 6-1 es összesítéssel!
szóval én nem lepődnék meg ha nyerne az aalborg de egy döntetlen sem lenne fura eredmény.
A city nagyon holosan teljesít főleg hogy a koppenhágát is éppencsak verte meg 2-1 re és sztem van különbség a kopenhága és az aalborg között!
-
Dean Winchester #1347 jó de itt a példa az ellenkezőjére szóval ezt az eredményt látva most azt mondom tutiu nyer a kijve a harkiv ellen!
márc 3 -
metalist harkiv-dinamo kijve 0-2 bajnoki eredmény
szóval a kijev idegenben letudta győzni a harkivot akkor odahaza sztem siman megkéne vernie pláne annak tükrében ,hogy ez már fontosabb mecs hiszen uefa nyolcaddöntőről van szó! -
#1346 Azt az Allborgot én már nem írom le inkább :D -
#1345 nem kapott még gólt???? hát itt az ideje.... -
Dean Winchester #1344 cszka a tutibb!
a kijev meg megveri a harkivot aki gólt sem kapott eddig az uefa kupában? :|
nekem meglepetés lenne a hazai győzelem.
Én kb 0-1 vagy 0-0 vagy 1-1 vagy 1-2 őt látok a meccsen!
-
#1343 mind kettő sztem:D
-
fraga #1342 Man. city vagy a CSZKA győzelme a biztosabb? -
fraga #1341 x? Szerintem pedig a Zenit behúzza idegenben is a meccset. Az első három esemény pedig tetszik. -
#1340 zsír! Persze X-et tenni mindig kétes de elég döntetlenre érzem azt a meccset , idegenbe meg Udine majd kikap. -
#1339 na ma elmondom mit raktam...lehet véleményezni:
Werder - St. Etienne 1-es
Dinamo Kijev - Kharkov 1-es
PSG - Braga 1-es
Udinese - ST.Pétervár X
bizakodom....:) -
#1338 uefa kupa -
fraga #1337 Ma lesz valami jó amire érdemes lenne fogadni? -
#1336 hétvégére ki mit tesz??? -
#1335 Megmondtam ,hogy az Atletico meccsen nagy gólparádé lesz remélem mindenki megtette ,hogy 10-20gól lesz minimum -
geo91 #1334 Min2 szelvényem 1-1 meccsen bukott... Mégis a kevesebbet fizető miatt vagyok ideges... Uccsó másodperekben egyenlített és csikart ki hosszabbítást az Unicaja Malaga a Panathinaikos ellen... De a Fulham - B'burn-re sem nagyon tudok mit mondani... Nyert a B'burn... -
#1333 nem írtam be megint nyertem (=
farjestad(hoki),cszka moszkva+siena(kosár),Barca,Mu(foci) ..ezek jöttek:) -
geo91 #1332 Ja. Otthon simán. -
geo91 #1331 A vitibet.com 1-1et ír a Porto meccsre. Általában bejönnek a tippjeik. (Ha nem is mindig gólra pontosan.) -
#1330 én is azt szeretném nagyon, de szerintem a manchester jobb csapat és már rendes játékidőbe is nyernek akár 2góllal is -
Dean Winchester #1329 talán 3-3 ?
a madrid blben ezidényben nem szenvedett még vereséget!
szóval vagy 3-3 lesz vagy megint 2-2 és jön a hosszabbítás!
am geo a szelóid nagyon bejönnek,lehet meg is teszem de a mu továbbjutást kihagyom.Én nagyon inter továbbjutást érzek!vagy csak azt szeretném és azért hiszem azt?:D -
#1328 Barcaban én sem kételkedem , inkább Atleticot érzem úgy , hogy golparádés meccs lesz , nagyon pörögnek mostanában. -
geo91 #1327 Hát meg. :) Én is Realos vagyok, utálom a barcát, de úgyis nyerni fog... Mármint kénytelen lesz, mert fogadtam rájuk. -
#1326 majd meglátjuk..:D -
geo91 #1325 Csak a:
159 Barca - Lyon H
177 Porto - Athletico Madrid H (jut tovább)
a közös.
Kétlem h ezek ne jönnének be. A barca 100% hogy otthon nyer. A porto meg 2-2t játszott idegenben, neki egy döntetlen is elég, kikapni csak nem fog. Azt persze nem mertem megtenni h nyerne, de ezt h továbbjut, ezt igen. -
#1324 tegnap kaszáltam:D
Watford-Nottingham 2-1 bejött
Austria Winn-Sturm 2-0 bejött
Liverpool-Real 4-0 bejött
Rochdale-Bradford 3-0 bejött
200 ból 3530,-
Van miből játszani -
#1323 158 Roma - Arsenal V (jut tovább)
159 Barca - Lyon H
181 Manchester U. - Inter H (jut tovább)
ezek közül valamelyik tuti nem jön be , lehet pont olyan ami mind2 mixedet viszi. -
geo91 #1322 Na akkor lássuk csak.
Mind2 szelvényen mai meccsek vannak:
148 Panathinaikos - Unicaja Malaga H
150 Fenerbahce - Montepachi Siena V
159 Barca - Lyon H
tét: 500ft várható nyeremény: 1715ft
152 Honvéd - Kecskemét H
158 Roma - Arsenal V (jut tovább)
159 Barca - Lyon H
181 Manchester U. - Inter H (jut tovább)
194 Fulham - Blackburn H
tét: 200ft várható nyeremény: 2780ft
Vélemény? Részletes, minden eseményre kitérő elemzést kérnék attól aki ráér egy 5 perce. Köszi előre is! -
#1321 Bármi történjék úgyis Realosok maradunk örökre :) -
geo91 #1320 Kedélyek lecsillapítására mindjárt leírom a mai szelvényeimet / ajánlataimat. -
geo91 #1319 Ding! K.O.! Egyébként hajrá Arsenal!
(Ugye azért nincs harag, Barna? Csak ezt muszáj volt... :D) -
Rudee #1318 No aztán miért? Chelsea-st Te azért vetted le, mert a MU meglépett? -
Dean Winchester #1317 kiütötték a realt :D
gólt sem tudott lőni :S
persze 1-2 gól a játékvezető miatt volt de azért gerard golja szép volt ^^
-
#1316 Rudee sztem egy kis ideig logó csere javasolt..:P -
#1315 de az ázsia BL-t nem írtam be, és nyertem...:P :P :P -
Dean Winchester #1314 statisztika....
két ember játszik és akkor tökmind1 hogy most ki hanyadik :D de ja azért szempontnak jó
hát nem irtad be és nem nyertél :D
barnabyka.:
a mu továbbjutást ird akkor be...báár eléggé necces mert ha megteszed a mu-t akkor oké.ha továbbjutást akkor meg vagy 0-0 vagy hazai! én még a barcatól is félek,nehogy 1-1et jászon megint. -
#1313 mer = már -
#1312 nyertem mer tenisszel....gondoltam felelevenítem az emléket...:D -
geo91 #1311 Tippmix; első alapszabály: Teniszre sose fogadj... -
#1310 köszönöm Thiago Alvesnek a férfi teniszezők ATP ranglistájának 123. helyezettjének, hogy sikerült kikapnia Tobias Clemenstől, a ranglista 460. helyezettjétől 2:6 0:6 arányban...ggrgrgrgrgggrrrrrrrrrr
-
#1309 hát ennek a logónak hosszú története lenne, a lényeg az ,h most ez tetszik aztán majd látjuk mi lesz:)
Bl-t inkább hanyagoltam..Holnap MU-t tuti teszem:) (csak egyre több olyat hallok ,h X-re tippelnek rendes játékidőben..hát szerintem még1x annyira nemfog jólvédeni Cesar sem mint milánóban, de azért vacilálok ,h tegyek MU győzelmet vagy csak továbbjutást.