211988
-
#1788 Brescia-Avellino H 1,42
Parma-Ascoli H 1,48
Treviso-Livorno D 2,69
Albinoleffe-Cittadella H 1,78
*(0-1)Real Madrid-Getafe H 1,60
Eredő odds: 16,10 -
Dean Winchester #1787 igen nekem annyiban,hogy a bsor állt. jobban szerepelget mikor esélyt kapnak :D
szóval ade - RVP helyett akár egy eduardo vela kettőssel nagy esély van a döntetlen kiharcolására!
Eduardo sérülése óta ahányszor szóhóz jutott ugytudom gólt is lőtt szóval ez most sem lesz másként :D de megtenni nem fogom megtenniaz tuti...
drukkolok egy vendéggyőzelmre és akkro örülök,hogy nem fogadtam :D na meg arra is h félidőben ne vezessen a pool :)
-
#1786 Látom mennek az esélylatolgatások rendesen a Liverpool-Arsenal meccsel kapcsolatosan. beszállok énis.
tehát. A liverpool idei hazai szereplése a következő: 16 meccsből 10 győzelem és 6 döntetlen. Ezzel a 2. a tabellán. Az Arsenal az 5. iegenbe 16 meccs 8 győzelem 5 döntetlen 3 vereség. Forma alapján a Pool a 2. utobbi 10 meccsén 7 győzelem 2 döntetlen 1 vereség 23-7 es gólkülönbség. Az Arsenal 5. 10 meccsből 5 győzelem 5 döntetlen 0 vereség 17-4 es gólkülönbség. Összel 1-1 lett a meccs. A poolnál hiányzik Gerrard míg at ágyusoknál nem lesz Almunia,Gallas,Djourou,Clichy,Van persie,Adebayor.
Tehát sztem olyan 1 gólos különbség dönthet a Pool javára. Nem azért mert megtettem csak ezeket nézve a Poolnak nagyobb ésélye van. És az se utolsó szempont h míg az Arsenalnak ott a BL addig a Poolnak csak a bajnokság maradt.
2-1 es pool sikert várok és az esélyek sztem 48%-28%-24%
Remélem valakinek segítséget nyújt az elemzésem. -
Rudee #1785 A szerdai Chelsea-Everton meccs szerintem sokat ki fog venni a vendégekből. Raádásul Jó a Citytől van kölcsönbe, valószinű ezért nem is jácchat.
Nálam 25-51-24% -
geo91 #1784 X szagú, de becsúszhat egy h is.
esélyek szerintem:
H: 35 %
D: 45 %
V: 20 % -
Rudee #1783 Everton-City se biztos 1es ám. -
geo91 #1782 RM itt is. :) a 2006-os BL döntő óta vagyok Real drukker.
Ugyanis azóta utálom a barcát igazán... -
#1781 Real Madridos vok 9 éves korom óta szóval alapbol a szivem a madridé, de emelett vok Spurs drukker is amiota van eurosport2nk :D ezen a két csapaton kívül még szurkolok picit Valencianak is :) kb ennyi -
geo91 #1780 nem mondod h sp*rs drukker vagy? -
#1779 azért mert nekem akarod adni :D -
#1778 :D
Mondjuk már én is néztem ha ugyan az anagy pamut sál mint a többi ilyesmi akkor jól nézhet ki..nekem van cehlsea-s de nemszeretem hordanimert nem túl trendi vagy ,h fogalmazzak. -
#1777 azt senki ne kérdezze meg miért van tottenham sálam Chelseasként:D -
#1776 tottenhammal fotózkodsz:D de benne vagyok;) -
geo91 #1775 vagy a cselsziseddel, azt te kiválaszthatod :D ennyi engedményt adok :D -
geo91 #1774 árpi ha kikapunk a pool-tól fotózkodok a tottenham sáladdal! :D
ha dönci vagy esetleg mi nyerünk akkor te az én arsenal-osommal. :D
oksa? ja és a kép kikerül ide. :D csak a tét kedvéért. :D -
yellowfun #1773 Ha nem is bealázza, de nyeri, egyetértek veled -
geo91 #1772 én próbálok itt objektív lenni, ti meg bealáztok...
x lesz. meglátjátok. -
#1771 Pool begyalázza ARsenalt :D már csak a bajnokság maradt nekik alap h anfielden sima h :D -
#1770 =D -
#1769 nah és akkor most nézzük relatívan: sima 1es:D -
geo91 #1768 én ritkán érzek x-et de most az lesz. méghozzá 1-1. majdnem biztos vagyok az 1-1es végeredményben. -
#1767 de én is mindig Xet mondok embör:D -
geo91 #1766 X lesz! most az egyszer hallgassatok rám! -
geo91 #1765 én tudom pool ellen tér vissza. -
Dean Winchester #1764 a rangadókat hozni szokta az arsenal :) vagyis a mu és achelsea ellen hozta :D
szóval énszerintem a vendég győzelem sem kizárt de hát arra kevés az esély.
Sztem mindenki úgy tudna nyerni ezen a mecsen (mármint mi fogadók) ha nem tennénk meg :D -
#1763 nah arsenal fanok csatája,ez tetszik:D -
#1762 sérült -
geo91 #1761 majd Eduardo -
#1760 oké megis van a meccsre a tippem: első félidőben vezet a pool, vége X. sztem szépen fizet, legalább egy 13as odds. -
#1759 csak ki fog gólt lőni??? Adebayor és VP se játszik Jah és ki fog védekezni???? Mert nincs védelem se. -
geo91 #1758 realista vagyok. a pool nem nyerhet. de mi sem, főleg ilyen csapattal... x lesz. majdnem 100%ig biztos vagyok h 1-1 lesz a vége. és a pool fog vezetést szerezni, de mi csak egyenlíteni fogunk tudni. -
#1757 nem nyerhet? Gyuri ezt énse értem:D -
geo91 #1756 azon a meccsen senki sem nyerhet. x-re tedd. -
yellowfun #1755 szerintem az lesz, hogy a Újpest-Honvéd -ot kiveszem, a Liverpool marad...
a múltkori 2-2 szerintem nem épp a Liverpool legjobb meccse volt, most meg azért csak jobb formában vannak, no meg számukra már nincs más remény, csak a bajnoki cím megszerzése, tehát ott liverpooli győzelmet várok -
#1754 nem rosszak -
#1753 És egy merészebb hétvégére
Hannover-Köln 1.88
Toulouse-Lorient 1.60
Nice-St Etienne 2.08
Fehérvár-Diósgyőr 1.70
ZTE-Vasas 1.70
Everton-City 1.79
Fulham-Stoke 1.70
Milan-Palermo 1.42
Lazio-Atalanta 1.78
Sapdoria-Cagliari 2.02
280 az odds -
#1752 Én ezeket raktam meg
Liverpool-Arsenal 1.77
Luzern-Sion 1.95
Osasuna-Malaga 2.02
Depor-Almeria 1.77
Barca-Sevilla 1.35
Toulouse-Guingamp 1.40
Chelsea-Everton 1.42
Villarreal-Huelva 1.47
Mind hazai -
#1751 sima Hali győzelem -
#1750 REAC-Siófok 3-1 de mindkettő kaki, Haladás-REAC országos 1-es. én az újpest-Honvédet kivenném, az háromesélyes és a Hull City-liverpoolt is átgondolnám a helyedben:) -
#1749 bocs sztorno..csak a jelenlegi formájuk nem alegjobb, csak most rájöttem ,h míg a haladás mostanában Lokitól,meg újpesttől kapott ki ami ugyebár nemsúlyos, addig a reac idegenben 3-4 gólokat kap a tavaszi szezonban és nemnagyon lő..szal ez is jólehet:)
am. még a wolfsburgra leszek kiváncsi, múlt héten meg is tetem őket és hát bejött csak éppen ha azt is figyelembe vesszük ,h a spori nem vette észre a végén a kezezést amiért büntető járt volna a leverkulsennek. Meg egyzser véget ér a nagy győzelmi sorozat, igaz ,h nem pont egy cottbus ellen lehet rá számítani:)