Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nézem piros- robbanás és beírta, hogy 1:4...
aztán postolok egyet, visszanézek javítják 0-4re, végül 0-5...
szóval ennyi 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
köv. gólra tuti nem rakok mert egy kontra, büntetõ és bumm..
ha hamarabb olvasom akkor nem fogadom meg ezt ->
Klaipedos Atlantas v FK Tauras Taurage 1-es csapat 0.5 gól fölött
Lehetséges nyeremény 2.625 HUF
Összes tét: 1.250 HUF
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte GA-P67A-D3-B3 | Intel Core i5-2500k | 8GB RAM DDRIII | ATI Radeon (Sapphire) HD 6870 1GB 256bit GDDR5 | Asus 1024GB HDD Windows Se7en Ultimate 64-bit Origin: [email protected] (only BF3)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
viszont én a németeknek drukkolok, ha õk nem nyerhetik meg akkor meg portugália! A lényeg, hogy a spanyolok ne legyenek címvédõk...
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Spanyolok sztem szokásosan nyögvenyelõsen a rendes játékidõben behúzzák.
Német-Olaszra viszont nagyon kecsegtetõ a döntetlen-es odds. :/
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
2. A Portugálokra nem 1.8 oddsz.
Egyébként meg szerintem, simán benne van mind2 meccsbe egy Hossz. mint pl. 2006 VB-n a Német - Olaszon. 😊
Németország - Oroszország H 1.88
Eredõ odds: 3.384
Megtett tét: 24.000 Ft
Várható nyeremény: 81.485 Ft
SZERINTETEK EZ BEFOG JÖNNI?
pl. Nadal salakon szinte verhetetlen , de pl fûvön meg az utolsó szartól is kikaphat , szóval vannak érdekes dolgok 😄
Teniszre mennyire éri meg fogadni? 😄 ott nincs döntetlen és haverom szerint az 1.5 körüli szorzósok sokszor bejönnek 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”