211988
-
#1988 én barom meg nem néztem meg élőben , mert h úgyis szar meccs lesz :D persze azóta láttam már :) -
#1987 1999-Felejthetetlen :) a BEK-et még nem láthattam :D -
#1986 nálunk is amúgy mostanság :D mindig majd jövőre, 2002 óta ez megy :D
#1985 csak h bele köthessek én láttam az első BL győzelmünket :D BEK-et viszont nem :D -
Dean Winchester #1985 azért nézd a jó oldalát...lehet te leszel az aki lássa az első bl győzelmét.
nézz pl egy mu vagy madridos fan-t az most meglátja a csapatát bl-t nyerni örül de ők tuti nem látták az első győzelmet!! szóval igy is meglehet közeliteni :D -
geo91 #1984 kuss
egyébként igaz... mindig ezt mondják... majd jövőre... -
#1983 majd jövőre nyernek :D_A:D_S?A_SD:_AS?D:_S:Das
(mindig ez a duma :D) -
Dean Winchester #1982 igen a kommentátor is mondta,de én picivel beljebb láttam egy mikromilivel azért a partjelzőnek sincs könnyü dolga szeritem hiszen őneki nincs visszajátszás és egyből kell döntenie! Sztem jól döntött... de lehet azért mondom ezt mert inkább az arsenalnak drukkolok a bl-ben.
Egyszer nyerjenek már ők is valamit.
-
Dean Winchester #1981 váó rekord idő alatt érkezett meg a sportingbetre az utalásom!
tegnap este inditottam és már ma meg is jött...azelőtt meg 2 nap eltelt mindig... :D
a bremen-hamburg mérkőzésről megváltozott a véleményem csakis a kupamérkőzés miatt!
idengenben a bréma vezetést tudott szerezni majd hoszabbításban majdnem azt irtam h ebmerhtártányban volt a brémen és ugy kitudta húzni a döntetlent. de most nézem,hogy a hamburg került emberhátrányban :S ajjaj na mostmár végképp nemvágom :S
bran bergen - lilleström
én itt nagyon érzem h vendég győzelm lesz.
A vendégek még nem nyertek idén a banokságban egy mérkőzést sem, ahazaiak pedig csak 1szer nyertek... most tuti V D --nagyon érzem.
az meg h a brémen és dinamo gólt lő sztem 110%
bár a barcanal is gondoltam,hogy gólt lő erre 0-0 lett :D
na mind1 szómiszó én azt mondom mivel két mérkőzésen dől el a továbbjutás és a brémen olyan csapatokat ejtett ki mint a milan,etiene,udinese háát odahaza illene nyernie!
a dinamo kijev szintén otthon kötelező a győzelem.
visszavágón szintén hazaiak nyernek véleményem szerint.
lech poznan is nyer ma a kupamérkőzés (elődöntő) első mérkőzésén. -
#1980 egyvonal = nem les
-
Dean Winchester #1979 giggsé?
hááát azért egy vonalban volt az és sztem jól döntött a spori!Nagyobb hiba lett volna h engedi és közben meg les.
-
#1978 hát az tény hogy lehetett volna sokkal több is ha jobba helyzetkihasználás :S Meg volt ugye egy téves les gólunk is.. -
geo91 #1977 én úgy látom az 1-0 nem volt ott... :D
viccet félretéve elég ideges vagyok, nagyon szarul játszottunk...
örülhetünk az 1-0-nak... -
#1976 én megmondtam -
Dean Winchester #1975 haverom is pont ezt mondta! 1-1 ...
-
geo91 #1974 ugyanmár... 1-1 v 2-2 lesz. de inkább az elsőt érzem reálisnak. -
#1973 ManU - Arsenal
2-0, 2-1, 3-1 (valamelyik a három közül végeredmény lesz)
-
Dean Winchester #1972 ja :(
pedig volt egy érzésem h megint iksz lesz és az aalborg idegenbne lőttel megy a döntőbe :S kár h nem azt tettem meg.
arsenal - mu meg érzem az 1-2 es végeredményt nagyon!
sőőőt
félidőben vezet az arsenal és vége meg mu győzelem de mostmár azt mondom nyerjen az arsenal. -
#1971 hidd el, hogy nyerni fog és nem egy góllal -
Rudee #1970 Első kettőn már elúszott. -
#1969 1. percbe vezet a Rennes:D -
Rudee #1968 Elment :/ -
geo91 #1967 uccsón buktad, manu nem fog nyerni! -
#1966 így utólag már én is bánom, hogy nem örökítettem meg -
Dean Winchester #1965 szelóim.
Rennes-Bordeaux félidő V
Aalborg-Bröndby félidő H
200 --> 1700 Ft -
#1964 én 600 €-ot sohase törölném ki...sőőt menne wallpapernek:D :D :D -
Dean Winchester #1963 esélyes bejöhet!
a rennes otthon még nem kapott ki!
A bordeaux meg 5 mérkőzés óta gólt sem kap....
nagyon jó az X2
mu-arsenalnal várom a meglepit!
de az is jhet összességében jó a szeló -
#1962 már nem tudom mert minden nap törlöm a már nem aktuális fogadásaimat, attól függetlenül, hogy nyertem-e rajtuk vagy nem, de ha legközelebb lesz egy hasonlóan nagy fogásom akkor azt majd berakom. -
#1961 Rennes - Bordeux meccs sztem necces, múltkor is jól beszivattak, amikor a Lyon-al idegenbe döntetleneztek...(Lyon - Rennes 1:1)
azon a meccsen ment el szelvényem...:( :(
másik meg az újpest, sztem simán nyernek..(tipp: 0:2)
u.i.: nem rakod be a 600 €-os szelvényedet, amit múltkor kértünk?? :D :D :D -
#1960 itt a mai tuti tipp:
-
Dean Winchester #1959 köszi -
#1958 a Vasas-Kecskemét meccs volt a buktató, hát ez pech
-
#1957 ha jól tudom banki átutalásnál a referencia szám az a felhasználó névhez tartozó zárójelben látható számkód, legalábbis régebben én azt tüntettem fel, ugyanis az alapján azonosítanak téged. -
Dean Winchester #1956 kiválasztott bank tranzakció referencia szám az mi lenne? az iban vagy a swift lenne?
és gondolom ezt kéne beirnom a közleménybe majd vessző és a felhasználónevem és a felhasználónév melletti számocskák is kellenek?
expectes emberke segithetne... megköszönném :)
-
#1955 ne lopd az X érzékemet:D -
geo91 #1954 necces... én X szagot érzek. :) -
csjoe #1953 Nekem kicsit elegem van Arsenal-ból :P Buktam rajtuk most eleget -
Dean Winchester #1952 9szeres pénzt adott volna h ha nem lő egyik csapat sem gólt
visszavágó érdekes lesz.
namármost holnap mi lenne ha nyerne az arsenal idegenben? -
Dean Winchester #1951 ajjaj
20 percig 0 szöglet kezedek örülni h meglesz 8 alatt :D
erre 25 perc alatt 6 szöglet :(
nehéz lesz a 2.félidőt max 2 szöglettel kibirni :'(
-
Dean Winchester #1950 megvan még 0 :D -
Dean Winchester #1949 vki nemtudja h most a 10.percig hány szöglet volt a meccsen? bar-che