211988
-
#2348 haha Lensen elment mindenkinek :D jo mondjuk nem is ettől vártam a csodát... csak azért tettem meg mert daver jol indokolta :D de a másik 2 mixem még életben :) -
73998104 #2347 pff... én is buktam hülye románokon... azokra sem fogadok többet... -
Dean Winchester #2346 Ujpest FC - ZTE H ---------------------------
Lech Poznan - Lechia Gdansk H ---------------
Brest - Lens -vendégcsapat gólt lõ ----------
Montpellier - Ajaccio -hazai csapat gólt lõ -
Steaua Bucharest - Rapid Bucharest HD ------- (persze,hogy kétesélybe megy el :( miért nem azt tettem,hogy a hazai lő gólt áááá
Metz - Troyes - hazai csapat gólt lõ -------- -
Dean Winchester #2345 itt jön majd képbe h egyen fog elmenni :D és ez a hertha lesz de sztem az én variánsommal megteszem :) -
#2344 hát ma se keresünk be asszem :D :D
vezet a Brest is...
Poznan meg X-elt félidőbe...na mindegy..majd holnap:D -
#2343 holnapra kicsit merészet raktam...200 Ft-ot megér, hátha:
Hertha - Schalke X
Newcastle - Fulham X
Nyíregyháza - Győr 2
-
#2342 rosszul indul...Guingamp vezet, de még sok van hátra -
73998104 #2341 hát ha ezt annak lehet nevezni... -
Dean Winchester #2340 legalább van egy pozitívum :D -
73998104 #2339 románokra sem teszek többet... 1.1-es szorzó ment el... új egyéni csúcs... -
Dean Winchester #2338 jó pár hsz-el lejebb leirtam h igen épp ezért meglehet tenni h most szakad meg a sorozat :D -
#2337 hát nekem ebből pont az ellenkezője jön,de hagyjuk:) -
Liszi #2336 Ég a Craiova :D ez a nem mind1, Buzau 2 meccset nyert idén, és remélem pont most nyerik a harmadikat, amikor ellenük fogadok :D:D -
Dean Winchester #2335 Ujpest FC - ZTE H
Lech Poznan - Lechia Gdansk H
Brest - Lens -vendégcsapat gólt lõ
Montpellier - Ajaccio -hazai csapat gólt lõ
Steaua Bucharest - Rapid Bucharest HD
Metz - Troyes - hazai csapat gólt lõ -
#2334 mai tipp:
Újpest - Zalaegerszeg (1X)
Steaua B. - Rapid B. (1X)
Brest - Lens (X2)
Gdynia - Ruch Chorzow (1X)
/tenisz/ Del Potro - A. Murray (2)
/kézilabda/ Toulouse - Creteil (1X)
-
Dean Winchester #2333 persze h nincs de jó alap :D
pl most a napokban vki megtette a helsinkit h nyer otthon a statot megnézve meg lehetetett látni h pár éve már h nem tudtak nyerni a honka ellen -->ebből jön h nem keleltt volna megtenni mert a stat azt mondja ne tedd meg!
szóval ilyen alapon jó az :D
aztán majd nézitek hétvégén ha az inter 2-1 re nyer h én megmondtam :)
bajnokok lesznek de csak egy sima kis győzelemmel :D -
#2332 jaaaa :DDDDDDDDD am most alap h nyerni akarnak mint állat, otthon akarnak ünnepelni mint állat egy fiesztával. -
#2331 te mindig ezekkel a tavalyi meg fél évvel ezelőtti statokkal jössz:D sportfogadás szempontjából semmi jelentősége annak hogy mit játszottak 1 éve -
Dean Winchester #2330 oké 1 góllal nyernek az is jó nekik :D
amugy tavaly is 2-2 lett :| -
#2329 Jahh igaz , most nézem h ha győzelem akkor bajnoki cím fieszta mamboo :D -
#2328 az Intert nyugodtan meg lehet tenni,akár hendivel is fel vannak készülve már az ünneplésre
én mára francia másodosztályt raktam:D a leggyilkosabb,ha valaki ebből a fordulóból eltalálja csak a meccsek felét az már zseni -
#2327 vagy lehet x volt nem tudom de azóta én nem teszem meg őket :D -
#2326 Wolfsburgnak muszáj alkotnia h bajnok legyen ezért tettem be én is. am Inter tényleg necces.... miota szoptak Anorthoszisztol azota nem teszek intert :D -
Dean Winchester #2325 1. oké a steaua ja az nyerhet :D egy tuti 0-0 nem lesz mert az uccso két mecsük 0-0 lett.
a 2.szeló nekem nagyon fasza lehet megteszem én is bár az oddsokat még nem adtam össze h mennyit is hozhatna de nagyon frankónak tunik :)
az ucso szelót én nem adnám fel :D
inter hendivel nagyon veszélyes.
newcastle meg hát már mondtam h talán iksz
a wolfsburg meg idegenben h nyerjen ? cottbusban elvérzett a hannover nem annyira gáz csapat --bármi lehet
a lényeg az ucsón több is kockázatos szóval én azt a 400 ft ot inkább a 2.ra tenném rá! -
geo91 #2324 ide is beteszem azért:
057 Honvéd - Fradi H 1.44
064 Universitatea Craiova - Gloria Buzau H 1.1
065 Steaua Bukarest - Rapid Bukarest H 1.91
076 Dordrecht - TOP Oss H 1.4
077 Maastricht - Telstar H 1.4
tét: 200
207 Chelsea - Blackburn H 1.28
166 Bordeaux - Le Mans H 1.25
132 Bremen - Karlsruhe H 1.44
142 VfB Stuttgart - Cottbus H 1.25
155 Roma - Catania H 1.24
tét: 400
217 *( 0-1 ) Internazionale - Siena H 1.58
124 Newcastle - Fulham H 1.83
206 West Bromwich - Liverpool V 1.38
164 Haladás - Diósgyőr H 1.40
135 Hannover - Wolfsburg V 1.55
tét: 400
ezt a három szelvényt teszem meg ma. vélemény? -
Dean Winchester #2323 figy ha most sem nyersz egyikkel sem akkor annyit tegyél már meg h cselekedj úgy ahogy irtad :D
Vagyis nem adsz fel mixet de ide beirod h mit tennél és mi meg akkor halálra nyerjük magunkat :D -
#2322 Jó egy hónap után ma feladtam a 2 mixet amit írtam meg daver mai mixét is. Láthattátok ha nem teszek csak tippelgetek akkor nagy százalékban bejön most tettem 3 mixet is majd figyeljétek h egy se fog és akkor megint nem játszok egy honapig :D -
Dean Winchester #2321 csak mert ezt olvasom "fulham hajt a nemzetközi kupaindulásra"
6.hely már tuti nem lehet meg nekik hiszen az everton 57 pontos a fulham meg 50 és 2 mérkőzés van hátra.
a gáz amugy h hiába hisszük h tétnélküli a mérkőzés egyik másik csapatnak attól még hajtanak :D
és a ha a newcastle ugy játszik mint hétfőn h 0-1 ről fordít 3-1 re akkor bizony benne van a döntetlen vagy a vereség is!
és hát a fulham picivel komolyabb csapat mint a boro . -
#2320 nem. sőt angliában csak az 5. UEFA-s. -
geo91 #2319 biztos hogy nem -
Dean Winchester #2318 7.helyen végző csapat még uefaba indulhat? -
geo91 #2317 megteszem a lengyel meccs nélkül (nem szeretem a félidős fogadásokat, az lutri mindig...) 200 ft-ért + hozzácsapom ezt:
057 Honvéd - Fradi H 1.44 (vizilabda ob, 3. helyért)
aztán jöjjön be. :) -
#2316 na figy:
Lens-nek kell a bajnoki címhez még egy meccs..ezt nem nagyon bukhatja el, mert akkor felzárkózna rá a Strasbourg, onnantól meg bármi lehet...
Amiens pályaválasztásával 4 hazai meccsükön 4 győzelmet szerzett...remélem most is:D
St. Patrick utolsó 7 meccsükön 7x verte meg a Sligo-t
Lech Posnan is hajt a bajnoki címre, Gdansk meg sehol sincs... -
Dean Winchester #2315 a szerencsésségedből kiinudlva egy 4/3as kombit megér :) most számolom akkor meg nincs nagy nyeremény.
talán még1et hozzáverni és 5/4be
a guingamptól félek.
A kupagyőzelem vajon mennyire tüzelte fel őket?
1-0ról fordítottak a rennes ellen szóval tudnak a srácok valamit.
-
#2314 st patrickot enis raktam
meg lenset is
meg szavayt
tegnap eleg nagy oddsel nyert,remelem ma is:D -
geo91 #2313 győzz meg érvekkel, hogy megtegyem! :D -
geo91 #2312 szuper, de mennyire vagy benne biztos? :) mert tetszenek a szorzók, megtenném. :) -
#2311 mai szelvény:
Brest - Lens 2 (2.40)
Amiens - Guingamp 1 (2.25)
St. Patrick - Sligo Rovers 1 (2.00)
Lech Posnan - Lechia Gdansk félidő 1 (1.727)
200 Ft-al --> 3731 Ft nyeremény
-
Dean Winchester #2310 500al mert én a bayerntől is félnék ,de a newcastle sem életbíztosítás.
hétvégre a tutik meg az a baj ,hogy kb 1.25 ös oddsal rendelkeznek igy nehéz helyzetbe leszek ...
tul alacsonyok az oddsok.
de minen bizonnyal az lesz hogy 500al megteszek vagy 6 tutit és kész. -
geo91 #2309 ezeken gondolkodok még:
wba - pool
chelsea - b'burn
bordeaux - le mans
haladás - diósgyőr
stuttgart - cottbus
werder - karlsruher
szerintem megtolom ötszázzal, aztán meglátjuk. meg az előzőt is. na majd lemegyek délután a lottózóba.