211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Matthew Prosac
    Legalább nullszaldóra hoztam a hétvégémet, szombaton sok péz elment a németek miatt... Barca meccsel kapcsolatban annyit, h azért nem azt raktam hogy "mindkét csapat gólt lő" (1,55x), mert abban nem voltam biztos hogy a Barca fog (igen ki lehet röhögni). Így maradt az hogy a hazaiak tuti (1,35x).
  • adam127
    Én is gondolkozok rajta, de lehet, hogy csak egyet teszek 500 forintért... meggazdagodok
  • Liszi
    én lehet, hogy teszek két szelvényt :D
  • adam127
    Remélem bejön, jó lenne egy kis pénz
    De persze ezt csak poénból megteszem, lesz ami lesz, 200 forintot mindenesetre megér.
  • Liszi
    Örgryte nem nyert idén, nagyon félek, hogy azon buknám el.
  • Liszi
    Még jó, hogy elbuktam a Szpartak Moszkván mert különben ma is, csak úgy mint a múlthéten, a Barcán buktam volna el. Bár, lehetett volna annyi eszem, hogy nem teszem meg a meccset, mert "Madrid függő" volt hogy hogyan állnak ki.. na mind1.

Holnapra amiket írtatok azok nagy eséllyel bejöhetnek?:D:D nem ártana nyernem mostmár valamit. :)
  • Dean Winchester
    eléggé b csapattal álltak ki amugy :D
  • kuzco007
    retkes barcelonára sem fogadok többet, zsinórban másodszor bukom rajtuk...kapják be a bajnoki címüket, nem érdemlik meg és a BL döntőt sem! csalók! C'mon Chelsea!
  • Dean Winchester
    barca am ma nyer és nem csak azért mondom mert 0-1 már hanem mert már csupán 4 gól választja el őket hogy megdöntsék a madrid rekordját a 107 gólt :)
  • kuzco007
    ne fogadjatok skandinávokra!!
  • Forza Italia
    Helsingborg - Trelleborg H
    Örgryte - Häcken H
    többi jó én sztem ezt teszem meg
  • kuzco007
    hát drukkolok, de ne éld bele magad:D
  • adam127
    Kb 70 ezret, +-5000
  • Dean Winchester
    48 600 Ft ha átlag 3.00 oddsal számolunk :D
  • kuzco007
    mennyit nyerhetsz?
  • adam127
    Holnapra ez megér 200 forintot :D

Grosseto - Brescia D
    Helsingborg - Trelleborg D
    Örgryte - Häcken D
    Djurgården - AIK Stockholm D
    Portsmouth - Sunderland D
  • Dean Winchester
    nagy bátorságra vall :D grat hozzá :)
  • Matthew Prosac
    thx, Betis jól hoz ma :)
  • 73998104
    grat!
  • Matthew Prosac
    ez gyorsan ment (live fogadás rulez):
  • 73998104
    *(0-1) egy gólos előnnyel indul a vendégcsapat.
  • Liszi
    én nem olyan rég óta tippmixezek, és azt szeretném kérdezni, hogy " (0-1)* " ez a jelölés mit jelent?
  • Matthew Prosac
    nemtudom a Torino-n miért vagyok annyira meglepődve, nyerniük kellett, a Napolinak nem feltétlen.. és utóbbi csapat a tavaszi szezonban amúgy is elég (óvatosanfogalmaz) fosh.. Nekem ez tette be a 'bódottágot' most:

Az a 90. perc ott amúgy 93. perc és kb az utolsó utáni támadásból volt, néztem a meccset..
  • Liszi
    Torino, Juventus... Van egy olyan érzésem, hogy sokan emlegetik a nő ági felmenőiket!
  • Dean Winchester
    napoly torino 1-2 :|na ilyenkor jó tenni csak a gólra h a hazai lő gólt :D 1.34 ért nem is rosz odds főleg ha a juve győzelme 1.25 :|
  • Matthew Prosac
    Rosina órási gólt lőtt! 1-2 a Torinonak
  • Dean Winchester
    én is de csak azért mert 1.25 ös az odds na mondom ez akkor iksz lesz vagy csak éppen a végefele lö egyet a juve
  • kuzco007
    juventus-atalanta X lesz megéreztem, aki élőfogad tessék megtenni!:)
  • Liszi
    Egyenlített a Torino... Bár én a Szpartak Moszkva miatt már reggel buktam..
  • Dean Winchester
    twente-heerenween kupadöntő szinte 3 esélyes
    az uccsó 5 mecsüket mindegyik megnyert .. a bajnokságban 6-0 és 1-1 lett az eredmény :O
    sztem marseille megveri a lyon-t és még bajnoksesélyes marad
    a madrid meg leveri a valenciat
  • 73998104
    legkiszámíthatatlanabbak
  • 73998104
    dánokat kerüld messziről... ahogy az összes skandináv bajnokságot... a legkiszámíthatatlanabban egész európában...
  • Forza Italia
    egymás ellen játszanak?
  • Barnabyka
    aalborg odense meccsre mit mondtok?
  • Forza Italia
    Napoli-Torino H énis megtettem. sztem azért az odds nem reális. De nekünk jó. (ha bejön)
  • Barnabyka
    Napoli-Torino H
    Marseille-Lyon H
    Atl.Madrid-Valencia D
    Braga-Benfica H
    41,08 --> 8215ft.
  • Dean Winchester
    na az inter bajnok :D szóval egy tétnélküli mecsen ünnepelnek :D
    a mu egy 0-0 val lett bajnok szóval nem volt gólzápor.
    Ma az inter vajon mire lesz képes annak tudatában h bármi is történik a mérkőzés végén bajnokiavatás lesz :D
  • Dean Winchester

pedig 3 helyen is éreztem hogy veszélyes hazait tenni ,mostmár bánom :D inkább tettem volna meg h a psg gólt lő és kész :(
  • Dean Winchester
    psg - auxerre ha nyer a hazai nyertem volna igy este :D
    persze hogy kikap annyira egyértelmü.
    odavágón a psg idegenben 2-0 ra vezetet és az akor hazai csak tizivel tudott szépíteni most meg mivel a psg még hajt a 3.helyre persze h kikap otthon :S
  • Dean Winchester
    van esély rá...ha az intert megbírta verni a napoly akkor az idegenben egyetlen egy győzelmet sem számláló torino megverése nem okozhat gondot!