211988
-
Dean Winchester #2628 amugy ha félbeszakadt a meccs akkor a mixen törölni szokták = 1.00 ás szorzó van rá és találatot jelent!
-
#2627 az olaszok meg a mallorca meccs necces -
adam127 #2626 Grat. Nekem is volt 1 hónapja egy ilyen 5600-as szelvényem azóta semmi... -
Liszi #2625 mai:
Helsinki - Tampere H
AIK - Hammarby H
RKC Waalwijk - De Graaf. H
Eredő : 5,64
1000 - > 5645
És remélem holnap Djokovic behúzza, az +1500. Végre egy sikeres nap.
-
Liszi #2624 szerintem esélyes mindegyik.. -> 3 ESÉLYES, legalábbis nálam. De remélem nyersz vele! -
adam127 #2623 Köszi. Tudom becsúszhat, nem is hiszem, hogy ennyit megteszek, csak ezeket írtam össze. -
geo91 #2622 kuban nemrég még a cszka-t is megverte, én félnék attól a meccstől.
mind papír, de ennyi meccsnél úgyis becsúszik egy-két x... -
adam127 #2621 086 Újpest - Fehérvár H
127 Zenit Szentpétervár - Kuban Krasznodar H
131 Debrecen - Paks H
163 Atl. Madrid - Almería H
166 Mallorca - Villarreal V
193 Roma - Torino H
195 Genoa - Lecce H
197 Juventus - Lazio H
200 Udinese - Cagliari H
201 Palermo - Sampdoria H
202 Austria Wien - Austria Kärnten H
204 Salzburg - Altach H
Ezeket néztem ki hétvégére. Szerintetek melyik esélytelen? -
Liszi #2620 oké már semmis, holnap folytatják, sötétedés miatt lett félbeszakítva -
Liszi #2619 hali. félbeszakadt a Djokovic tenisz meccs, 9 meccset tettem meg, és ennek az egynek kellett volna még bejönnie hogy nyerjek, ilyenkor mi van?:S:@@@ -
#2618 szép, gratula:) én buktam, mert gólos X-re tettem -
#2617 én 10k-val megtetten az első félidőt a Barca javára és győztesnek szintén a Barca-t, az egyiken nyertem 23000 FT-t a másikon 18200 FT-t.
-
geo91 #2616 -
Dean Winchester #2615 nem hiszem el ez katasztrófa :S
megtettem hogy 2-1 lesz a vége
megtettem h 12 v több szöglet :S
erre 2-0 és 11 szöglet :@ -
geo91 #2614 ilyeneket meg sem teszek, meg sem éri :D -
#2613 nah, most mivel ideges lettem, megraktam 300 Ft-al félidőt a ManUtd-nak...de csak a Barca védelme miatt...amúgy nyerje meg a barca a kupát 0:2-es félidő után 3:2-re...:D :D
hamár egyszer a chelsea-t kiverték...:( :( -
Dean Winchester #2612 én tettem 6 ot
9,46 os odds
170,175,177,178 - H ezek jöttek
lileström element :S
és még 1 hiányzik - az h a barca nyeri a kupát :S szóval ha nyer a barcelna akkor 6 ból a lileström ment el :( -
#2611 pontosítanék:
Lilleström....no comment -
#2610 már megint az 1.1 meg 1.15-ös szorzókkal bukok...hát ez hihetetle -
#2609 -
Dean Winchester #2608 bl döntőre viszatérve most délutan jött egy sugallat hogy este verem a fejem a falba és a mu nyer kb 3-1 re :S
sőőt már félidőben 0-1 lesz az állás :S
öszintén szólva most nem jut eszembe semmi jó h mire kéne fogadni :S max h 12 v több szöglet lesz a meccsen. -
Dean Winchester #2607 ja ott is kb a 13.fordulóban már mondtam :D de végül bejött :D
a lask is a 27.fordulóban játszotta az első döntetlenjét.
na hétvégén kiderül,de mondom itt nem csak azaz indokom h régen volt hanem a forma miatt is.szóval ha kétesélyben kéne megtenni akkor meg X2 nálam mert én kizártnak tartom h a chelsea megnyerje a kupát. -
#2606 jaja a Gjon-nak is körülbelül 7forudlón keresztül mondtad ,h most tuti leixelnek..és egyszser sem ixeltek azok közül.. hülye indok ez nagyon. -
Dean Winchester #2605 ok,hát mutlkor bejött és ha most is bejön ? alapjába véve nem szoktam nagyon nézni ezt a féle statot de a multkori utan mondom megnézem hátha van még1 olyan sor ahol régen volt vmi kimenetel és lám az első ilyen volt :D
szóval hajrá döntelten ! -
#2604 és jön az utolsó indok ami az összeset übereli.
a totóban nagyon régen volt az első helyen iksz!!!! régebb óta mint a multkori 13.helyen..kb 12 hete egyetlen döntetlen sem volt az első helyen a totóban szóval alapjában véve ezért tuti.
ténylegnemáááááááárplzz -
#2603 Élő fogadásnál megtaláltam a jövedelmező fogadást...
Kosárlabda, 1. félidő, pontok összege 95,5-nél alacsonyabb. 1.9-es szorzó
Persze európai kosárra vonatkozik, utánakerestem kicsit és a meccsek 85 %-ban ez helytálló mostanában...:)
most raktam élőbe valami burger king - alaska meccset, valami PBL meccs, itt is sima ügy volt nagyon...:D
-
Dean Winchester #2602 +
-a MU a Bl 2008/2009es szezonjában még nem szenvedett vereséget! -
Dean Winchester #2601 Barcelona - Manchester United Bl döntőről egy két gondolat
-gardiola lehet a 6. aki jatekosként és edzőként is elhóditja a bl serleget
-a barca lehet az 5.csapat aki egy évben tud triplázni is (bajnokság,kupa,bl)
-a mu lehet az első csapat aki megvédi a BL címet
-Sir Alex lehet az első edző aki megvédi a BL serleget
-a barcanak sok a védősérültje igy előnyös helyezetben az ellenfél ebből a szempontból
-a barca 2006 óta (az arsenal legyőzése) nem vert meg angol együttest a bl-ben.
-a manchester még európai kupadöntőt nem vesztett el!
-
Dean Winchester #2600 akartok egy tuti tippet? és jól fieztőt?
ha igen akkor megteszitek hétvégén a chelsea-everton meccset döntetlenre ,igen DÖNTETLEN-re :D
mi az indok?
egyrészt az everton olyan csapatokat ejtett ki mint a liverpool vagy a mu.
másrészt bajnokságban sem bírt a Chelsea az Evertonnal!!!!
sőt itt jön be a tuti tipp,hogy nem 0 v 1 gól lesz a mecsen hisen bajnokin mindkétszer 0-0ra végeztek egymással.
és jön az utolsó indok ami az összeset übereli.
a totóban nagyon régen volt az első helyen iksz!!!! régebb óta mint a multkori 13.helyen..kb 12 hete egyetlen döntetlen sem volt az első helyen a totóban szóval alapjában véve ezért tuti.De a statok is a döntetlen felé huznak.
bár két iksz után lehet nem jön egy 3. de hát a totós indok veri az ikszeset :D
egyébként az meg nagyon tuti h nem lesz 0 v 1 gól mivel az utóbbi 4 találkozojuk alkamával mindig 0 v 1 gól lett :D
aztán majd ha vki milkát nyer azért megajándékozhat belőle :P -
#2599 lenne egy kérdésem:
honnan lehetne szerezni egy jankovic-cetkovska meccsről gémenkénti lebontást?? mert néztem a meccset roland garros honlapján, ill. eredmények.com-on is, és a 2. játszmában 1:0, 1:1, 2:1-es állásra írtak, sportingbetesek meg 1:0, 2:0, 2:1-es állást mondanak.
Azér is lényeges, mert azt raktam meg, hogy 2. szet 3. gémje Jankovicé lesz...
persze reklamáltam kicsit..:)
A sportingbetesek e-mailben elküldték az eurosportos statisztikát, ott viszont valóban Cetkovskáé volt a 3. gém...
de én biztosan emlékszem, hogy 1:1 után Jankovicot írták roland garros livescorban 2:1-re...szóval kellene megnyugtatásképp még 1 leírás a gémekről...
remélem esetleg valaki talál egyet, én nem sok sikerrel jártam -
#2598 na, mára megvolt az első sikerélményem!!!!! :D :D
megküldtem 1000 Ft-al a számlát sportingbeten...
Felraktam mindet Jankovicra 1 szett 3. játékára...:D
és nyertem 180 Ft-ot :D :D :D
hosszú idő után először jött egy kis pénz...:D de most esőszünet van..:( -
#2597 uuuu ez ütött így ebéd előtt -
Dean Winchester #2596 samuel eto? -
geo91 #2595 eto, mi? nagyon remélem h vicceltél... -
geo91 #2594 ja berohanok, ha megnyerjük! már úgysincs korlát a pálya és a lelátó között. csak akkor kitilt a hammingway pár évre... ASD::ASD:_ASD_:SAD_ASD -
#2593 még nincs vége:D am geo honvédos, szall honvéd szektorba ülnénk, ö őrjöng, befut a pályára önmagából kivetkőzve:D én meg majd nézem és röhögök:D:D:D -
#2592 jah, olvastam másik topicba is..:)
2:0 szóval mehettek meccsre és hajrá ETO!!!!!!!!!!! :D :D :D :D -
#2591 húúúúú ez naggyon naggyon necces volt:O Helsingborg handiben és...90edik percben 1-0, lő egy gólt helsingborg, 2-0, hosszabbítás: lő egy gólt örgreyt 2-1, nah mondom elúszott a hnapi magyar kupa döntőnk...erre hosszabbítás utolsó percében 3-1-re vezet a helsingborg, mondom fújják má le, lefújták...márcsak a Göteborgnak kell behúznia és hnap irány az MK döntő -
#2590 ezzel szépen állsz...Göteborg is vezet már, és már csak az kell... -
#2589 ezek teljesen jók:) köszi;)