211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • geo91
    te nagyon vágod a teniszt! :D grat!
  • kezdőőő
    Na az szép nyeremény! Remélem én is hasonló sikerrel járok majd. Holnap megyek szelvényért holnaputánra biztos teszek fel vmit!:D
  • Laceee
    Nem semmi, gart !

...te kis perverz :)
  • Dean Winchester
    szép!
  • Liszi
    a tegnapi/mai nyertes szelvényem :

Tippmix - Tennis - 14
  • Laceee
    Igen, ide tudok pénzt feltölteni a Bwin-re nem
    itt egy simábnak tünő:
    Fenerbahce Ülker - Efes Pilsen (hosszabbítással) 3.m. H 1.44
    Azerbajdzsán - Spanyolország V 1.10
    Hollandia - Norvégia H 1.33
    P. Cetkovska - S. Foretz H 1.45
  • Dean Winchester
    1.5 ről igy levitték a szorzót ? :(
  • Janika80
    Te tippmax-on nyomod?
  • Laceee
    116Le Mans - Orléans (hosszabbítással) 2.m. H 1.25
    113Fenerbahce Ülker - Efes Pilsen (hosszabbítással)3.m. H 1.44
    107Azerbajdzsán - Spanyolország V 1.10
    15Finnország - Oroszország V 1.65
    21Hollandia - Norvégia H 1.33

Az első nagyon necces, meg a többi sem tuti, de hát gyáva népnek nincs hazája :)
  • Janika80
    Éppen a holnapin agyalok.Te holnap játszol valamit?
  • Janika80
    Hát én átálltam a simár,de már bánom,mert sok a szeló,ami egy meccsen megy el.(ma is)Úgyhogy valószínű visszaállok a kombira.
  • Laceee
    Sima, a kombihoz jobban követnem kellene az esményeket. De idáig szerencsém is volt, lesz ez még igysem :)
  • Janika80
    Egyébként te hogy nyomod?
    Kombi vagy sima?
  • Janika80
    Pedig látszik milyen bolond vagyok(áprilisban voltam +-ban,mert ugye ápr.1 a bolondok napja.
  • Janika80
    Úgy látom tanulnom kéne tőled.
    Én eddig csap áprilisban voltam +7855Ft-ban,a többi hónapom mínuszos lett,főleg a május(-17490).De a Június sem +-os már.Úgyhogy kéne egy kis segítség...
  • Laceee
    Májusban +5000 zártam, június idáig +6800 ebben természetesen nincs benne a májusi eredmény. (bolondnak, bolond a szerencséje :D)
  • Rockynhooo
    Ezen nem múlik semmi , csak azt akartam eldönteni ,hogy miként kezeljem a tippjeidet.. mert van h azt veszem alapul amit ide írtok , és nem akartam úgy megrakni vmit ha tudom h csupán stat alapján mondod :D

Arsenalba elvből nem mennék , Hoffiba meg azért mert az egész német foci hidegen hagy:D
  • geo91
    szokott ő járni az arsenal topikban.
  • Dean Winchester
    jó ezen változtatunk, majd felkeresek egy két topicocskát és megnézem arra miújság :)
    am arsenal-hoffeinheim topic kapuit kiszoktad nyitni ? =)
  • Dean Winchester
    múltkor például a franciaország-katar meccset is néztem fogadás nélkül és mondom ez is szerepet jászott abban,hogy fogadjak chile győzelmére. de ez egy példa a sok közül.

am most jut eszembe,hogy pár hete említettem a totóban az 1.helyen azt miszerint iksz nagyon rég [ez 14 hetet jelent.]
    hétvégén a portugálok nagyon közel voltak hogy végetvessenek ennek :)

ez alapján Rosenborg - Strömsgodset X lesz és csakis ez alapján.

egyébként 1.3 as körüli odds lesz a hazaira.

De most megnéztem az egymás elleni mérlegüket.
    statisztikailag és formailag is a hazai csapat sokkal jobb sőt és ez alapján simán lehetne tenni a H-betüt.

de jön a hülye indokom,miszerint 14 iksz nélküli hét után jön a Döntetlen.
    Majd jön az egymás elleni mérlegük.(melyet ha megnézünk akkor észrevehetjük,hogy a hazai csapatnak bizonybizony a vendégcsapat lehet a mumusa ami azt jelenti, lehet bármilyen bombaformában a rosenborg nem fog nekik sikerülni legyőzniük a Strømsgodset együttesét.

2007ben és 2008ban sem tudott a hazai csapat diadalmaskodni az ellenfele felett.

• Rockynhooo
    Nem semmi , csak az idejárók java részét ismerem a különböző szurkolói topikokból téged még csak a BL topikban láttalak. KB ezért gondoltam ,hogy igazábol nem nézel focit meg nem is szereted, szimplán stat alapján fogadsz és mint pénzkereseti lehetőség fogod fel.

Spanyol vereségről meg annyit ,hogy egyszer az is el fog jönni de remélem még jo pár év múlva csak :D
  • geo91
    május uccsó 2 hetében 9ezret nyertem összesen, a baj az, hogy ebből kb. 6ezret el is játszottam, úgy, hogy azokkal nem is nyertem... :D:DD:D:D:D:D
  • Janika80
    Sziasztok!
    Most találtam ezt a fórumot,nem is tudtam,hogy itt az sg-n is van ilyen fórum.Mi újság errefelé.Rem. ti nyertetek ma valamit.
  • Dean Winchester
    Okés zsoké értem.
    Néha elég hülye indok miatt fogadok egy-egy meccsre ez tény és való :)

Egyébként fogadni azért fogadok mert izgalmasabb úgy megnézni egy mérkőzést mint fogadás nélkül.De ez alól is van kivétel.
    De nemcsak a meccs nézés bővebb izgalmáért fogadok hanem a játék élvezetérért illetve a pénznyeremény sem mellékes :)
    Foci meccseket szoktam nézni,elég sokat.
    Uefa kupa döntőre pl nem fogadtam és ugy néztem.
    Fogadni van ,hogy statisztika alapján van hogy ráérzés alapján és van,hogy aktuális forma alapján fogadok.
    például ma a chile meccset a forma miatt tettem meg,aztán persze ránéztem a stat-ra és a forma is meg a stat is chile mellett szólt igy megmertem tenni.

Eddig úgy jött le,hogy csak sima stat miatt fogadok?Csak nem a spanyol vereség is közrejátszott abban,hogy ezt gondolod rólam? =)
    amúgy
    "
    A spanyoloknál várom a vereséget és nem véletlen mondtam azt is ,hogy lehet ez lenne a vesztem mert nagyon erősek még mindig és lehet meg is nyerik a kupát..."

• Rockynhooo
    Egyébként , nem baszogatás meg semmi csak kiváncsi vagyok h jól gondolom e?! Szóval neked alapjáraton a focihoz nem sok közöd van ?! Tehát nem vagy szurkoló meg meccseket nem nézel, csak statisztika alapján fogadsz a pénz miatt?!
  • adam127
    Köszi a válaszokat :D
  • Laceee
    Akkor sima bajnokit néztem :) lol
  • Dean Winchester
    vagyis ezt.
  • Dean Winchester
    én ezt látom

• Dean Winchester
    210 Hollandia - Norvégia H 1,3 ----igaz,hogy jók a hollandok de hát ekkora oddsért nem merném megtenni.Norvégia sztem vmivel jobb csapat mint Izland (2-1)...
    171 Ausztrália - Bahrein H 1,3 (a hazai csapat már kijutott a vb-re kérdés mennyire lesz motivált ezen a mecsen)
    175 Japán - Katar H 1,32 -------(japán jó,de nem merném megtenni
    191 *(0-1) Ukrajna - Kazahsztán H 1,35-----hendi miat félek tőle,bár ez jöhet
    187 *(0-1) Svédország - Málta H 1,14 ----svédek amilyen bombaformában szerepelnek talán csak 1 góllal nyernek málta ellen és kész (2-1re kb)
    207 *(1-0) Feröer-szigetek - Szerbia V 1,26 -------lehet vendég de én félek a henditől
    168 *(0-1) Olaszország - Új-Zéland H 1,33 -------ez jöhet de kitudja mire lesznek képesek az olaszok
    090 Bosznia-Hercegovina - Omán H 1,38 ----jöhet de nem merném
    096 *(1-0) Azerbajdzsán - Spanyolország V 1,33 ----jók a spanyolok nagyon,de hendivel elég kicsi az odds :) bár ha az ororszok és a törökök is tudtak hendivel nyerni akkor a spanyoloknak kötelező.

ennyi lenne az én véleményem =)
  • geo91
    x lesz
  • geo91
    175 katar jobb csapat mint gondolnád!
  • Laceee
    Francia kosár rájátszás: Orléans - Le Mans : 54-72 volt az első mérkőzés
    1.33 oddsér én megraktam a Le Mans-t (ez lesz a 2. mérkőzés)
  • adam127
    210 Hollandia - Norvégia H 1,3
    171 Ausztrália - Bahrein H 1,3
    175 Japán - Katar H 1,32
    191 *(0-1) Ukrajna - Kazahsztán H 1,35
    187 *(0-1) Svédország - Málta H 1,14
    207 *(1-0) Feröer-szigetek - Szerbia V 1,26
    168 *(0-1) Olaszország - Új-Zéland H 1,33
    090 Bosznia-Hercegovina - Omán H 1,38
    096 *(1-0) Azerbajdzsán - Spanyolország V 1,33

Mit hagynátok ki?
  • Laceee
    Én simán a lengyeleket raktam meg, semmi extra, de lehet, hogy koppanok :)
  • adam127
    Esélyes, amit a norvégok meg svédek tudnak játszani
  • Dean Winchester
    hátha így látszódik
  • Dean Winchester
    a mai nyertes szeló :D

vagy

• Liszi
    félidei x-re gondoltam. meg lehet hogy megteszem a haugesundot, a spanyolokat és a kosármeccset. az már ~ 16os szorzó.
  • Dean Winchester
    nem értem miértnem? egyszer ikszeltek és egyszer nyert csak az efes pilsen :) szóval ezek után én még bátrabban merem megtenni! Köszi

irak-lengyelre mit tennél? az nálam 3 esélyes bármi lehet.