211988
-
Dean Winchester #3268 huh spanyolokat hendivel vendégre megakartam tenni nagyon csábított az a 3as szorzó :D
meg afélidei usa vezetés is...
mostmár bízom a 2:1 es sikerben! -
#3267 esélyes az X. -
#3266 csúnya :S -
Rudee #3265 Mai Tromso-Viking meccsre valamiért Xet érzek, pedig igen magas az odds. Lehet megrakom pár simább meccsel. -
geo91 #3264 -
geo91 #3263 -
Laceee #3262 -
#3261 Nem szabad Ágira tenni de tényleg... megveri Williamset aztán meg fél évig szar... aztán megint mutat valamit majd ismét egy évig semmit... -
Laceee #3260 Nem hiszem el baszus, a 30. helyen rangsorolt Szávay kikapott egy 110. helyen rangsorolt teniszezőtől, hogy dögöljön meg, többet az életbe sem fogadok rá. -
Dean Winchester #3259 u21 ben a svédek 20 percig kettős emberelőnyben voltak és nem lőttek gólt -
Dean Winchester #3258 csak összeszedtem h a konföderációs kupán milyen eredmények születtek.
a 2-1 és 1:1 es győzelem elég gyakori, mivel még ezek nem voltak sanszos h jönniük kéne.
De erre sok realitást nem látok max a spanyol-usa-n.
mert cassilas ha kap is gólt akkor max 1et.
szóval ott jöni fog az 1-1 vagy 2-1
és a döntőben meg lehet a 2:2 -
#3257 ez mi lenne? -
Dean Winchester #3256 ezek az eredmények fordultak eddig elő a mérkőzések folyamán
0-0 : 2*
2-0 : 2*
0-3 : 3*
1-0 ; 0-5 ; 4-3 ; 1-3 ; 1-0
e fentiekből kiinulva a következő mérkőzések valamelyikén ezeknek az eredményeknek kéne, hogy jöjjenek.
1-1
2-1
2-2
-
#3255 itthon nyerhetünk simán.. vendégként lesz nehéz dolgunk dehát reménykedjünk egy gyenge X ben :) -
#3254 Na igen a bajnokságunk irtó szar, de a válogatott legalább jó. -
Dean Winchester #3253 ja azért a steau jobb mint az UTE szóval egyetértek a román edzővel...
a debrecenben meg látok esélyt h továbblépjen hiszen nem akkora csapat jön ide h már az első körben kiessen...
otthon meg is teszem őket! -
#3252 sajnos..sajnos
Én lehet,hogy elfogultságból is mondom de szerintem ennek a Lokinak ilyen kerettel képesnek kéne lennie egy hasonló bravúrhoz mint anno a Split ellen, viszont ugyan ez a debreceni csapat nagyon nehezen nyerte meg ezt az igen gyenge bajnokságot így nem tudom mit várhatok a csapattól. Egy biztos..a meccsre azért kimegyek:) -
#3251 olvasgatom az Európa Liga sorosolása után a nyilatkozatokat. Ami megmaradt bennem, azok ezek:
Újpest - Steaua
„Az Újpest könnyű ellenfél, két győzelemre és továbbjutásra számítok. Nem akarom bántani a magyar labdarúgást, de az újpestiek egyszerűen esélytelenek. Ha a Steaua itt kiesik, akkor nagy baj van… (Dumitru Dumitriu)
Haladás - Irtisz
Reméltük, hogy magyar, lengyel, szlovák vagy szlovén csapatot kapunk, tehát elégedettek lehetünk. A magyar labdarúgás csak árnyéka harminc évvel ezelőtti önmagának, a kazah klubok most olyan szinten vannak, hogy fel tudják velük venni a versenyt, sőt képesek vagyunk jobban játszani, és kiejteni őket... (Nazarenko)
nagyon lenéz minket mindenki... -
#3250 akkor mit tegye helyette?
K. Kim - D. Ferrer
J.M. Del Potro - A. Clement
F. Gonzalez - T. Gabashvili
ezek közül valamelyik? azt hiszem Clement se olyan szar játékos. -
#3249 Ginepri nem rossz játékos..a többi sima. -
#3248 L. Hewitt - R. Ginepri 1.09
J. Chardy - A. Roddick 1.06
L. Hradecka - A. Ivanovic 1.05
N. Davydenko - D. Evans 1.08
Spanyolország - USA 1.25
Dél-Afrika - Brazilia 1.25
2szeres odds. egy ezressel .. hátha... tenisznél mindegyik sztár.. és még csak első kör.. csak hozzák.. az igazán nagy nevek ma is nyertek.
-
#3247 és legalább annyival kéne hogy egy 2ezer nyeremény legyen ha jön. -
#3246 nem lehet egy értelmes mixet összetenni... Spanyolokat , Brazilokat tesze az tuti , most azon felül feltöltöm 4-5 tuti tenisszel... az már 7esemény amiből 1 elmehet... és ezressel megdobni már félek :\ -
Dean Winchester #3245 és jött a várt :S
én meg megtettem angliát :( -
kezdőőő #3244 Holnapra van valami fix tippetek -
Dean Winchester #3243 jahogy már ilyen hamar?
deberen továbbjuthat de az újpestnek nem sok esélyt adok :(
e azért hajrá magyarok! -
#3242 újpest uefa kupa..loki bl selejtező -
Dean Winchester #3241 de ezek milyen meccsek amugy? intertoto, uefa selejtező,barátságos? -
#3240 pontosan...maximum otthon... -
#3239 jaja de az is csak otthon :D -
#3238 Újpest meccsekkel eggyet értek de a Debrecen talán jó lehet egy x-re :D -
Dean Winchester #3237 049 1 U21Németország - U21Anglia
H 3.10 D 1.93 V 3.20
ritka az mikor a döntetlent várják :D -
Dean Winchester #3236 nem bízol a magyarokban ?:D
-
#3235 Júliusi tuti tippek:
Újpest - Steaua Bucarest 2
Steua Bucarest - Újpest 1
Kalmar - Debrecen 1
Debrecen - Kalmar 2
.... -
#3234 akkor valamit keresünk helyette :D még nem néztem a mixet. -
#3233 nekem van egy olyan érzésem ,h most leikszel a rosenborg. Stabaek a Start-ot 5-0ra verte pár napja.. -
#3232 hát az nem sok, majd Rosenborgot még hozzáteszem. -
Dean Winchester #3231 szerdáig meg leviszik az oddsot 1.13 ra :D -
Dean Winchester #3230 dél afrika-brazília vendég odds 1.25
azért ez szomorú! elődöntőn ilyen szorzót betenni szégyen gyalázat.
spanyolország-usa hazai 1.25
a kettő 1.56 os szorzót eredményez :S -
#3229 ja hát ilyen 14 eseményest én sem tennék meg... max azokat akiket ismerek.
Nekem is az lesz ,hogy Brazilokat meg Spanyolokat megteszem egy ezressel...