211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    hoppá ilyet se tapasztaltam még soha amit ma!
    megtettem,hogy a VPS lőni fog gólt és már este 22.25 kor megjött a belső egyenlegben! régebben álltalában másnap reggel 9 óra után érkezett meg :D
  • Rudee
    Nem a Schalke-s.
  • Dean Winchester
    sorry ,de ezt amit most irtam azt ma olvastam én is :D
    és hát szerencséd h nem tegnap irtam hanem ma igy nem buktál legalább!
    de am tegnap is irni akartam h szerintem is lehet hazai :S sajnos 3-1ről 3-4 lett :(

egy kérdés.
    a tampere utd.-ban játszó és most gólt lővő rafinha az a schalkes rafinha?
  • adam127
    Önző leszek, de remélem elszáll a kettőből egy...
  • adam127
    Ezt én már tegnap is mondtam, de nem voltam népszerű, írhattál volna tegnap, lehet akkor megtettem volna ezt: #3358
  • Rudee
    X
  • geo91
    akkor nem szóltam. ;D
  • Forza Italia
    Európa Liga selejtező:D
  • geo91
    ír meccs, szóval semmit. ;D
  • Forza Italia
    pl holnapra a Sligo - Vllaznia meccsre mit tennétek?
  • Rudee
    Az holnap lesz, nem hétvégén.
  • Dean Winchester
    a lényeg megint sikerült megállípitani,hogy találtunk egy olyan mecset ahol a szorzok nem reálisak! hétvégére kéne valamit összedobni mert tudom,hogy lesz 3-4 (100%) olyan mérkőzés ahol a hazai vagy épp vendég 1.12es szorzoju csapat nem fog nyerni a selejtező első felvonásán.
  • Dean Winchester
    hopsz 2-0 :D
    A.Inutile -nak drukkolok,hogy összejöjjön a mesterhármas!
  • Dean Winchester
    inter turku pl a 6. és ideenben verte meg :) na lehet igazad van de most is vezet a VPS! hajrá srácok!
    ha azt nézzük most nyer akkor 2 pont és megvan a 3.hely szóval van miért nyerniük a srácoknak :D
  • Forza Italia
    hoppsz vezet a VPS
  • Rudee
    Azt azért érdemes megjegyezni, hogy komolyabb ellenfelek (Jaro, Honka, Haka) ellen még otthon se tudott nyerni a VPS.
    Legutóbbi 5 győzelméből a 3 hazai pedig rendre olyan csapat ellen volt, akik idegenben nyeretlenek és a tabella alján állnak. A fölényük nem volt túl meggyőző, szerintem 1-1 vagy 1-2, ha lesz gól.
  • Dean Winchester
    :D kizártnak tartom! már azért is mert eddig csak 1 győzelem volt idegenbne most meg egy olyan csapathoz mennek aki nagyon tutin szerepel.
    az biztos kiváncsi leszek a végeredményre.
    2-1 vagy 3-1et saccolok!
  • daver88
    tuti vendég....:P
  • Dean Winchester
    sorry a kinézetért :S pedig a legvégére nem is tettem a / nagy -ot :S
  • Dean Winchester
    VPS - Helsinki JK

A VPS megkezdte a felzárkózást

A VPS Vaasa elképesztően gyengén kezdte az idényt, de hat forduló után összeállt a csapat, és Forsellék azóta mind az öt bajnoki meccset megnyerték.

Hat forduló elteltével mindössze 1 pont szerepelt a csapat neve mellett, nem csoda, hogy a szurkolók kezdtek kétségbe esni. Az edző azonban mindvégig bízott a játékosokban, és néhány taktikai változtatás után beindult a gépezet. Forsellék a legutóbbi öt, győztesen megvívott mérkőzésen 9 gólt lőttek, és mindössze kettőt kaptak, tehát a korábban szellős védelem elképesztően sokat fejlődött.
    Az összegyűjtött 16 pontnak köszönhetően a gárda feljött a 9. helyre, és ha Forsellék így folytatják, akkor hamarosan az élbolyban találják magukat. Az egyetlen gond, hogy a VPS csatárai akcióból ritkán találnak a hálóba, nem véletlen, hogy a házi góllövőlistát egy hátvéd, Jens Nygård (3 találattal) vezeti.

A Helsinki JK a harmadik helyről várja a mai összecsapást, és Parikkáék a legutóbbi négy meccsükből hármat megnyertek. Az egy kicsit rontja az összképet, hogy két fordulóval ezelőtt a kiesőhelyen álló RoPS otthonában 1-0-ra kikaptak[nagy]. A csapat legeredményesebb támadója az orosz Valeri Popovitch, aki már elmúlt 39 éves, de még mindig alapembernek számít! Rajta kívül a Sierra Leonéból származó 21 éves középpályást, Mohamed Kamarát érdemes kiemelni, aki tehetséges és technikás futballista, ráadásul a kapura is veszélyes. A Helsinki inkább hazai pályán gyűjtögette a pontokat, [nagy]idegenben mindössze egyszer diadalmaskodott, tehát Kamaráéknak nagyon nehéz dolga lesz a remek formában lévő VPS otthonában.

VPS H 3.45
    X D 3.20
    Helsinki JK V 1.87

szóval a hazai szorzó felettéb magas szerintem!

1000 ft hazai
    1000 ft döntetlen
    tuti min nyereség 1200 ft
    max 1450 ft
  • Dean Winchester
    kawit én is megtettem volna ha lehetőség lett volna rá :D
  • Forza Italia
    Kawasakit én megtettem:)
    A másikat nem mertem
  • adam127
    Na király nem tettem meg, a két japán nyert
    Fylkir meg szerintem behúzza
  • kezdőőő
    Nyert a Kawasaki:)!!
  • kezdőőő
    Sajnos nem.
  • Dean Winchester
    megtetted?
  • kezdőőő
    Amiket írtam tegnap mind bejött:D
  • Rudee
    A csütörtöki, szombati és vasárnapi kínálat egészen pofás lesz.
  • daver88
    japán bajnokság életveszély...múltkor 1.2-es meccset buktam el mert kikapott az esélyes csapat hazai pályán 4 góllal...(nem emlékszem ki volt sajna már) azóta én mellőzöm őket...bár mostanában semmit sem rakok:)
  • Rudee
    A 142es X, a 170es az meg inkább X vagy 2.
  • adam127
    Lehet holnapra megteszem ezeket:

142 Kawasaki Frontale - Gamba Osaka H 2,1
    145 Nagoya GE - Kashima A. V 1,98
    186 Fylkir - ÍBV H 1,53

Meg szerintem ez is jöhet holnap:
    170 VPS - Helsinki JK H 3,35
  • Laceee
    thx all
  • Dean Winchester
    reméljük folytatódik ez a tendencia :D
    én meg tegnap online megtettem kicsivel h az angolok lőnek gólt :S
    nem lőttek -> bukta
    maradt 300 ft azt gondoltam megteszem pár baseball mecsre :S
    sok reményt nem füztem hozzá mert álltalában bukni szoktam rajta
    íme az eredménye.
  • geo91
    széééép!
    hatalmas GRAT! ;)
  • Barnabyka
    nice-nice:)
  • Laceee
    Hosszú idő után sikerült újra nyerni:
  • Rudee
    207 és 221 simán lehet X vagy akár 2 is.
  • kezdőőő
    Jól van na! Nem kamuzok. Bár tényleg félek tőle, ennek nem lenne értelme kombiban
  • kezdőőő
    Hát bocsi hissé hülye voltam elnézésed kérem na végülis azt akarta rejteni,hogy a 100-ast x-elem be!
  • Atti12
    legalább ne kamuzz :D