211988
-
#3548 Kalmar - Djugarden 6:1...
így kell ráhangolni egy BL-selejtezőre :D:D
amúgy Rasmum Elm 3-at rúgott, sztem ő a Kalmar legjobba, ha őt nem tudják kivenni a játékból, akkor esélye sem lesz a Lokinak...
Másik meg hogy a svéd csapatok játékba vannak, folyik a bajnokság, magyar csapatoknál meg szinte csak most kezdődött az alapozás...
Lehet hogy megköveztek érte, de én sima Kalmar továbbjutást várok...Az a közel 3-as szorzó, amit a Kalmarnak adnak, sztem simán bevállalható szerdán, és ez nem a Loki iránti ellenszenvem (olyan nincs is, semmi bajom velük :D), csupán a realitás...
jah, és kis érdekesség, a Debrecen végső BL győzelmére 1000x-eres szorzót adnak, míg a Kalmaréra 750x-erest...XD -
Rudee #3547 Kedden. -
Dean Winchester #3546 ok köszi a lényeg európai selejtezőt játszik és mostmár mégjobban félek hogy a debrecennek sansza se lesz a továbbjutásra .( -
Dean Winchester #3545 Fradi-hertha meccs lesz valamikor? -
#3544 alsó.
#3542 a Kalmar-Loki nem EL meccs hanem bajnokok ligája selejtező. -
#3543 nah a Fradi-hertha meccs jegyében (erre gyűjtök):
Szávay-Bondarenko H 1,50
Magyarország-Szerbia H 1,77
Barnsley-FTC H 1,85 (sajna muszáj volt a realitások talaján maradni:D)
Artmedia-Tatran Presov H 1,80
Zilina-Nitra H 1,38
Kalmar-Djurgarden H 1,57
Játék ára: 500 Ft->várható: 9 580 Ft -
Dean Winchester #3542 am még a Rapid Wien - Schalke H-t gondoltam
USA - Haiti H (de félek egy picit)
Terek Groznij - CSZKA Moszkva V ettől is félek
Kalmar - Djurgarden H ezt megtenném de jövőhéten EL meccse lesz a hazaiaknak
Lyon - Nice ez meg tuti nem lesz hazai...
talán vendég
-
Dean Winchester #3541 kérlek mikor töltöttem a szelót akkor nem figyeltem a kötéstiltást (mert a müsort a netes verzionál néztem ahol meg ugye tudjuk tematikusan vannak sorban a müsorok(felkézülési,finn,...stb) igy a kötésszámot nem néztem :D
mikor hazajött akkor meg már ugy gondoltam lehet vki fentről segít ,hogy ne bukjak :D Pedig ezt a 3-at 90%osan érzem,hogy jönni fog.
amugy régen is igy jártam... megtettem 3 meccset! azt egyik 5ös kötésbeli volt(ha jól emlékszem egy magyar kupa volt) a gép nem fogadta be , és bejött mind a 3 -
#3540 mért nem dobtál mellé két kisebb szorzóst?? -
Dean Winchester #3539 barnsley-ftc H
Dinamo Kijev - Vorszkla Poltava H
Stabaek - Viking Stavanger H
mutter szólt,hogy nem jó a szelo mert 5 ös kötéses meccs is van közte igy nem lett feladva!
mostmár abban reménykedem,hogy a 3ból az egyiket elbukom.
amugy 500ból 2500 lehetett volna ha nincsenek ezek a kötések :( -
#3538 melyik 4 van hátra??? -
#3537 én megtettem tegnap a bohemians-t és hozták.. még 4 meccs és 6ezer áll a házhoz:) -
Dean Winchester #3536 esély nagyon alacsony ... -
#3535 írekre tilos fogadni, csak félidei erdményt kell tenni, minden meccsnél hogy X ha bejön nagyot kaszálsz -
berto17 #3534 és a drogheda gyozott:D 7 es szorzoval -
Dean Winchester #3533 na miért? az kell ,hogy kikapjon és nyersz megint? mert 0-1 a 90.ben lőtt góllal -
geo91 #3532 ugye-ugye, aki írekre fogad... :DDD -
berto17 #3531 nemhiszem el, ha derry city dontetlen lesz megorulok. -
Dean Winchester #3530 énszerintem
esély.: 30% - 50% - 20% - -
adam127 #3529 Köszi, szépen levezetted! De van egy olyan érzésem, hogy nyer a Rosenborg, bár csütörtökön játszottak EL selejtezőt. De az is lehet, hogy most jön el a vereség a Rosenborg számára, viszont már 3-4 forduló óta mondják ezt. -
#3528 Strömsgodset - Rosenborg
Atavaszi mérkőzésüket a Rosenborg nyerte meg 3-0-ra, ebben a párosításban tavaly a hazaiak 3-2-re verték meg a rekordbajnokot. Bravúros pontszerzést mutatott be legutóbb a házigazda a sokkal esélyesebb Start otthonában ért el 2-2-es eredményt. A 14. helyen álló csapat utóbbi három mérkőzésén csupán 2 pontot szerzett, nagyon lassan araszolgat a kiesési zónába. Az otthoni mérlege sokkal jobb, mint helyezéséből következtethető lenne, 4x nyert, 3x döntetlent és csak a Molde valamint a Lilleström tudta legyőzni. Ezen csoport létszáma vasárnap valószínüleg bővül, hiszen a toronyesélyes Rosenborg lesz a vendég. A csapat fél táv után is örzi veretlenségét, idegenben csak két vendéglátója tudott döntetlent elérni.
tabellán a Rosenborg az 1. 16 meccs 11 győzelem 5 döntetlen 0 vereség 33-12 gólarány
Strömsgodset a 14. 17 meccs 4 győzelem 5 döntetlen 8 vereség 17-24 es gólarány.
Strömsgodset hazai pályán a 6. 4-3-2 13-11 es gólarány.
Rosenborg idegenbe 2. 6-2-0 20-8 as gólarány.
Legutóbbi 5 meccsük egymás ellen:
Rosenborg-Strømsgodset 3-0
Rosenborg-Strømsgodset 1-1
Strømsgodset-Rosenborg 3-2
Strømsgodset-Rosenborg 1-1
Rosenborg-Strømsgodset 1-2
Rosenborg utoljára 2001-08-26-ámn tudott győzni idegenbe a Strømsgodset vendége ként akkor 5-2 re.
Esély: 20%-25%-55%
Remélem tudtam segíteni:) -
kezdőőő #3527 Ezt nem tudtam, hogy csak neten játszható. -
Dean Winchester #3526 ström nem olyan szar... sztem az lesz az egyik bukó tuti! -
#3525 nem olyan neccesek ezek. Sztem jöhetnek -
adam127 #3524 Hétvégére ezeket gondoltam:
166 Kalmar - Djurgarden H 1,57
236 Odd Grenland - Start H 1,85
239 Strömsgodset - Rosenborg V 1,57
242 Molde - Brann Bergen H 1,88
Elég necces meccsek, de csak bejönnek! -
Dean Winchester #3523 hát szelvényes változat = olyan mint a tippmix :D készítenének tippmax szelvényt...
mert sajnos a tippmax csak online játszható. -
kezdőőő #3522 ezt hogy érted hogy szelvényes változatra?? azt én is láttam hogy többféle fogadási lehetőség van és sok az egyes kötés és 3-as szinte nincs is. -
Dean Winchester #3521 a különbség annyi,hogy ott egy-egy eseményre többféle fogadási lehetőség van :S
a tippmaxot kéne áthozniuk szelvényes változatra! -
Dean Winchester #3520 ja kajak ugyanaz -
kezdőőő #3519 tippmax -
kezdőőő #3518 a Tipmmx is ugyanúgy van mint a mix? -
#3517 köszi
Az egész: 5.6701575
Utolsó 3: 3,6001 -
Dean Winchester #3516 + grat a győzelemhez! -
Dean Winchester #3515 ez igy mennyi szorzo lett volna?
esetleg ha összeszámolod nekem az uccso 3 oddsát akkor megköszönném,mert én ezt a 3at akartam megtenni mélyen a gondolat alattimban :D -
#3514 Tegnap a biztonsági szelvényem bejött
Zestafoni - Lisburn 6-0
Hafnarfjordur - Fylkir 3-2
Brann Bergen - Lyn Oslo 1-0
Odd Grenland - Fredrikstad 3-1
IFK Göteborg - Gefle 3-1
Van miből játszani a hétvégén:D -
#3513 nekem is a Varsó tett keresztbe... -
geo91 #3512 jó neked, nekem egy ezres szelvényem mente el egy 1.3-as szorzón... -
berto17 #3511 bejött mind a 6 meccsem végre! -
Dean Winchester #3510 Hosszabbítás Siroki Brijeg 0 - 2
(0 - 2) Banants
ez is fasza ..
a siroki nyer idegenben 2-0ra (itt már nem beszélhetünk szerintem 2 gólos mákról és most otthon meg kikap :D vicc az ilyen eredmény ezért nem lehet nyerni a mixen egyszerüen nehéz eltalálni,hogy hol fog születni meglepetés.... :( -
#3509 ráadásul 20 perce emberelőnyben vannak...kajak jobb lenne ha 2-0-ra menne a Buducnost,akkor legalább lenne értelme hajtaniuk.így meg szépen ráülnek a 0-1-re