211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    mothervelle meg már 8-1 :|
    ennél a csapatnál meg tudhatjuk :D odavágón kikap jó zsíros oddsért a visszavágón meg legyalázza az ellenfeleket :O
  • Dean Winchester
    3.szelót meg nem vette be a gép pedig tuti,hogy az aalborg nem jut tovább 2.8as szorzóért

3.9 volt a hazai szorzó ...
    elsőre arra gondoltam,hogy hazait teszek aztán valahogy belémjött az ihlet hogy inkább a továbbjutást teszem meg!
    persze mivel ezt az egyet akartam igy nem fogadta be a gép mivel a sima hazai 1es kötésben lett volna a továbbjutás meg 3as igy sziváslett :S
    legalább ha bevette volna a mai nap is +ba lett volna de így deficites lett :'(
  • geo91
    ja, 1-1.
  • berto17
    a liverpool-thaifold mecs tényleg döntetlen lett?
  • Matthew Prosac
    "Haladás meccs meg 0-0 lesz."
    ez azért nagy tipp volt, de persze ezt nem voltam képes megtenni nagyobb pénzzel :(
  • geo91
  • Dean Winchester
    sajnos 1-1 maradt :S
    az anorthosis meg elbúcsúzott a kupától szóval idén velük nem kell számolni !
  • Matthew Prosac
    Hát ennyi. Csodák nincsenek :C
    (de legalább közben bejött egy 1000ből 5000-es szelvény. élőfogadásban megforgatom)
  • Matthew Prosac
    Gyerünk Kaunas, tény csodát nekem! :)
  • Rudee
    Én meg most bánom, hogy a múlt héten kértem kifizetést és nem hagytam bent komolyabb összeget. Sebaj, utalok egy kicsit, hétvégére odaér aztán gyűjtögetünk :D
  • Matthew Prosac
    Drukkoljatok plz, mert a szelvényen a másik meccs már bejött (Bröndby jut tovább)
  • Dean Winchester
    ja én is most néztem meg,hogy 0-1 volt de 1-1 és van még 10 perc :D
    bejön a tippem és a 94.percben bevágják a győztes gólt nyugi!
  • Forza Italia
    1-1
  • Matthew Prosac
    hopp 1-1 :) pont most egyenlítettek :)
  • Matthew Prosac
    ettől függetlenül sajnos továbbra is:
    77' Kaunas - Sevojno 0-1 :C

Amúgy 5k-val, és nem bánom hogy nem tettem rá többet :) nemhinném hogy negyed óra alatt rúgnak kettőt
  • Dean Winchester
    nyugi ha mást nem a 94.percben belövik a győztes gólt :)
    am nem értelek :D
    "FBK Kaunas - FC Sevojno H 2.50
    én meg ezt nem értem. szerintem tuti hazai, és nálam ez max 1,5ös szorzót kapott volna -.-"

2008-08-05 FBK Kaunas (LTU) Rangers BL-selejtező, 2. forduló, visszavágó (1.m: 0-0) labdarúgás 2-1 / h
    2008-07-30 Rangers FBK Kaunas (LTU) BL-selejtező, 2. forduló, 1. mérkőzés labdarúgás 0-0 / d

most ,hogy a 3.osztályban vannak az egy dolog attól lehetnek elég jók és ha a rangerst is sikerült anno elintézni (és az odvágón ugyanaz az eredmény született mint most (0-0)) akkor simán lehet hazai szóval tuti nyersz meglátod!
    inkább bánd,hogy nem tettél rá mégtöbb zsozsot :D

egyébként mennyivel pakoltad meg?
  • geo91
    *tettél
  • geo91
    mennyit ettél rá?
  • Matthew Prosac
    mostmár értem, hogy kicsit utánajártam:

A csapat //Kaunas// olyan ellenfelekkel csapott már össze a Bajnokok Ligája selejtezőiben, mint a Rangers, a Celtic vagy a Liverpool. A Rangerst 2008-ban 2-1-re le is győzték. A 2008-as bajnokság vége után a csapat vezetősége úgy döntött, hogy az A-Lyga rossz játékvezetése és az illetékesek vitatható döntései miatt visszasoroltatja magát a másodosztályba, végül azonban harmadik vonalba kerültek vissza.

Sok pénzem fogja bánni ...
  • Dean Winchester

igen ez van sajnos :(
    sőt nem akarok belemélyedni de 1 hsz erejéig csak megemlítem.
    az a baj,hogy van ún. megélhetési lopás ami azt jelenti,hogyha 20.ezer ft-ig lopnak akkor nem inditható eljárás mer megélhetési lopásnak számít.ez is szomorú!
    sőt az is,hogy mostmár egyre több emberke(cigány) mit csinál? nem ő megy be a néni bácsi férfi nő udvarába hanem beküldik a 13éves kisgyerököt és az követi el a bűnt ! Úgyanis ha elkapják akkor nem vonható felelősségre mert még kiskorú! Sajnos rosszak a törvényhozók/alkotók!

a mai szelvényeim.:

slaven bel-milano H
    Randers-Suduva H
    Galatasaray-Tobol H
    Crvena Zve-Rudar H
    Helsingborg-Zestafoni H

500 Ft --> 1350 Ft

másik nagyszeló mint tegnap.:

Iskra-ChernoM H
    HB-Omonia H
    Fram-Olomouc H

200 Ft --> 20.205 Ft

3.szelót meg nem vette be a gép pedig tuti,hogy az aalborg nem jut tovább 2.8as szorzóért!
  • Laceee
    Semmi visszatartó ereje nincs a magyar törvényeknek, pár éve a sógoromat(taxis, nem BP-n) melbeszúrta egy cig@ny 3cm mély lett a seb, nem a támadón múlott, hogy nem szúrta mélyebre, másnap már szabadlábon volt az ember, egy évig húzodott az eljárás, ahol nem kapott semmit a támadó mert hozott egy olyan papírt, hogy nem volt beszámítható álapotba.
  • Dean Winchester
    pici off

2009. július 23., csütörtök 18:40 | Frissítve: 9 perce

Öt embert állítottak elő a csütörtöki Újpest FC-Steaua Bucuresti labdarúgó Európa Liga-selejtezőmérkőzés előtt Budapesten, mivel a közbiztonságra különösen veszélyes eszközöket tartottak maguknál.

Az előállítottak valamennyien magyar szurkolók voltak. A román drukkerek rendbontás nélkül haladnak a meccsre. A Steaua Bucaresti szurkolói buszokkal, személyautókkal igyekeznek az esti találkozóra, útjukon nagyszámú magyar rendőr kíséri őket.

azért elég szmorú ,hiszen eléggé negatívak lesznek igy a magyarok a fociban vagyis a szurkolók!
    múltkor a fradi drukkerek mot meg az ute :S mire jó ez a fajta szurkolás?
    érdekes külföldön tudnak normálisan viselkedni?tudnak szinte a jatekosok szájában drukkolni csak minálunk vannak ezek a balhék?:(
  • geo91
    köszi!
  • Rudee
    Altach, FC Lusteanu, Corinthians, Bordeaux, FC Kobenhavn, Viking*, Brann, Elfsborg*, Helsingborg, Sturm Graz, Vaduz.

A csillagosok 90% körül vannak, a többi tuti. Igaz, nem lesznek túl nagy oddsok.
  • geo91
    tud vki vmi jót a péntekre + hétvégére?
  • Rudee
    Ha csak 1-0ra nyernek, akkor idegenben lőtt több góllal Ők mennek tovább.
  • Matthew Prosac
    FBK Kaunas - FC Sevojno H 2.50
    én meg ezt nem értem. szerintem tuti hazai, és nálam ez max 1,5ös szorzót kapott volna -.-
  • Dean Winchester
    ja tényleg :)
    akkor viszont azért a 3századért meg nem éri meg megtenni a gent továbbjutást akkor meg érdemesebb a győzelmére voksolni.
  • 9csöves9
    ha 1-0-ra nyer a Gent akkor kiesik.ha 2-1-re akkor hosszabbítás,az meg nem gent továbbjutás
  • Dean Winchester
    huh skacok a mixen naon elnézték az oddsot vagyis nem reaális / logikus
    gent naftan odavágó 1-2
    mivel a gent lőtt idegenben gólt igy ha nyer bármennyire is továbbjut ugye?
    nost a szorzok.
    gent nyer 1.27
    gent továbbmegy 1.3
    kérdem ki az a hülye aki a gent győzelmét teszi meg?
    hiszen ha nyer továbbmegy haviszont atovábbmegyre fogadunk akkor meg kötelező a győzelem szvsz a továbbmegy szorzót nem szabadott volna ennyire magasra vinniük mert igy értelmét veszti a győzelemre fogadás :S
  • Dean Winchester
    a bíztos szeló jött :D amott meg egyetlen egy meglepi sem lett :(
  • Atti12
    hát izgalmas percek voltak az fix :D
  • Dean Winchester
    a debi csak továbbment de jól elkúrták az előnyt és nehéz pár percet szereztek így maguknak :S
  • Matthew Prosac
    bódottá!
  • Dean Winchester
    bakker 3-1 :O
    hihetetlen 3 gólóls előnyt így elkurni :S
    remélem nem lő még1et akalmar :S
  • daver88
    jaja...vezet a Kalmar...:)
  • Matthew Prosac
    Levadia - Wisla 1-0
  • Dean Winchester
    vezet a Debrecen! megmondtam,hogy nem kap ki és hogy tuti továbbmegy!
    mostmár a kalmarnak 4et kéne lőnie ,hogy továbbmnejen ami nme lehetetlen d e naon pici esély van rá!
  • geo91
    lolmá :DDASDASDASD
  • Dean Winchester