211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    igen mert 2:1 nek örütem volna és hazai környezetben meg bíztam volna a 2-3 gólós győzelemben és kész és igen igy képes vagyok a szófiának drukkoni ebben a helyzetben:)
  • Atti12
    Én ezért nem fogadok se a MU, se a Loki ellen, mert saját magamat érzem gecinek :D. Ha nem mi vagyunk az esélyesek és nem érzek semmit akkor inkább kihagyom azt a meccset..
  • Matthew Prosac
    #4380 - szánalmas vagy
  • Rockynhooo
    ahogy mondod Atti12 :|
  • Atti12
    ez is..
  • Atti12
    nocomment..
  • Rockynhooo
    haverom mixe:
    Arsenal , Köbenhavn, Debrecen
    szorzó 14 tét:1000

kurvaszáját :D
  • KoniZTE
    nyertél
  • KoniZTE
    geci kondásokon megy el a mixen...
  • Rockynhooo
    ebben a helyzetben amiben van/volt a magyar futball tényleg képes vagy a Szofiának szurkolni ?
  • karajjj
    én már tettem azt is
  • Dean Winchester
    nem tszünk mert 1-2 :@ az istenáldja meg adeberent oké hogy bl legyen de ne a mixem kárára már :'(

most akkor drukkolok,hogy a castle ne nyerjen mert akkor örülök a debrecen győzelmének.
  • Dean Winchester
    akkor holnapra lehetne tenni egy kis El mérkőzésekre :D
  • Dean Winchester
    levszki remélem nyer 2-1 re örülnék neki ^^
  • karajjj
    velem a burnley meg a macabi haifa fog most kibaszni :S
  • Rockynhooo
    kaptak ajándékba 5 gólt

800forintos szelom is jöhet mert mind a 4 meccs ilyen 1.2-1.3as rajta. egyik pillanatban még abba akartam hagyni most meg azon filozok hétvégére mit tegyek :D
  • Dean Winchester
    akinek nincs sport1 és sport2 ?:D
    roxkynho gratta én megmondtam,hogy jöhet a szeló bár az 5-0 csunya kicist visszavehettek volna a srácok elvégre szülinap volt .S
  • Rockynhooo
    Nyert a Real még hozzá nem is kicsit , szóval még el kell viselnetek a pofámat egy ideig :D 2850Ft boldog tulajdonosa lettem :D
  • adam127
    Értem én, hogy verseny van a piacon, de azért az mégis csak egy hatalmas vicc, hogy DigiTv még nem egy elterjedt dolog és ők közvetítenek egy ilyen meccset. A honlapjukon meg élvezhetetlen, gondolhatták volna, hogy ekkora lesz az érdeklődés (és még azt írják, hogy piaci bevezetés...). Jobb lett volna ha a Tv2 adja. Amúgy ez is egy vicc kategória, hogy most ezt a mérkőzést a Digi, a következőt a Tv2 adja.

Bőven elég volt a Sport1, Sport2. Kezd már elegem lenne ebből a sok sport csatornából, és hiába van ennyi, a fontos meccseket nem lehet látni. Szét van szórva az összes bajnokság, rosszul vagyok már ettől az egésztől. Ennek fejében még a Sport1 sincs a Fibernetnél. Nem tudom külföldön, hogy mehet ez, de ez itt már szinte a hihetetlen kategóriát súrolja.

Amúgy remélem behúzza a Debrecen, Hajrá!
  • Dean Winchester
    írni akartam,hogy valaki meg félt a lyontól hogy nem fog nyerni :D erre 4-0 :S
  • Matthew Prosac
    Lyon meg aláz mint az állat 4-0
  • Matthew Prosac
    én X-re raktam a MU meccset
  • Dean Winchester
    kalmar ellen is mentünk 1-0ra és végül fordítottak remélem a levszki is fog :D
    2-1 és a visszavágón nyerünk azt pá !
    am burnley gólt lő 1.7es szorzó volt bánom picit,hogy nem tettem meg :S
  • Matthew Prosac
    0-1, egyelőre bejön a jóslatom )
  • Barnabyka
    én se mertem.

helyette mára:

Zürich-Birmingham-Tottenham

7,66
  • Atti12
    úgylegyen
  • karajjj
    én nem merem megtenni :DDD
  • Matthew Prosac
    megraktam a Levski-t, úgyhogy hátra lehet dőlni és örülni mert X2 lesz a Loki meccse, ahogy magamat ismerem xDDD
  • Rockynhooo
    haverom is tett egy szelót a multkor velem , neki már csak egy DVSC győzelem kéne SZofiában és akkor 14 ezret nyer :D bízom a csodában.
  • karajjj
    de olyat akarok, aminek holnapra már van eredménye, nem szoktam ilyen többnaposat csinálni :D
  • Barnabyka
    hzűazajöttem a nyaralásból és kéne megint egy kis pénz mert elfogyott...biztos tippeket pls:)
  • daver88
    nah, mindjárt kezdődik élő fogadásban két röplabda meccs, vissza kell szerezni az elvesztett Ft-okat a tegnapi napról..és erre nincs jobb, mint egy jókis röplabda...
  • daver88
    Tegnapi nap kétoldalú volt..
    kivettem a Stutgart meccset, mert azt mondtátok necces :)...helyette beleraktam a Sedan-t...erre bebukták kisebb szorzóval is (1.7)
    Scunthorpe - Middlesbrough (0:2) nyert
    Peterborough - West Bromwich (2:3) nyert
    Celtic - Arsenal (0:2) nyert
    Sedan - Ajaccio (1:3) nem nyert

pedig 200 Ft-al 4060 Ft lett volna..

de a bónuszos számlámon legalább nyertem valamit :D (lásd Shep aláírásában)

FC Sheriff Tiraspol - Olympiakos Piraeus (0:2)
    FC Kopenhagen - Apoel Nicosia (1:0) nyert
    Sunderland AFC - Chelsea FC (1:3) nyert
    Cowdenbeath FC - Dundee FC (0:3) nyert
    1 ojróval 6,02 €...

Az a baj, hogy 12x meg kell forgatni 1,5-ös szorzós meccsel, az 5 €-ot amit kapsz bónuszba...dehát valamit valamiért :)
    Jelenleg 12,03-on áll a számla egyenlege...:)
  • Rockynhooo
    Europa liga meccsekből tegyél meg húzd be hogy verjük BVB-t és akkor szép kis szelvény lesz :)
  • adam127
    Szerintem egyáltalán nem az, csak mindenki "sztárolta" a Temesvárt :D
  • karajjj
    holnap komolyabban nekiülök már, aztán összeírok egy nyerő szelvényt :D
  • bubu13
    Szerintem csak neked :D
  • Dean Winchester
    ja és arra a szelóra mondtam,hogy nem is rossz!

ööö stuttgart nyert ja :S meglepi :D
  • karajjj
    holnap megteszem a nyúkaszlt -.-
  • Rockynhooo
    majd legközelebb. holnap nyerjünk már baszki és akkor van 2800am :D