211988
-
Dean Winchester #4508 arra is ,hogy ahogy a hamburg lőtt 2őt 3 perc alatt arra a wlf is képes volt .D már 2-2 meglesz itt a 3-2 is sztem -
#4507 hamburgO.o
szépen kiszámíthatatlan egy csapat, nemnézem a meccset de a wolfsburg otthon bmire képes bmikor szvsz. -
KoniZTE #4506 bréma is ilyenkor vezet amikor nem rakom meg őket... -
Dean Winchester #4505 OMG
guerro 1 vs 1 be kihagyta a kihagyhatatlant :S simán 0-3 lehetett volna :S
-
Dean Winchester #4504 Bordeaux vezet 1-0 ra ez már jó :D
a farkasok meg 0-2 :|
mostmár azt mondom tuti lőnek egy gólt mert olyan lehetetlen hogy a HSV lenulázza a bajnokot!
am mivan ezzel a hambuggal? szárnyalnak gyerekek nem gondoltam hogy ennyire jók lesznek :|
a feyenord is tavaly a tabella élén kullogott most meg "szárnyalgat" -
KoniZTE #4503 feyenoord már 3-0...kibaszott életbe -
KoniZTE #4502 :) -
#4501 jaja ha addig jönnek akkor lehet, hogy este hosszú idő után újra Juve meccset nézek a TVben:) -
#4500 faszás, Tottenhamem is bejött hála az égnek már csak az Udinetől függök :| am én csak a Nicetől tartanék de csak behúzza Bordó. -
Dean Winchester #4499 na ezaz bordeó elvilg fasza nyerniük kéne,de a niceban benne van a 0:0 ás végeredmény :(
hát bízzunk srácok és este már csak a Juve meccsen kell izgulni a gól ill. gólókért :) -
#4498 Bordeauxtól tartanék max..a juve-inter sztem lő gólt, a Wolfsburgot meg el sem tudom képzelni anélkül hogy otthon ne lőnének legalább kettőt:) -
Dean Winchester #4497 nekem elég lenne ha gólt lőnének + wolfsburg is lőjjön egyet :D -
#4496 remélem mostmár megnyered...ha bejön az uccsó 3 meccsed is akkor én is 13ezret nyerek:) -
KoniZTE #4495 hétvége:
*(0-1)Celtic-St.John H
Manc.City-Wolverhamp H
PSV-NAC Breda H
Bordeaux-Nice H
Internazionale-Bari H
Juventus-Chievo H
.
1.000--->5.540,-
(feyenoordot elfelejtettem behuzni) -
Dean Winchester #4494 psv-nac 0-1
45'
:S
remélem lő gólt a psv mert naon kéne :S
bazsi villanj!!! -
#4493 hát én ürölök, legalább nem csak a fiorentinán ment el :) -
#4492 na nehogy kibasszon velem a pápa-győr -
#4491 ja a leverkulsen..
de a többi német csapat szépen szopatta a totó szelvényemet -
#4490 drukkoljunk egy gólért a Fiorentinának!!!! :)
Lyon vezet... -
#4489 ment is rajtuk a 900forintos szeló :D mind1 másikon city bejött , meg ma még a lyon ért kell imádkozni aztán majd holnap jön a többi. -
#4488 Leverkusen nagyon nagy ajándék volt ám 2.00 fölötti szorzóval...meg is raktam...:)
már "csak" Fiorentina, Lyon és ETO kell :D :D
jah, és Ferencváros II megverte Dunakeszi VSE-t 5:0-ra, úgyhogy alakul az NBIII-as szelvény is...:D :D
bár kétlem, hogy azzal szerencsém lenne... -
Dean Winchester #4487 a bayern eléggé holos csapat :D nagyon ingadozó számomra már nincs az a bíztonság mint 3 évvel ezelőtt ,ha akkor azt mondjak bayern akkor nyerő cspat mostmár középcspatnak számít nálam :S pedig a tavalyi erősítéssel azt hittem hogy egy elit klub lesz.
-
#4486 ooo faszom elfelejtettem h a Mainz - Bayern német meccs és nem szabad olyanra tenni -
#4485 sztem igen -
Dean Winchester #4484 hát ez jó,nagyon jó :D
egyébként az 1.5ös szorzó azt jelenti,hogy például tehetek 5 db mérkőzést aminek fejenként a szorzója 1.1 de az össz szorzó 1.5 akkor ez már megfelel a megforgatási szabályzatnak ugye?
Mert a lényeg,hogy az össz. odds 1.5 felett van. -
#4483 nálam pedig jó...kimásoltam:
-
Dean Winchester #4482 te ez fasza :D
akkor nincs bukás :D
na megskubizom. (majd később mert most nem érhető el az oldal amit linkeltél) -
#4481 az gáz...:( -
#4480 Tobeten most olyan akció van, hogy max 1250 Ft-ot feltehetsz NBIII-as magyar meccsre, ha vesztessz, akkor visszafizetik. Ha nyersz, akkor addig megmarad ez a lehetőséget, amíg nem veszítessz...:)
részletek:
http://www.tobet.com/hun/docs?content=Offer_Division&ads=false&content_only=false&tag=lowerleague -
Dean Winchester #4479 a-a
a befizetettt is megkell játszani :'(
"A bónusz összeget és a befizetett összeget háromszor kell megforgatni, mielőtt az kivehető" -
#4478 amúgy sztem csak a bónusz összegét kell megforgatni...tehát (1500 x 1,5) x 3...ez a minimum
azaz fel kell tenned 3x 1500 Ft-ot (kisebb-nagyob részletekben) minumum 1,5-ös szorzóval, legalábbis ha jól értelmezem... -
#4477 barca-bilbao hindivel necces amúgy a többi egész jó -
gerry05 #4476 csáóó mindenkinek:) ehhez a szelómhoz mit szoltok ???:)
Celtic- St. Johnstone H 1,15
Arsenal-Portsmouth H 1,18
West Bromwich-Ipswich Town H 1,69
Zulte Waregen-Anderlecht V 1,83
Böndby-Köge H 1,19
*(0-1)Barcelona-Ath. Bilbao H 1,72
kombinált 4/6
15* 100 Ft
max nyeremény 6.505 Ft
VÉLEMÉNY ??? -
Dean Winchester #4475 1.5ös szorzó a legkisebb...
de jól gondoltam ugye ?:D
mert akkor befizetek és megpróbálom a pénzem megkamatoztatni :D -
#4474 Köszi, akkor még átgondolom. -
#4473 idén több Chelsea meccsre is raktam de most ezt nem mertem betenni. de ha majd vezet a Fulham első félidőben akkor nyugodj meg mert nekem eddig az összes Chelseas meccsem úgy jött hogy hátrányból álltak fel :D
én meg megraktam amit írtam legutóbb 200al és 2000 jöhet.
meg láttam van még aprom így tettem még egy olyat amik csak ma lesznek
cszka - khimki H
celtic - st.johnstone H
Mainz - Bayern V
ARsenal - Porszmusz H
City - Wolverhapton H
Gent - Lokeren H
direkt nem figyeltem oddsokat csak pakoltam be mindent amit esélyesnek tartok így 200bol jöhet 900 -
#4472 Chelsea-s létemre azt mondom ,h azon a meccsen bármi lehet mint tudjuk:) -
#4471 Ehhez mit szóltok (csak ilyen poén, nem nagyon szoktam 3 esélyre fogadni)
Inter Milan v Bari
Inter Milan 1.2
Arsenal v Portsmouth
Arsenal 1.17
Manchester City v Wolverhampton
Manchester City 1.30
Fulham v Chelsea
Chelsea 1.55 -
#4470 3x kell megforgatni de hányas szorzóval??? mert az a nem mindegy...:)
van olyan oldal, ahol 2.00 fölöttivel kell, de van olyan is, ahol 1,5 is elég -
#4469 nyera tottenham akkor simán jólehet. és hát a spurs most nyerhet:)