211988
-
#4708 -
Dean Winchester #4707 holnapra ilyen a psg-lille (de mixen nem lehet fogadni,hogy 0 v 1 gól lez :S )
a khimki-zenit iksz lesz !
aston villá nak meg nemtom mennyi erőt adott a liverpool elleni siker!
a man. city győzelmében sem vok annyira bíztos ,ennek oka a tavalyi eredmény meg az azelőtti!
tavaly 6-0ra verték otthon a porsmouthot majd idegenben 2-0 ra kikaptak.
Az előtte való években is elég sokszor ikszeltek szóval z is necces.Kb mint a bolton-liverpool...
a hamburg nyer holnap ez a legtutibb mérkőzés
roma-juve
na itt a juve állt. többször nyert a roma ellen az utóbbi évek folyamán , szerintem ez most sem lesz másként!A roma játékosok még nem heverték ki a genoa elleni vereséget és kifognak kapni a juventustól!
Gólszerző.: Diego,Amauri,Trezeguet , szépíteni Totti fog :)
A F1-et Barichello vagy Raikönen nyeri meg.
ha mindkettőt megtenné az ember kb 200-200 al akkor is 400ból tuti 1000 ft a nyeremény :P
na holnapi nap kb igy néz ki nálam aztán hogy mi lesz ebből azt még nemtudom :D
-
#4706 Franciáknál elég sűrű a 0-0 0-1 1-0 eredmény. néha megérné onnan is kiszedni 3at és megtenni 0-1 gólra :) -
Dean Winchester #4705 jött a Tottenham,Lyon,Realos tuti szeló azaz [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1059849103&no=4663]#4663[/URL] :D
mondjuk a spurs góljára kivi lennék,vajon a hosszabbítás hanyadik percében lőhették be és milyen módon ^^ -
Dean Winchester #4704 na megmondtam,hogy vezetnek félidőben az ágyúsok és vezettek is :D hálisten... -
#4703 én inkább már csak arra vagyok kiváncsi a pár x-ből mennyi jön :) -
Dean Winchester #4702 a meglepő számomra az lenne ha holnap a hamburg nem nyerne ... főle amilyen formában vannak :O
guingamp 8-1,wolfsburg 4-2 szóval egy köln ellen is várok minimum 2 gólós győzelmet. -
#4701 1.be bíztam csak igazábol a másodikban nem is az tuti elmegy majd egy x-en vagy valami így már örülök h nem mentem le. de basszák meg a németek hoyg lehetnek ilyen szarok , pedig most ez a két meccs aztán tényleg tutinak tünt. első szelot annyira természetesnek vettem h jöhet. -
Dean Winchester #4700 ezt?
kicsit variálgattam aztán ez lett a hétvégi ezres sorsa:
Tottenham - Birmingham 1.34 H
Lyon - Nancy 1.36 H
Real Madrid - Deportivo 1.22 H
Schalke - Freiburg 1.33 H
Hamburg - 1. FC Köln 1.35 H
500-->2000
Naval - Porto 1.42 V
Portsmouth - Manchester City 1.56 V
Groningen - PSV 1.8 V
PSG - Lille 1.76 H
Chelsea - Burnley 1.14 H
Fenerbahce - Manisaspor 1.20 H
500-->4800
mert akkor valóban isteni sugallat hiszen a Schalke elment a freibourgon
a 2.szeló meg még játékban -
#4699 nem tudtam ma megtenni a két mixem mert az automata nem adott ki pénzt , lehet egy isteni jel volt. -
Dean Winchester #4698 ááááááá már mondom sok mérkőzésnek vége és annyi a tottenhamon elmegy a szeló erre jön amit jósoltam :D Igaz nem tiziből de gól lett a 90.minben ami lehet a 92.is nemtom .
Lennon -
#4697 Tottenham behúzta és tényleg a hosszabbításban :C -
#4696 mondjuk a zsidózás sosem volt egy intelligens becézési mód -
Dean Winchester #4695 de egyenlített a birminham :S pedig kezdtem örülni :S -
KoniZTE #4694 vezetnek is :) de még van 2 szelom -
Dean Winchester #4693 ejj vazze a 3 tutis szeló elmegy?:@
és pont a legelsőn?:|
na remélem legalább a 94.minben bevágják azt a 11est a tottenhami játékosok :D -
karajjj #4692 itt viszont nem szokás, ha nem tudnál róla... -
KoniZTE #4691 mert az hosszab meg én igy szoktam meg :) -
KoniZTE #4690 nekem is 3 Dböl 1 má bejöt :) -
Dean Winchester #4689 nehari de annyira irritáló a focicsapatok szleng szavakkal történő becézgetéseid :S
Miért nem lehet leírni normálisan az adott csapat nevét? -
Dean Winchester #4688 stuttgart 0-0 :D szemetek xD
hoffeinheimet éreztem,hgy nyer de féltem tőlük!
a döncis szelómón a frankfurt-dortund jött (Y) remélem még 2-3 jön és fasza is a nap :D
a pool kihasználta az emberelőnyt és 2 percre a kiállításra rá egyenlített Torres révén -
KoniZTE #4687 sztem zsidók behuzzák de eddig 2 szelombol mindig az első meccs ment el... -
Dean Winchester #4686 naaa én megmondtam h egy bolton ellen idegenben nem lehet megtenni a poolt főleg az 1-3 as hazai zakó után :/
nekem a tottenham 0-0ja a meglepő :( -
karajjj #4685 de már emberhátrányban van a bolton -
KoniZTE #4684 2-2 -
KoniZTE #4683 Frankfurt remélem behuzza az x-et -
#4682 úgylegyen:) -
karajjj #4681 nem hiszem el -.- ezt a poolt még a loki is megverheti... -
karajjj #4680 te sem vagy normális :D a legkiegyenlítettebb európai bajnokság,ott szinte mindegyik meccs 3 esélyes, de ez szándékosan van így, a csapatokat is úgy támogatják pl, hogy a tv-s jogdíjakat egyenlően osztják szét köztük, ilyen sehol máshol nincs -
#4679 haver is megrakta a Schalkét. aztán msnen elkezdett nekem "sírni". kérdeztem tőle hogy "te még nem tudod az aranyszabályt?" :) már tudja -
KoniZTE #4678 ÉN SEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4677 mégegyszer mindenkinek, aki bűnbe esne ezután:
lehetne akár a banner is xDDDD -
KoniZTE #4676 Soha többé nem rakok német bajnokira... -
#4675 Schalke - Freiburg HT 0-1
[fütyörészik] -
karajjj #4674 mai szelvény:
bolton - pool: v
tottenham - birmingham: h
bristol - boro: v
rangers - hamilton: h
lyon - nancy: h
real - depor: h
zaragoza - tenerife: h -
Dean Winchester #4673 inter milan
utóbbi 11 egymás elleni találkozójuk alkalmával egyszer sem ikszeltek le!
real-depor
utóbbi 13 egymás elleni macskaköröm :D
sok sikert mára mindekninek
hajrá tottenham,real,lyon -
Dean Winchester #4672 na ennyi lesz mára még gondolkozom,hogy megtegyem e a skacokat;
vajon vezetni fognak az ágyúsok félidőben vagy sem
vagy megtegyem a 4 v több gólós lehetőséget -
Dean Winchester #4671 megvan,szombat van,mai napra teszek
frankfurt-bayern-arsenal-milan
4/3asba...
ennyit megér :D esélyes is szóval ha nyerek hálám örökké üldözzön :D -
Dean Winchester #4670 Manchester Utd. - Arsenal 3.25
Frankfurt - Dortmund 3.15
Bayern München - Wolfsburg 3.35
Milan - Internazionale 2.85
Feyenoord - Twente 3.05
Hertha BSC - Bremen 3.2
Roma - Juventus 2.8
ebből valahogy olyan érzésem van,hogy 3 iksz tuti lesz! ez így 7 meccs de egy 6/3ast simán megérne ami 2100 ft és ha a 6 ból 3 iksz jön akkor már 2700 ft-od van!Ha meg jönne a 4.is akkor menyország kapuja ha 5.akor belépünk a kapunk és ha 6 akkor meg éden xD
ha lenne zsozsóm megtenném. de a gond,hogy lövésem sincs melyiket kéne levenni :S
-
#4669 felkészülésből kiindulva meg az utobbi évek hazai meccseiből simán hozzuk :)