211988
-
#5268 tücskökkel -
geo91 #5267 igazából költői kérdés volt, mert nem értek hozzá, de köszi. -
#5266 lol, közben Benfica meg 1-2, hát ilyen a világon nincs :D -
#5265 szériázom, általában orphi, és 29 + 3 szomszédot telibetolom 10-20 kredittel. én amúgy is a nagy pénz, nagy nyeremény elv híve vagyok =) 4-5 ronggyal éri meg beülni, és minimum ezres körökkel játszani :) nekem ez adja legjobban, tavaly nyár óta minimum 400 pluszban vagyok, pedig voltak csúnya (18-20k) bukások utóbbi hónapokban -
geo91 #5264 milyen szisztémád van? -
#5263 Valencia... \o/ Tisztára, mint az Atletico. Egy félidőnyi emberelőny, és csak ikszre tudják hozni a meccset. Ez a hétvége katasztrofális lett. :D -
#5262 JÓLVAN, Valencia - Gijon 2-2, 10 emberrel x-elt a Gijon, GG. pedig gyönyörűt nyertem hétközben a BL meccsekkel =/ asszem maradok a rulettnél, az hozott egy 40et tegnap éjjel legalább :D
szerdára egy Genoa - Juve X viszont érik :D (jáccik Diego?) -
#5261 :D
ja tegnapelőtt magyarba is kiszoptam, zetét megraktam, és persze hogy az utolsó pillanatban kotor be egy gólt az ETO :@ -
geo91 #5260 -
#5259 én ma gyakorlatilag az összes bajnoksággal szoptam :D marad a kazah 2.osztály =/ -
#5258 na Valencia 2-1, Benficanak 20p + hosszabbítása van hogy találjon egy rohadt gólt :D -
geo91 #5257 nekem az írek és a skótok abszolút feketelistások.
meg persze van pár amire nem szeretek, de néha azért szoktam. -
#5256 mostmár énse :D eddig csak kedvenc csapatok meccseit nem raktam meg, azóta bővült a lista a skandináv bajnokságokkal, dél amerikával, és mostmár az olaszokkal is :D
szűkülnek a lehetőségek, vazze :D -
geo91 #5255 na meg közös meccs(ek)ről nem is beszélve :DD
nem egyszer volt, hogy tuti meccs rajta volt két szelvényen is, aztán azon úszott el... :DDD -
geo91 #5254 olaszokra nem szeretek fogadni... :C -
#5253 ja bocs, nem vettem észre :D
1. szelvény:
Venlo-Ajax
MU-City
Chelsea-Tottenham
Milan-Bologna (0-1)
Chievo-Genoa
Sampdoria-Siena
Valencia-Sporting
Zaragoza-Valladolid
RM-Xerez
Milan, Chievo és Zaragoza meccs lett bukó (a vesztesre fogadtam :/ :D), de amúgy 200 pénzre 72-es szorzó lett volna
2. szelvény
Debreceni VSC - Ferencvárosi TC
Cagliari - Inter (Háromesélyes fogadás)
Chievo - Genoa (Háromesélyes fogadás)
AC Milan - Bologna (Háromesélyes fogadás)
FC Bayern München - FC Nürnberg
Ebből szintén a Chievo meccs ment el, többi bejött, de ez csak 9x szorzó 300 pénzre -
geo91 #5252 hát nem nagyon lesznek jók... :S -
geo91 #5251 jójó, de milyen meccseket tettél?
oksa, most hogy nyertem már nézem is a hétfői meccseket. ha találok jót, írok ide. -
#5250 hája, alig maradt lém bwinen :D
szóval ha vkinek van egy tutija, dobja be :D -
geo91 #5249
miket tettél? -
#5248 enyim is mind elúszott, fákkkk -
geo91 #5247 a szomorú csak az egészben, hogy a twente-t és a psv-t is meg akartam tenni, de aztán kiszedtem... :C pedig azok dobtak volna rajta... :S -
geo91 #5246 na nyertem, 1500 ft jeee. :) (több mint a semmi...) -
#5245 annyi a "jó" a dologban, hogy ha ez az úccsó is elúszna (félidőben 1-1 mindkét meccs, csak behúzzák remélem), akkor pont 4 rongyot bukom, és ezt a 4 ropit friendship bónusz akármire kaptam mert nemtom hány embert hivtam bwinre :D de erre nem is akarok gondolni, hogy elbukom :D -
geo91 #5244 ejj... :S -
#5243 japp... Atalanta, Genoa, Hamburg, és Inter 1 gólos győzelme vitte el :D most meg Valencia egyenlített, de a Benfica meg kapott egyet :D -
geo91 #5242 mind a 4 mai szelód elúszott? :OO :SS -
#5241 hát ezt nem hiszem el :D az ok, hogy buktam 2700 HUF-ot, erre 16:59kor megakarom tenni a Toulouse, Benfica és a Bilbao győzelmét + real 0-2vel, erre nem engedte a rohadék :D így megraktam 1300-al a Real 0-2, Valencia, benfica triót, és eddig úgy néz ki a valencián megy el :D -
geo91 #5240 top10ben vagyunk :O -
geo91 #5239 na csak behúzta a loki. :) azért a kihagyott tizenegyes, bazz... :D -
#5238 Na én meg pont magyar meccsekkel vagyok így... számomra azok a bizonytalanok,sose lehet tudni. Bár még lesz 1 félidejük. -
#5237 Tudom,azt írtam,hogy sikeresen behúzta a meccset :)
Bár szerintem egyértelműbb mérkőzés volt,mint hogy végére nyerjék meg. -
#5236 FT Celtic 2 - 1 Hearts -
geo91 #5235 -
#5234 Vezet a Fradi :D -
#5233 Na igen,bár én inkább mindig a biztosabbra mentem, mint kockáztatni. :)
Ám még is még 1 szelvény bent van, mert Celtic 90+ percben behúzta, de akkor sem teszek többet skótokra.
Már csak a 2 biztosabb meccs van: Real,Valencia. S akkor vissza nyerem,amit elbuktam -
geo91 #5232 jól teszed. ott lehet a legnagyobbakat bukni, de nyerni is, csak mázli és hozzáértés kell hozzá. -
#5231 Most már többet én se :\
De íreket meg megjegyzem,h akkor azokra se :) -
geo91 #5230 én írekre, skótokra jó ideje nem teszek. -
#5229 Nekem mind két szelvényről ismét 1-1 meccs ment el :\
Mind két csapat skót,szal többet se teszek skót bajnoki meccsre.