211988
-
#7065 amúgy tök jó a szerencsejáték zrt-s lap
amikor már tényleg a számlámon van a pénz azt is kiírja
ma nem tudtam fogadni
sajnos elfogyott a keret :( -
#7064 Fenert végül a lottózóban kivettem a szelómból, eszembejutott az intelem, hogy törökökre nem rakok :) de azért remélem nyer, ha már megraktad az általam javasolt szelvényt :) -
#7063 jajam :)
Villarreallal mi lett, hogy ennyire kipukkadtak? Bajnokságban látom, hogy nem megy, de egy ilyen kerettel egy Salzburgot verni kéne.. és fognak is remélem. -
#7062 Nautico 1-2 Sao Paulo meccs szép lehetett 5 piros lappal :D az aztán vérre mehetett :D -
#7061 nekem jó
semmi baj nincs vele engem beenged
esetleg kémprogramod van a gépen
vagy a böngésződ a rossz vagy hibásak a böngésző kiegészítők -
#7060 nagyon grátisz volt az a 2x oddsz érte... -
geo91 #7059 fener húzzon bele, többi fasza -
Dean Winchester #7058 lazio meg menjen a picsába komolyan :S
amikor nyerni kéne nme tud de idegenbne meg 2-0ra is???:@@@ -
#7057 lazio 0:2 , az a meccs meg is lesz :P -
#7056 Toulouse lőhetne 1 gólt :) PSV is biztos ami biztos alapon :) -
#7055 viszont a villarreal fordíthatna, meg a fener is összeszedhetné magát kicsit ... -
#7054 lazio zsír(Y) -
geo91 #7053 miket tettél? -
geo91 #7052 -
Dean Winchester #7051 aretkes életbe már
nem enged be a szrt online .@ -
#7050 vezet a Koppenhága és a Lazio is, eddig jól alakulnak a dolgok számomra -
#7049 első az 100% hogy jön szerintem. Galata felzabálja az ilyen osztrákokat :D Hertha hatalmas szar szerintem esélytelenül lépnek pályára , Sahtar meg jo csapat hozzák simán.
másodikon szerintem a Lazio lehet necces de elég szeszélyes csapat néha betlizik néha meg simán hozza a meccsét.
3. meg olyan hogy tettél egy olyat amit érzel aztán jóvan :D
Dr. Rokinnyót hallották -
geo91 #7048 szakvélemény? #6988 -
#7047 szerintem törökök megeszik az osztrákokat simán , PSV meg kurva jó mostanában szerintem nyernek ők is. -
Dean Winchester #7046 ezek alapján mostmár félek a psv győzelmétől és az anderlechtre igy 0:0 át gondolok!
a galata meg ma hendivel is nyerni fog!!! -
Dean Winchester #7045 Anderlecht - Ajax
Juhászra nehéz próbatétel vár
Az Anderlecht magyar középhátvédjének az Ajax bombaformában lévő csatárát, Luís Suarezt kell semlegesítenie.
Történelmi mérkőzésre kerül sor Belgiumban, ugyanis az Anderlecht az Európa Ligában az Ajax gárdáját fogadja, márpedig ez a két csapat a nemzetközi porondon még sosem találkozott egymással. A lilamezesek a KEK-et kétszer is megnyerték (1976 és 1978), míg az EL jogelődjének számító UEFA-Kupát 1983-ban hódították el. A gárda a tavalyi idényben „csak” a második helyen végzett a bajnokságban, de a most 9 forduló elteltével vezeti a tabellát. Juhász Roland bordasérülése rendbe jött, nem mintha korábban kihagyott volna emiatt egyetlen mérkőzést is. Egy hatalmas tehetség bontogatja szárnyait az Anderlechtnél, a 16 esztendős Romelu Lukaku, aki fiatal kora ellenére hat bajnokin is lehetőséget kapott edzőjétől, és 3 góllal hálálta meg a bizalmat. A belga csatár nem egy törékeny alkat, 190 centiméteres magasságához 94 kiló párosul, és még növésben van. A gárda hatalmas bravúrt hajtott végre az EL első csoportmeccsén, ugyanis idegenben 2-0-ra legyőzte a Dinamo Zágrábot.
Az Ajax alaposan belelendült szeptemberben, a legutóbbi négy bajnokiján 16 gólt szerzett, Luís Suarez, az uruguayi támadó pedig ebben a szezonban már 14-szer volt eredményes! A piros-fehérek amióta augusztus 16.-án kikaptak a PSV-től, egyetlen gólt sem kaptak tétmérkőzésen, tehát a védelem is kiváló formában van. Bár az Anderlecht hazai pályán fogadja a riválist, az erőviszonyok alapján az Ajax valamivel esélyesebb a győzelemre.
-
Dean Winchester #7044 Galatasaray - Sturm Graz
A török katlanba utazik a Sturm Graz
Pokoli 90 perc vár az osztrák csapatra a Galatasaray stadionjában, ráadásul Daniel Beichlerék az utóbbi hetekben komoly hullámvölgybe kerültek.
A Sturm Graz két héttel ezelőtt Salzburgban egy 4-2-es verségbe szaladt bele, és az Európa Ligában való szereplés sem kezdődött jól, mivel a Dinamo Bukarest 3 ponttal távozott Grazból (0-1). A Galatasaray viszont megállíthatatlan az idén, a bajnokságban veretlenül vezeti a tabellát (6 győzelem, 1 döntetlen), az EL első csoportmeccsén pedig 3-1-re diadalmaskodott a görög Panathihaikosz otthonában! A két csatár, Shabani Nonda és Milan Baros ontja a gólokat mostanában, így a Galatasatay fölényes győzelme sem elképzelhetetlen.
PSV - CFR Cluj
Dzsudzsákék a CFR Cluj ellen készülnek
A PSV Eindhoven sorra nyeri a mérkőzéseit, a Phillips Stadion pedig bevehetetlen erődítménynek számít.
Dzsudzsák Balázs kirobbanó formában játszik az ősszel, ha így folytatja, akkor borítékolható, hogy már a téli átigazolási szezonban lecsap rá valamelyik európai élcsapat. Az Ajax elleni 4-3-ra megnyert mérkőzésen például duplázott, emellett gólpasszt is adott, emellett szinte mindegyik mérkőzés után kiemelik a játékát. A gárda múlt szombaton zsinórban a 6. győzelmét aratta az Eredivisie-ben, az áldozat ezúttal a Willem II együttese volt (3-1). Persze nem csak a magyar balszélső nyújt átlagon felüli teljesítményt, hanem Bakkal, Afellay, és Dani Koevermans is, aki 6 találatával vezeti a házi góllövőlistát. Fred Rutten vezetőedző remek kapcsolatban van a futballistákkal, és mindig azokat játszatja, akik a legjobb formában vannak. A piros-fehér mezesek a két héttel ezelőtti Európa Liga-meccsen meglepetésre „csak” 2-2-es döntetlent játszottak a Sparta Praha vendégeként, de most itt a lehetőség a javításra.
A CFR Cluj tavaly robbant be a köztudatba, midőn a BL-ben legyőzte a Romát, és ikszelt a Chelsea-vel. A technikás idegenlégiósokból álló együttes a második helyen áll a román bajnokságban, az EL első csoportmeccsén pedig 2-0-ra legyőzte az FC Köbenhavnt. Dzsudzsák Balázsék tisztában vannak vele, hogy kellemetlen ellenfél a CFR Cluj, de ha az Ajaxot sikerült fölülmúlni a Phillips Stadionban, akkor Muresanék legyőzése sem okozhat problémát. -
geo91 #7043 azé van egy határ... -
Dean Winchester #7042 és?:D
mi ezzel a gond??? van egy mondás aki a kicsit nem becsüli...
-
geo91 #7041 "tét: 1000 ft / várható nyeremény: 2150 ft"
ha felezünk 75 ft a tiszta nyereségem... :DDD -
Dean Winchester #7040 jó utólga bármit lehet mondtani :D
a lényeg felezünk és kész!!!! :P
majd adom a számlaszámot -
geo91 #7039 csak a sporting :DD a másik kettőre én is gondoltam. :) -
CB SNIPER #7038 Genoa nem nyerhet xd nem engedem xd -
Dean Winchester #7037 esélyes
-
#7036 bízom bennük :) Crespo duplával 0-2 lesz *crossing fingers* -
#7035 hajrá :D -
#7034 genoa -
#7033 UTOLSÓ 500asom harcba küldöm, hétfőn kapok fizut, addig 20 forint van a tárcámban :D
Celtic - Rapid Wien H 1.54
PSV - CFR Cluj H 1.55
Toulouse - FC Bruges H 1.49
Sporting CP - Hertha BSC H 1.43
Valencia - Genoa V 4.80
500 > 12205
hajrá! -
Dean Winchester #7032 első meg az enyim.
szal ha nyersz akkor felezünk -
CB SNIPER #7031 Rakj NHL-t igen jok a szorzok xd -
#7030 nah csináltam 3 szelót ésszerű kereteken belül :D
véglegesnek tünik :D de ha van hasznos tanács lehet megfogadom :D
1.
135h Barnsley 2,26
138h NewCastl 1,52
143v QPR 2,49
228v Galata 1,46
200*12,48-->2497
2.
149d (0-1)Man.Utd 3,8
165d (0-1)Inter 3,4
220h Fioren 1,76
246v Malaga 2,52
200*57,3-->11460
3.
180v Bordeaux 1,95
223v Milan 2,1
226h Sampdoria 1,6
227v Juve 1,94
200*12,72-->2540 -
#7029 Nem tuti, csak megérzés de leginkább x-et érzek és ezért. Szerintem tedd meg a 0-0-t és a Milan győzelmet. Aztán lehet jól kikapnak, vagy 3-3 lesz :) -
#7028 U20Venezuela - U20Spanyolország 6.05/3.40/1.45
ezt a 6os szorzót azért erősnek érzem picit...
szerintem nem esélytelen ez egy X-re vagy akár... -
geo91 #7027 ez -
#7026 az melyik?:D