211988
-
#7225 ha minden így marad egy ezrest bukok, de 18at nyerhettem volna...:) -
Dean Winchester #7224 J.Legear is elég a 85.minben :( :D -
#7223 hát azért ne kiabáld el xDDD -
#7222 anderlecht gol -
#7221 elkiabáltam...neee:/:((((((((((((
paff...innen nem nyerni.. -.-" -
#7220 Anderlecht 1-1, és tényleg! -
#7219 Ajax meg innen nyer mivel emberelőny:)
Nálam ez volt anap tutija, tuti odds tuti meccs örülök ,h bejön, mert aBL-be meg az Almaar-Standard V lett volna de ugye az X lett. -
#7218 közben a Valencia megnyeri a meccset :) -
#7217 nekem eddig a Heerenvenen, a Celticen, meg a Galatán bukik mind a 3 szelóm :|| -
Dean Winchester #7216 galata kéne mert neten 4 k jönne most papron meg 6 k :S
ne már h bukok megint :S :'( -
#7215 Jesszus mit hagyott ki a Ventspils... jesszus! ezt nem tudom hogy lehetett.... srác megint egy az egybe ment a kapusra és a védőkkel szemben volt vagy 5 méter előnye :DDD -
#7214 Ott a hamburg gÓóóóÓÓóÓÓl -
#7213 azért a Heerenveen gól illene, a románok viszont lehetnem kapnak inenn gólt -
#7212 na én valszeg kiszálltam. Panathinaikos vezet. X-re van rakva. 10 perc alatt kellene egy Heerenveen és egy Dinamo Bukarest-gól. Nem lesz meg. -
#7211 bukarest-pana meccset tetted X-re végül?:) -
#7210 na nézek kész átverést mire vége jövök örülni:) -
#7209 Heerenveen még mindig szórakozik. Komolyan mondom ha egy picivel komolyabban odatennék magukat már rég vezetnének. De nem. -
#7208 jé a hamburg így elkúrta na nemáár..még 1 et plsss:) -
geo91 #7207 galata és heerenveen légyszi lőjön gólt, köszi -
#7206 na és ezt mire alapozod?..esetleg juhász a 100percben egyenlít?:D -
Dean Winchester #7205 sorry elkell szomorítanom benneteket mert az ajax nem fog nyerni belgiumban :( -
#7204 eddig bírtam csendben az eseményeket!!!...áá de örülök ennek..csak maradjon is így. -
#7203 és ott az ajax gól...jajj de vártam én már erre:) -
#7202 vezet az Ajax! -
#7201 ha megígéred, megnyugszom :) -
Dean Winchester #7200 heerenven gól a 90+2.min-ben fog születni szal nyugi :D -
Dean Winchester #7199 köszi
még1et oké? :D -
#7198 a heerenveen gól már jöhetne...kezd fogyni az idő :D minnél előbb van egy annál nagyobb esély van a kövire :S -
#7197 nektek nagyon jól megy ma ez a bemondásra gól kreálás. nekem nem megy, valaki kérjen már egy Heerenveen gólt! -
#7196 Galata gól! -
#7195 ott a Galata meg a Genoa egyenlítés :) -
Dean Winchester #7194 a galata gól már jöhetne...kezd fogyni az idő :D minnél előbb van egy annál nagyobb esély van a kövire :S -
#7193 újabb veszélyes Ventspils helyzet.. előbb utóbb beakad egy. a letteknek sokkal kevesebb de annál veszélyesebb helyzete van. -
#7192 Heerenveen csak szórakozik.. remélem te is nézed a meccset. Szerencsétlen banda. Azért remélem talál egy gólt valahogy... -
Dean Winchester #7191 na ja eezaz ! ha a valencia tudott fordítani akkor erre a galata is képes énszerintem! FŐleg ilyen fanatikus török drukkerek előtt mindenféleképpen! -
#7190 bárcsak a gól elmondható lenne a heerenveen meccsre is :D -
#7189 pl mostmár 2-1 -
Dean Winchester #7188 a gól megvan mostmár bármi lehet az eredmény :P -
Dean Winchester #7187 a lilli is a 47ben egyenlített igaz öngóllal :D
szal 2 villanás a török odalról és megvan a meccs!
én bízom bennük ,formában vannak otthon vannak :S ha nem nyernek akkor elég szomorú leszek mert nálam a nap meccse (persze a hertha vereség után :P -
#7186 Valencia 1-1