211988
image-BD73_519E93E2.jpg
  • Dean Winchester
    neee 300ftot ne rakj erre fel :) (max 200at elég elbukni)
    megsúgom spanyolok nem fognak gólparádét rendezni :D
  • Dean Winchester
    sztem meg a többi a necces :D a 2 hendit semmi pénzért nem tenném meg,még poénszelóra sem!
    szlovákok sztem nyernek (régen is volt egy tuti meccs asszem az is 2.1es szorzó volt és csodálkoztam is,hogy ilyen jól fizetnek rá.
    sztem jönnek..
    dánok sztem simán behúzzák a mecset de írtam is,hogy asvédeknek 3.jára nem lsz akkora mákjuk tuti!
  • Matthew Prosac
    Dán meccs nálam országos döntetlen.
  • geo91
    na asszem ezt megdobom 300-zal, és majd lemenve a lottózóba, ott majd rögtönzök egy 200 ft-os szelót is. :DDD
  • Barnabyka
    Ukrán meccs az nagy kérdőjel, de szerintemiskibasznakaz angoloka horvátokkal:) Dánok csak hozzák az eddigi formát és elsőént kijutnak a VB-re. Többi n1:)
  • Rockynhooo
    Dán - Svéd ami 3 esélyes nagyon szerintem többi jön. Szlovákokon kattogok nagyon mert azt én is be akarom tenni de nem merem valamiért :\
  • geo91
    148 *( 1-0 ) Örményország - Spanyolország V 1.51
    152 *( 1-0 ) Észtország - Bosznia-Hercegovina V 2.10
    153 Ukrajna - Anglia H 2.57
    158 Dánia - Svédország H 2.35
    167 Szlovákia - Szlovénia H 2.05
    169 Szerbia - Románia H 1.50

vélemény?
  • Rockynhooo
    Görög és Szlovák meccs országos hazai ? mert most gondolkozom hogy betegyem e őket még. Végülis Szlovákok nyernek és bejutnak és mindenki happy örömünnep lambada :D
  • Barnabyka
    ha nem is akarnak nyerni a spanyolok akkor is nyernek egy örmény csapat ellen:)
  • geo91
    egyértelmű v
  • Stelk0
    örmény-spanyol-ról vki fociguru tudna vmit:D?
  • mikiking
    első félidő X ,végeredmény 2
  • Láma!
    na elment a netem a meccs végére...:D de kiszaladtunk tv szobába, hát ez hihetetlen volt...

ghána nem lesz egyszerű meccs ám...
    azért ne felejtsük el hogy ez már a világ legjobb 4 csapata, ide véletlenül már nem lehet jutni:)
  • Dean Winchester
    ha tutit kéne rakni akkor ezek lennének azok

187 U20Brazília (H) vagy U20Németország (V) jut tovább H 1.45
    144 Fehéroroszország - Kazahsztán H 1.28
    162 Görögország - Lettország H 1.28
    167 Szlovákia - Szlovénia H 2.05
    169 Szerbia - Románia H 1.50
    Eredő odds: 7.30522

poénszeló (nemtudom megérné-e megtenni ide a magyarok vezetését a félidőben 8.55ért és egy 4/3as kombiba rakni
    170 Belgium - Törökország H 3.35
    159 Dánia - Svédország 1. félidő eredménye H 2.85
    175 Franciaország - Feröer-szigetek 1. félidő eredménye D 6.65
    Eredő odds: 63.49088

• Dean Winchester
    Szerbia - Románia
    megváltozott a döntésem hiszen az odavágón 3-2re nyertek a szerbek és idegenben persze szóval ez sima hazai!
    a szelvény így néz ki

162 Görögország - Lettország H 1.28
    158 Dánia - Svédország H 2.35
    153 Ukrajna - Anglia D 3.10
    174 *(0-3) Franciaország - Feröer-szigetek V 2.43
    177 Írország - Olaszország H 3.20
    Eredő odds: 163.39216

5/4be (de vazze ha 5/3ba tolom lehet jobban megérné,de most nincs annyi zsém meg tölteni kell másik szelót is így marad az 5/4es kombináció :)
  • Dean Winchester
    Anglia-Ukrajna nagyon veszélyes de ha azt nézem,hogy az odavágón is a a 84.percben lőtték be a győztes gólt az angolok akkor leht h a visszavágón most sikerül egy ikszet összehozniuk..(de mondom ez nagyon lutir meccs)

Dánia - Svédország H

sima hazai,odavágón is nyertek na meg a svédeknek nem lesz még1szer olyan mákjuk mint ellenünk ill. málta ellen :)
    a szorzó ajándék

Görögország - Lettország H
    hazai,bombaformában az öreg niko és a csapat :)

Franciaország - Feröer-szigetek (0:3) V
    idegenben 1-0ra nyrtek a franciák :)
    a feröer 3 góllal a vb selin nem kapott ki egyszer sem!!!!
    szóval 0.3as hendivel ez nagyon vendégnek tűnik !

Portugália - Magyarország 1. félidő eredménye vendég 8.55 ös szorzóért bezony megéri egy nagyon poénszelóra felrakni

Csehország - Lengyelország HD
    hazai,mert fontos mérkőzés vár a csehekre. (de az iksz benne van nagyon)

Szerbia - Románia D (0-0)

Belgium - Törökország D
    csak azért mert a belgák a legútóbbi 5 meccsüket elbukták de a törökök sincsenek annyira a toppon mint ahogy az tőlük elvárnánk. Illetve a belgáknak időszerű lesz 1 pontot legalább gyűjteni a hosszú pontnélküli időszak után

Írország - Olaszország H
    mind a két csapat veretlen a vb selin!
    odavágón 1-1 es végeredmény született Italiaban !
    a visszavágón úgy érzem az olaszok elszenvedik az első vereségüket!

Ausztria - Litvánia H
    első körben hazait gondoltam,de megnéztem az odavágó eredményét és látva a 0-2es vereséget igy azt mondom ez lehet,hogy egy nyugodt döntelten lesz.

Szlovákia - Szlovénia H
    nagyon belendültek a hazaiak,egyetlen vereségüket épp a mostani ellenféltől szenvedték el 2-1es arányban amiért érdemes lesz visszavágni !a szorzó is elég szép
  • Dean Winchester
    Dánia - Svédország
    A dánok nem számolgatnak

Igazi presztízscsatára készül Dánia és Svédország. A hazaiaknak adott esetben a döntetlen is elég lenne az üdvösséghez, de Bendtnerék mindenképpen győzni akarnak.

Dánia veretlenül vezeti a csoportot, és hatalmas fegyvertény, hogy Bendtnerék június elején Svédországban 1-0-ra diadalmaskodtak. A csapat védelme egyszerűen kiváló, de a támadók kissé elszórakozták a legutóbbi két találkozót. Morten Olsen fiai Portugália ellen egészen a 87. percig vezettek, aztán mégis 1-1-lett a végeredmény, csakúgy, mint Albániában. A svédek elképesztően gyengén futballoztak Máltán, csak egy öngól miatt nyerték meg a meccset. Hasonló játékkal a pontszerzésre sincs esélyük a Parken Stadionban.

Ukrajna - Anglia
    Anglia számára már tét nélküli a vb-selejtező

Rooneyék mind a nyolc tétmeccsüket megnyerték, és a 31-5-ös gólkülönbségük tiszteletet parancsol.

Fabio Capello legyőzhetetlen együttest faragott a háromoroszlánosokból, és már azok is rajonganak érte, akik eleinte a pokolba kívánták. Még Gerrardot és Lampardot is összekovácsolta, ami egyetlen elődjének sem sikerült. Rooney a válogatottban és klubcsapatában is ontja a gólokat, de Jermain Defoe teljesítményére sem lehet panasz. Az angolok legutóbb 5-1-re kiütötték a remek erőkből álló Horvátországot. Ukrajna jelenleg a 3. helyen áll a csoportban, és mindenképpen győznie kell ahhoz, hogy maradjon esélye a pótselejtezőre. Az ukránok elsősorban Sevcsenko gólérzékenységében bíznak, no és persze abban, hogy Gerrardék nem fogják komolyan venni a mérkőzést.
  • Dean Winchester
    tehát
    Ororszország - Németország (első ÉS második félidő) X/2 5,5 odds.
    tehát első félidő X vége meg 2-es?
    vagypedig a félidőre és végeredményre jó az x vagy a 2es kimenetel?
    mert ezt nem értem :S
  • Dean Winchester
    azt simán verjük végre rednes játékidőben is!

U20Brazília - U20Németország hazai továbbjutás (ezt nagyon érzem,hogy bejön)
    U20Egyesült Arab Emirátusok - U20Costa Rica döntetlen de fogadni nem fogok erre

orosz-német
    oroszok minden meccsüket megnyerték kivéve a németek elleni odavágót! (de azon is csak 2-1re kaptak ki)
    németek utóbbi 5 vb selin gólt nem kaptak!

mivel az első hely a cél és az odavágón kikaptak az oroszok igy most revansot vesznek a németektől ésnemhogy nem gólt kapnak az 5 kapott gól nélküli meccset követően ,hanem vereséget is fognak szenvedni!

• mikiking
    Ehhez a szelvényhez mit szóltok ?

Csehország - Lengyelország 1
    Ukrajna - Anglia (első félidő) X2
    Ororszország - Németország (első ÉS második félidő) X/2 5,5 odds.
    Szlovákia - Szlovénia (első VAGY második félidő) X

14.64 , 1 eurobol 14 euro :P
  • geo91
  • Rockynhooo
    orákulum
  • Matthew Prosac
    Ghána az ellenfél.
  • geo91
    [URL=http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/ciao-italia-magyarorszag-a-negy-kozott-2002701/]Ciao, Itália! Magyarország a négy között[/URL] :)
  • KoniZTE
    ganat
  • Atti12
    Rég élveztem ennyire magyar meccset :DD Grat a fiúknak. (Hozzáteszem, 2 emberkének mondtam hogy X lesz a rendes játék idő, egyik se hallgatott rám és megrakta az olaszokat :D)
  • Dean Winchester
    továbbléptünk,megmondtam :D
    legalább van aki megrakta?
    ööö azért kicsit szomorú vagyok,hogy ilyen nehezen lett meg a továbbjutás (főlegazért mert 2ős emberelőny kellett ahhoz,hogy nyerni tudjunk :(
    elődöntőben kit kapunk?? (egy jó tipp,továbbmegyünk ott is 2.4es szorzóért kb :D
  • Frank99
    így is maradt!!!
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    3:2

:D
  • Burdi
    mekkka meccs,te jesus
    hala HUNGARY:D
  • mikiking
    3-2 :P lool
  • MaSzKa
    2:2
    eddig
  • Frank99
    most meg döntetlen :)))
  • Frank99
    bejött
  • Rash87
    Én tettem 1 szeló-t,h mindkét csapat lő gólt.Még holnap van hátra pár meccs hozzá.

Meg félidőben megtoltam 400-al,hogy D lesz a vége,szal végre valami,a múltheti sorozatos bukás után :)

De innentől hajrá magyarok!
  • Dean Winchester
    nem!miért tennél rá vmennyit?:D
    tuti lesz 1 gól és azt mi lőjjük ;)
  • Dean Winchester
    azért az is valami,hogy 2ős emberelőnybe nemtudtunk 7 perc alatt gólt lőni :S a lényeg most is emberelőnyben vagyunk! Igy nem szabad kikapni ha már eddig eljutottunk!
  • MaSzKa
    ki tudjuk hozni a hosszabbítást döntetlenre?
  • Dean Winchester
    sikeresen elkurtam :D első gondolatom olaszok volt mondom lehet egyenlítenek emberehátrányban (mert ez a szokásos) erre megrakom a magyarokat :D gratula!
    na mind1 egy gólt bekell vágni és továbblépni :)