Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha megkapjuk a hitelt az mind a Weedhez megy
tehát lesz 40-50 milliárd eurója eljátszani illetve profitot termelni az országnakD😄😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
-2k
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
na 4-4 lehetne az lenne a meglepõ xD
még 1 gól kéne emberelõnyben a tj. hoz 😄 azért megszenvedtek azért az 1.05ért xD
1.75ért bõven jó volt az over... remélem a hsv nem baszik ki velem és jönni fog az a gól
raktam egy ilyet
500 ft -> 1706 ft
salzburg félidõ over 1.5
hsv félidõ 2.5 over
119 Partizan Belgrád - Valletta: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,40
96 Debrecen - Skenderbeu Korca: Skenderbeu Korca szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,90
Eredõ odds: 4,57520
mivel a molde overtõl féltem így azt végül kihagytam (38' 1:1) , a maradék két mérkõzést raktam meg 2k-val! kb. 5k jöhet
ám élõbe a félidei 1-0 után nyomtam 1k-t az overre így most jött 1.1k haszon 😄