211988
-
Liszi #9547 1-1 -
Dean Winchester #9546 bakker ilyen nincs a mai meccsek mindegyikén volt a félidőben legalább 1 gól :S
megkellett volna ezeket tenni és kész :D -
#9545 Válogatott szinten azért ők elég tiszták, a bajnokságban azért megy a háromszögelés :) -
Dean Winchester #9544 na ezaz akinek nem kéne nyernie (az én szempontomból)az nyer akinek igen az meg nem :D
a magyarokat megrakom,hogy vezessenek erre csak ők nem vezetnek :S -
#9543 4-0 a spanyol -
#9542 Jesszus a spanyolok hogy aláznak, nem gondoltam volna, elég kemény.
0-4. -
#9541 Szerinted én mire raktam? Szerbiában virul a sportfogadás, köteg fogadóiroda majd hülyék lennének tét nélküli meccsen nem ügyeskedni :) -
#9540 érik a dán gól, nagyon nyomnak. -
#9539 szánalmas...mondom a maffia tuti benne van... -
#9538 Olaszok nagy bunda banda, minek pakoljátok őket? -
Liszi #9537 karrier vagy olaszország! légy büszke a teljesítményedre! ahogy FM-ben a meccs végén mondani szokás, " Gyerekek, Égünk mint a RONGY! "
-
#9536 47 Olaszország 0 - 2 Ciprus GÓL :DDD -
#9535 Ciprus 0-2 loááááál -
mikiking #9534 olasz 0-2 szánalom -
#9533 ez így van.....tudjuk hogy tét nélküli de akkor sem kapok ki hazai pályán főleg nem egy ilyen kaliberű csapat ellen...:S szánalmasak az olaszok is ha nem nyerik meg..hihetetlen....én is csak azért raktam be mert mondom otthon csak kiszolgálják a közönséget az uccsó selejtezőben...:S de ezek szerint tuti fogadott az olasz maffia :D -
#9532 vezet Portugália is, nem kellett sokáig várni rá. -
Dean Winchester #9531 ennyit erről,hogyha tét nélkül megy valami :D
bulgária meg félidőben 6-1 :S
kegyetlen :D
olaszok kikapásra állnak hát fasza :D
mostmár remélem mi is vezetünk félidőben! -
#9530 úgylátom felesleges volt félni az Ukránoktól :)
Bolgár meccs is lol. Németek megint hozták magukat. Jólvan, úgylátom minden változatlan a fociban :) -
Liszi #9529 a mindegyiket arra értettem, hogy írtátok milyen teljesítményt nyújtott a német "válogatott", most az olaszok is égnek ciprus ellen hazai pályán. kit érdekel, hogy kijutottak és tét nélküli? szerintem megérdemelne annyit a közönség, aki kimegy a meccsre, és a haza, de lehet hogy én fogom fel túl drasztikusan. -
#9528 hopp másik topic xD
ide az h, rohadt oroszok, meg hajrá ciprus.
nemtom, vki jártas NHL-ben? -
#9527 maci rohadt jól nézz ki:D
2.kezes fegyver:DD -
#9526 na gyerekek hazaértem, jöhet a szurkolás, nekem csak most kezdődnek a meccseim (illetve a görög meccs már félidő és jól áll) -
#9525 én megraktam őket :D de nem miattad :D -
Liszi #9524 azért vannak még csapatok akik tisztában vannak a címeres mezzel, és azzal hogy egy nemzetért játszanak HAZAI KÖZÖNSÉG előtt. a tüdejüket kéne kiköpni mindegyiknek, egytől egyik, nem alibizni. ez most nem hirtelen felindulás, vagy hogy elbuktam a szelvényemet, csak egy megállapítás. -
#9523 6-1 -
#9522 duna tv -
#9521 Dán-magyar meccset adja vmelyik adó? -
#9520 36' Bulgária - Grúzia 5-1
EZ is komoly -
Liszi #9519 török meccsen meg kevés momentum volt eddig :O :D csak úgy mint a Bulgária - Grúzián :D úristen, miközbe leirom már 5-1 :D:D:D:D -
Liszi #9518 szlovákia is tolja neki :D -
#9517 gyerekek milyen eredmények vannak itt :O:D:D -
Liszi #9516 mondtam a litvánokat nem hitt nekem senki :D -
Liszi #9515 olaszok meg németek, ezekre SOHA :D -
Liszi #9514 LOL, már 2-0. -
mikiking #9513 Na spanyol vezet :( Cyprus vezet olaszban :( -
Liszi #9512 oké, tudom, hogy a második helyért mentek, de akkor is elég lett volna 2 gól is :D
németek meg no komment, igazi csöves csapat.
spanyolok vezetnek, ez legalább megnyugtat, remélem agyonverjük dániát és akkor nem leszek boldogtalan :D -
Liszi #9511 ukrajna mi a fasznak hajtott?:D ááááh felbasznak :D -
geo91 #9510 micsoda eredmények... :D és még a meccsek nagy része hátra van! csak ismételni tudom magam: #9473... :DD -
Dean Winchester #9509 1-1 :S na még1 gólt pls!
de még oké,hogy kikapnak vagy ikszelnek de akkor a német c csapat álljon ki és ne a legerősebb kezdő 11 :O -
#9508 90.perc.
1-1 baaaazz