Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
európából spanyol,brit,svájc!,fehérorosz o.!
ugye ezek u23as csapatok de svéác és fehéroroszo. kint vannak😄😄
németek ,portugálok,franciák,hollandok stb. meg sehol???!!!😄😄
Elemzés egy másik oldalrol: Philipp Kohlschreiber - Lukas Rosol
tipp: -1.5ös szetthendikeppel Rosol
odds: 2.3
iroda: Pinnacle
tét: 10
Itt a formák nem kérdések, meg az sem melyikük a jobb teniszezõ. Ezt a meccset a motiváció és az olimpia dönti el. Kohli egyesben és párosban is indul a holnapután kezdõdõ londoni olimpián. Amit ráadásul Wimbledonban rendeznek, füvön, ahol a német idén nagyon jól szerepelt. Ami köszönhetõ annak, hogy a legjobb 10 játékos között van füvön. Jól szervál, jól röptézik és érti a játékot ezen a borításon. Tegnap a mi Balázs Atillánk is jó eséllyel indult ellene, 3-0ra vezetett mikor esõ miatt el kellett halasztani a meccset mára. Ha akkor végigmegy a meccs, Kohli már Londonban lenne. De így, hogy 1 napot tolódott a program, beindította a rakétákat és lemosta a magyar fiút. Nem azért mert akarna valamit ettõl a versenytõl, egyszerûen az esti páros meccs miatt úgysem mehet még el, akkor miért essen folt a becsületén, hogy kiesik a világranglista 250 feletti ellenfelétõl. Majd a Nadal verõ Rosol állítja meg. Ez nem lehet kérdés, Kohli megy az olimpiára, Rosol meg tovább egy körrel. Rohamosan esik az odds, ki tudja hol áll meg, a sima gyõzelmet lassan már meg sem éri tenni, olyan keveset adnak rá.
Ha Kohli ki akar esni, akkor minek küzdjön, az elsõ szettben egy kicsit odakoncentrál, lesz egy szorosabb játszma, aztán a 2. már sima lesz. Ez biza 2-0-ás cseh sikernek néz ki.
FIGYELEM!! Ezt nem én írtam, hanem egy másik oldalról másoltam ki!!
Németország megelõzi Ausztráliát H 1.40 V 2.70
2000-ben és 2004-ben az ausztrálok voltak a jobbak, de Pekingben már a németek, és most közelebb lesz az olimpia.
Magyarország - összes érem 14.5 alatt: 1.95
bár nem írják de gondolom a 6 átlagfogadás értékét adák meg bónuszként 😄
SPORTINGBET
INGYENES FOGADÁS
Tegyen meg hat élõ fogadást ma és kap egyet ingyen a következõ napra!
Egyszerûen csak tegyen meg hat élõ fogadást egy nap alatt bármilyen sporteseményre és egy ingyenes fogadást adunk Önnek a következõ nap! Naponta egy ingyenes fogadást szerezhet, akár 6000 forint értékben.
A fogadásokat bármilyen sporteseményre meg lehet tenni az oldalunkon, ha azok élõ fogadások!
Hogyan mûködik az ajánlat
Tegyen meg hat fogadást bármelyik sporteseményre
A fogadások lehetnek olimpiai és nem olimpiai események is
A fogadások minimális értéke 1500 forint
Az élõ fogadások szorzója legalább 1,5 vagy magasabb
Egy ingyenes fogadást kap a következõ nap
Naponta egy ingyenes fogadás, akár 6000 forint értékben.
Slask Wroclaw (Pol)
0 - 1
Buducnost (Mon)
14.percben lõtték az egyetlen gólt. odavágót a slask nyerte idegenben 2-0ra, szóval 1 gól kellett volna még a vendégeknek a ho.-hoz ! itt simán nyomtam volna az overt a mérkõzés végén...
örülök,hogy most nem fogadok mert megint buktam volna.
viszont a zagreb meccsen meg jött volna 😄 emberelõnyben a hazaiak és 1 gól kellett a tj.hoz... 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nyerjen minden magyar góllal!
Szurkoljon a magyar pólósoknak, és örüljön kétszeresen minden magyar gólnak! Ezen a nyáron a magyar férfi vízilabda-válogatott által dobott minden gól után 500 Ft bónuszt írunk jóvá azoknak, akik fogadtak az adott meccsre!*
Jelentkezzen a promócióra és nyerjen Ön is minden magyar góllal!
Új játékosként pedig a 11 000 Ft-os kockázatmentes fogadás is megilleti! Fogadjon most!
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
ezt nem értem, nem nézték el a szorzót?
legalább 1 napon 5mm csapadék esik -> 250.00
vs
azon napok száma amelyen 5mm csapadék esik
over 3.5 -> 1.55
ha az over 3.5 jön akkor az elsõ is,nem?
Glory, Glory Man. United!
azelõtt volt,hogy a böngészõben befagyott meg mindig új ablakban jött be, most meg gyorsabban be is tölti.. sztem fasza 😄 rosszabb nem lett
Nekem se jön be,de az olimpiai promóciójuk elég kecsegtetõ.