211988
-
#11680 kell hozzá, persze hogy kell, mihez nem kell az életben?
csak tudod ez olyan mint a póker: aki nagyobb szerepet tulajdonít benne a szerencsének,mint a többi tényezőnek (tudás,tapasztalat,etc..) az nem lesz nyerő játékos. -
#11679 Amúgy a Stuttgartot mi alapján szedted ki? -
Dean Winchester #11678 "egyiknél szerencsém volt, a másiknál egyelőre nem.. "
erről beszélek :D
kell hozzá :)
na akkor megegyeztünk -
#11677 szerencse vagy sors. ezzel is lehet vitatkozni látod :)
szerencsének inkább az nevezném ha kitöltessz egy szelvényt a lottózóban, és a barca-kazany meccsen a hazai helyett véletlenül vendéget ikszelsz be. na az szerencse ! :) -
#11676 ez pont olyan, hogy a Stuttgartnak volt egy óriási helyzete, a Hannover gólja pedig szabálytalan volt.. ezek mellékes körülmények, akárcsak az, hogy a djurgarden kettős emberhátrányban győzött. egyiknél szerencsém volt, a másiknál egyelőre nem.. -
Dean Winchester #11675 igeeen igazad van persze :D
de akkor is szerencse kérdése,hogy hogyan jutottak el addig még ha az senkit se érdekel. -
#11674 Majd a Lyont együtt átkozzuk h rajtuk megy el :) -
Dean Winchester #11673 ja vissza mert 3-2 :D -
#11672 én igeeeeeeen b+ \o/\o/\o/\o/\o/\o/ -
#11671 "(persze az is kell hozzá)" - már hozzáírtam. amúgy meg egyszer már leírtam neked és megteszem mégegyszer:
Kurvamindegy, hogy hogyan alakul a mérkőzés, a végeredmény számít. Te pedig a végeredményt érzed/rakod meg, az marhára nem érdekel (és nem is tudhatod előre), hogy hogyan jutottak el odáig!... -
VPersie #11670 Azért köszi a biztatást:D -
Dean Winchester #11669 dedede szerencse is van mögötte (mindenhez kell szerencse,olyan nincs,hogy szerencse nélkül jöjjön össze bármi is (és itt nem csak a fogadásra gondolok)
ne mond már,hogy nem szerencse kérdése az,hogy 2ős emberhátrányba is kibírták húzni a meccset :)
-
#11668 A lilák visszahozzák a szelóm (?!) -
#11667 Á ez csak a system miatt van, ilyen kötéses szelvény még 4 van ami él, ebből 1 már levédve, ott már akármi van nyertem, egyikbe ha jön a Lyon szintén nyertem, van ez a Matt féle poén szelvény, Dean ajánlásával Feye-Atlétikások-Sevilla meg még valami kombó, még van valami :9 -
Dean Winchester #11666 életbe is lesz elég sokáig xD
Lyon fogja elvinni nagyon úgy néz ki :( (de ne legyen igazam!!) -
#11665 16' Millwall 1 - 1 Leeds U. -
#11664 focibuzi vagyok. nagyon röviden és tömören. ez mögött nem puszta szerencse van (persze az is kell hozzá), hanem tudatos kiválasztás eredménye. röviden a Djurgarden-i tipp háttere:
a hazai csapat nemrég még abszolút nem volt ilyen rossz csapat, sőt.. raktam is rájuk sokat régebben, mert hozták magukat rendszeresen. most ebben az évben így megy, hát ez van. De! 3 forduló van a bajnokságból, és ez volt az utolsó lehetőségük hogy megkapaszkodjanak és maradjon esélyük a benntmaradásra. utolsó játszik az utolsó előttivel, a hazainak élethalál hogy nyerjen, külünben gyak. kiesett, a vendégcsapatnak belefér egy vereség, így most az utolsó 3 helyezettnek egyaránt 22 pontja van, tehát nekik nem érvágás...
ez tipikusan olyan meccs, ahol a hazaiak utolsó vérig (és lásd, 9 emberrel is megcsinálták!) és egy olyan meccs, ahol még nem dőlhetett el (főleg nem a djurgarden ellen) hogy ki fog kiesni... -
VPersie #11663 Még van életben egy neccesebb szelóm:
Mainz-Freiburg:H
Hoffenheim-Nürnberg:H
Burnley-Wigan:H
Sevilla-Espanyol:H
Nice-Lyon:V
Hertha-Wolfsburg:V
West Ham-Arsenal:V
Twente-Groningen:H
Roma-Livorno:H -
#11662 Sokszor voltam már hasonló helyzetben:D -
#11661 Na jó de te mindig a hülyeséget rakod :) Nézd meg most is hiába mondtam a Májert :) (csak poénkodok) Majd a 80+-ban lőnek egy kínkeserves gólt és azzal nyernek. -
Dean Winchester #11660 hopsz hoffeinheim 2-0 :)
érdemes rájuk fogadni mert nagyon úgy néz ki,hogy a tavalyi formájukat tudják idén is hozni! -
Dean Winchester #11659 "élő foci hírek csatorna"
:DDDDDDDdddd -
#11658 a birmingham - sunderland még x-re áll. a millwall vezet. jelenleg a stuttgart szopat, de bízom bennük.. -
Dean Winchester #11657 "Egy csomószor olyat raksz, amit más el sem merne képzelni és sokszor be is jönnek ezek."
ezt nevezik úgy ,hogy szerencse :D lásd.: Djurgarden :D
ha én rakom meg akkor tuti kikap vagy leikszel :DDDDDDDDD
persze tudás is van az egész háttér mögött (amit mondott is,több év tapasztalata)
-
#11656 Már írta, hogy minden reggel focival kezd, elolvas mindent, szóval ő amolyan élő foci hírek csatorna :) -
Bocs, de most komolyan ... te mi alapján fogadsz? :D
Egy csomószor olyat raksz, amit más el sem merne képzelni és sokszor be is jönnek ezek.
Most van valamilyen oldal, ahol sok infó le van írva csapatokról, vagy te ennyire otthon vagy minden ország focijában (azért, mert olyan csapatokat is megraksz (akár lentebbi osztályokban), amiről sokan még nem is hallottak)?
De amúgy jól nyomod... :) -
Dean Winchester #11654 Hoff vezet :)
bayern meg még 0-0 :(
féltem tőlük D: de remélem behúzzák! Pedig megmondtam nem egyszer,hogy a banyernre nem rakok!!!!
-
Dean Winchester #11653 behalok ha az iksz megy el :D
mert lusta voltam felrakni xD
-
#11652 Nekem kell vagy 20 meccs, nem is próbálom követni 8) -
#11651 Vezet a Millwall a Leeds ellen 5 perc után....
Burnley is a Wigan ellen. -
#11650 Hát nálam nobet lett volna az tuti :)
Matt mit is mondtam tegnap előtt? :( -
#11649 Azért tudnám értékelni ha bejönne :) Gondolom te is :) -
#11648 vezet a Hannover... necc -
#11647 ez nem a mixére ment..azért ha megnézed a statisztikátigen csak messziről elkerülöd a Hazai végkimenetelt szerintem -
#11646 Watford - Sheffield Wednesday H 2,15 (4-1)
Hannover - Stuttgart V 2,45
Djurgardens - Örgryte H 2,35 (2-1)
Birmingham City - Sunderland X 3,3
ADO Den Haag - Sparta Rotterdam H 1,9
Millwall - Leeds H 2,85
200-> 44.000 huf
még él. a következő 2 órában eldől, hogy mi a sorsa :) -
#11645 Még ne gratulálj neki, még kell vagy négy meccs, többek között a szar Stuttgart is :) -
#11644 gratula..de most néztem a statot..hát szvsz minden amelett szólt ,h ez a meccs X2 de inkább x lesz..a vendégek Kalmart+Helsingborgot is vertek utolsó két meccsükön O.o
apám te valamit nagyon tudsz:) -
#11643 Legközelebb ha német meccset akarnék megtenni majd ordítsatok rám, megint azok vitték el a szelvényt. Mondjuk van még 4 élő, de hát akkor is, mindig a németek. -
#11642 Vééééééééééééééééééééééééégeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. nyert a Djurgarden 2-1-re xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#11641 Meglesz ez, mert majd a Stuttgart leixel, nehogy már örüljünk :)