Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Colombo nevet kerestem 😄DD
Apollon Limassol N 21 - 0 Ada N
81 Birmingham - Barnet H 1,31
248 Benfica - Braga H 1,68
159 Svédország - Brazília: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
161 Dánia - Szlovákia H 1,65
169 Magyarország - Izrael: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,92
179 Németország - Argentína: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
207 Mexikó - USA H 1,65
Eredõ odds: 36,04095
német-argentín 2.5 overben vagyok a legbiztosabb
hétvégén lesz de a benfica szerintem siman behúzza a hazai mecsét.
holnap a birmingham akár hendikeppel is verheti a barnetet
nem az igazi a kínálat így én csak ennyit tudok most javasolni, tippelni...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
közben most nézem,hogy tegnap a bayern nyert 2-1re pedig ott én x2-t vártam 😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
ezt tuti direkt rúgta fölé
Pedig gondolkoztam meccs elõtt, hogy meg kéne rakni õket, aztán félidõben látom, hogy 0-2 és örültem neki, hogy elment az idõm. 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
Am Shep ezt nem vágom 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Sztem most az arsenal Bajnok is lehet , nagyon jó igazolásokat csináltak , ha bajnok nem lesz akkor tuti nyer valamit most
Giroud bármit kapura lõ azt mind védi a kapus , remélem 2.félidõben betalál...
RVP gólt fog lõni sztem 😄
szóval az over 4.5 sima ügy
Am megvan Podolski elsõ gólja az Arsenal színeibe
chelsea országos X nem jött 😄 majd a bajnokin kell rakni...
hazardon lepõdtem meg, szinte eltûnt, torrest többször láttam 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa