Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

legalább játszanak 😄 elsõ körben lõttek egy gólt az bõven jó 😄 talán összejön a 2.gól is 😄
<#nevetes1>
Colombo nevet kerestem 😄DD
demonsss
Pfffffffffffffffffffffffffffff Talán továbbjutott , de nem biztos

Apollon Limassol N 21 - 0 Ada N

demonsss
Na a Hadnagy is betalált

http://www.eredmenyek.com/merkozes/QZPMNCOs/#osszefoglalas

talán, de 2-0 is lehet szerintem .D meg barnet elõzõ körben nyert 3-4re? lehet most tényleg 1 v 2-0as hazai gyõzelem születik! Nem merném megtenni...
demonsss
Birmingham meccsre érzed a 2,5 overt ?

megjegyzés nélkül kb. ezeket várom
81 Birmingham - Barnet H 1,31
248 Benfica - Braga H 1,68
159 Svédország - Brazília: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
161 Dánia - Szlovákia H 1,65
169 Magyarország - Izrael: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,92
179 Németország - Argentína: A mérkõzésen 2,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,77
207 Mexikó - USA H 1,65
Eredõ odds: 36,04095

német-argentín 2.5 overben vagyok a legbiztosabb
hétvégén lesz de a benfica szerintem siman behúzza a hazai mecsét.
holnap a birmingham akár hendikeppel is verheti a barnetet
nem az igazi a kínálat így én csak ennyit tudok most javasolni, tippelni...
demonsss
Holnapra van valakinek valami tippje ?

(barca nevelés amúgy😄)

Shep
Pontos eredmény jobban fizet 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hazai csapat nem lõ gólt? 😄
közben most nézem,hogy tegnap a bayern nyert 2-1re pedig ott én x2-t vártam 😄
Shep
Vagy pontos eredményre fogadtak de hogy valami volt az biztos.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Effe88
😄😄én is eltiltanám, utálom az ilyen büdös csalókat..biztos kellett nekik a hendis vereség(0-2 lett)

Tigristank
Mondjuk akik kiesnek egy luxemburgi csapat ellen a BL-bõl, amit aztán a szlovén bajnok is lealáz, azoktól ne várjon sokat az ember. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Shep
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát nagyon amatõr volt, annyira látszik a mozgásán, hogy nem is kapura tartó lövést akart lõni. Eltiltanám a szarba. Ha már bundázik bundázzon rendesen, lõje a kapusba, vagy kicsit fölé, mellé akármi de ilyen pofátlanul csinálni.

demonsss
Brazil bajnokságba de érdekes , h ahol 2,5 over lett az eredmény ott mindenhol 2/1 vagy 1/2 volt a félidõ és végeredmény

Effe88
mekkora csalók😄😄
ezt tuti direkt rúgta fölé

dragon11
Akinek esetleg valami csoda folytán megvan a régi banner, kérem linkelje már..

KÖSZÖNÖM.

demonsss
9-es odds volt

Tigristank
Ehh, mennyi volt rájuk 0-2-nél? 😄
Pedig gondolkoztam meccs elõtt, hogy meg kéne rakni õket, aztán félidõben látom, hogy 0-2 és örültem neki, hogy elment az idõm. 😄

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

demonsss
Dinamo Zagrab Meccs mekkora 1.félidõbe egy darab gólt se most meg 7 perc alatt 3-at és fordítanak

demonsss
Rájöttem utána 😄

Shep
Gent, mekkora szar csapat lett pár hónap alatt.

Shep
Arsene Wenger, így már megvan? 😊

dave9004
hozzák a mixeket 😄 nekem legalábbis
Tigristank
Dzsudzsákék jól kezdik a bajnokságot. 4 meccs, 0 gól, 0 pont. 😄DD

demonsss
Ohh ezt nem is tudtam , h az is EL helyet ér. Kösz az infót

Tigristank
Mert a ligakupát megnyerték.

demonsss
Kijev meg a Shaktar meccs másolja egymást 😄

demonsss
Lenne egy olyan kérdésem , h a Liverpool miért indulhatott az EL selejtezõkön mikor 8. lett

Am Shep ezt nem vágom 😄

Shep
Felismerést, hogy elég arzént szedtek már be?

Forza Italia
Aha Gent jól kezdett. 25 másodpercbe gólt kapnak. Fordítást kérek de gyorsan

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

demonsss
Reméljük ,mert én csipázom Hazard játékát

Sztem most az arsenal Bajnok is lehet , nagyon jó igazolásokat csináltak , ha bajnok nem lesz akkor tuti nyer valamit most

Azért könnyelmûség ilyet kijelenteni pár meccs után... Hazard sztem jó lesz csak idõ kell neki, és itt nem hónapokra gondolok hanem pár fordulóra 😄

Giroud bármit kapura lõ azt mind védi a kapus , remélem 2.félidõben betalál...
RVP gólt fog lõni sztem 😄
szóval az over 4.5 sima ügy
demonsss
Sõt már a második gólja is megvan , jót fog tenni neki sztem h egy nagy csapathoz igazolt

dave9004
AZ két perc alatt fordít az Ajax ellen idegenben. jó meccs. még kb egy félidõ van hátra.
demonsss
XDXD Aki 30 millió font felet megy a Chelseahez mind felsül 😄 Hazard , Seggcsenko , plus két bal láb Torres

Am megvan Podolski elsõ gólja az Arsenal színeibe

Rash87

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Volt egy szép sarkazása 😄

látom lezárult a téma de ne nagyon mélyüljetek már el megint a barcás,realos színészkedésekbe...

chelsea országos X nem jött 😄 majd a bajnokin kell rakni...

hazardon lepõdtem meg, szinte eltûnt, torrest többször láttam 😄
demonsss
Esélye se volt ennek a Chelseanek Hazardból meg nem volt semmi

Shep
Hát a 2-tõl vagy mennyit lõtt legutóbb már az is jóval több 😊

Forza Italia
sztem is elkezdi rugdalni a gólokat. szezon végére lesz neki kb 10 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Shep
Fel sem tûnt, hogy Torres páláyn van erre lõtt egy gólt a félidõ hajrájában 😊 Még lehet elkezdi a gólgyártást az új szezonban?

demonsss
az Színészkedés volt nem találja el pepe ez egy Bl elõdöntõ volt és ha még elis találta volna azonnal piros adtak neki , am az tény h szar kamera állásba mutatják , de a tv-be is kielemzték az esetet és nem találta el 😄

FERNANDINHO1997
xDDDDDDDD 0:49- nél az hol volt színészkedés. Letaposta a faszba Pepe. jó tény szoktak, néha de melyik csapat nem.. Madrid se jobb egy fokkal se.....

demonsss
Itt valahogy nem csak buzikec színészkedik

FERNANDINHO1997
😄DDDD Csak bucckec, szokott színészkedni, de az meg egy csíra..

Rash87
Nagyobb színészkedés,mint amit a barcasok szoktak csinálni 😄