Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyhogy nem hagysz bent legalább 2k-t szerencsét próbálni? 😄
Szarul játszottak az tény, de hogy egybõl championship, meg ilyenek...hát nem tudom, de a kárörvendõknek ez legyen a legnagyobb öröme a szezonban, hogy kikapott a MU az 1. fordulóban 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Amúgy csak mindig fura szembesülni vele mennyire mások a vélemények, én pl ha ezt a gagyi játékot és 1-0-s vereségeket látnám mondjuk 10 fordulón keresztül, akkor esetleg elkezdeném ráncolni a szemöldököm, más meg már 1 fordulóból mennyi mindent meg tud jósolni 😄
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
😄AS😄:AS😄:A LOL 😄😄😄
http://www.eredmenyek.com/merkozes/vL371NN7/#osszefoglalas
Egyébként nekem most véget ért a sportfogadás egy idõre anno májusba 2ezret töltöttem fel az eb végére meg lett a 30ezer belõle most meg kifizettetem. Nem nagy valami de nekem most nagyon jól jött úgy mond a semmibõl.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Bet365rõl szeretnék kiutalni elméletileg minden stimmel de nem akarja elfogadni a Swift/bic kódot.. google azt írta hogy az otps az😮TPV-HU-HB. De a bet nem akarja elfogadni. valaki tudja mi a megoldás?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
a félidõ és a sima overt is nyomtam volna rá mint a huzat ha tehettem volna illetve tavaly nem szopattak volna meg 😄 úgy néz ki idén se fogadok egy chelsea mérkõzésre sem...
labda sincs náluk, bár eddig 1-1 de ez a realra nézve szégyen lesz lassan.
maradt a 2 csapatos spanyol bajnokság. a barcába belenézek, de lehet a PSG meccs fog menni inkább.