Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Over 2,5 jött, nem így gondoltam, de így is jó 😄
I met God. She's black
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
gondoltam az ossasunát 1 góllal úgyis verik, aztán realtól úgyse kapnak ki de most így,hogy még mindig 1-0 félek a kupameccsen a barca x2re fogadni ! ám egy kérdés! a spanyol szuperkupánál van idegenben lõtt gól?
ha 2-1re nyer a real akkor idegenben lõtt góllal övék a kupa vagy ho., esetlgben büntetõ következik?
viszont a barcára most már nem merek x2-t tenni..
Giroud lövésénél majdnem beszartam a végén 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
ill. atomtuti,hogy valaki ma nyer
Reading Stoke 1 : 1
Fürth Stoke 1 : 1
Yeovil Stoke 1 : 1
Torquay Stoke 1 : 1
Kansas City Stoke 1 : 1
LOL
jövõhéten
real-barcára mit mondtok???
én x2-t várok 😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
köv. meccsen lehet fogadni arra,hogy chelsea gólt szerez büntetõbõl még a félidõben :A?😄?A:S?D:ASD