Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
odds: 6.22656
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Aki Döntetlenre tett : Isten áldja a játékvezetõt és a Partjelzõt , minek ide gólbíró
Aki a Newcastle gyõzelemre tett: Elsõ 5.perc után EZT BESZOPTUK
2 SZABÁLYOS GÓLT VETTEK EL EDDIG AZ EVERTONTÓL!!!!!!
EZ AZ 21. SZÁZADI FOCI 😄
Ecerton 2 gólt lõre tettem, hála bíróknak -5k lesz....
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Malmo meccs over 0,5
1,65x
Örebró gól 1,8x
+3,5k
2 szelvény: 13.208
3 szelvény: 30.852
grat srácok szép szelvények!
forza italia: az eredõ-t odanyomhatnád ha nem nagy kérés, mert most egyesével nem számolom már ki 😄 múltkor megtettem xD
Nekem is mostanában ez volt a legnagyobb nyereményem 😊
200 -> 9975 Ft
Amkar Perm - Volga Novgorod
H 1.84 (a hazaiak jobb csapat ez tény. Bizonyítja h a CSZKA-t 3-1 megmerték otthon így sztem a Volga nem lehet nekik akadály.)
Vaslui - Turnu Severin
H 1.25 hendivel 1.70 ( Egyértelmû a hazai fölény. A frissen feljutott vendégek eddig nyeretlenek és azok is maradnak sztem. Sima hazai gyõzelmet várok)
Tromsö - Lilleström
H 1.44 ( A Tromsö egy gyõzelemmel ismét esélyes lehet a bajnoki címre, hiszen ezzel a meccsel együtt kettõvel kevesebbet játszott és ha behúzza akkor már csak 5 pont a lemaradása.)
Gefle - Hacken
V 1.88 (A vendég együttesnek a bajnoki címért folyó küzdelem miatt kötelezõ hoznia az ilyen meccseket.)
15-bõl 15 jó tipp 😄😄😄
1 szelvény
Atl. Madrid - Vallecano H 1.33 4-3
Napoli - Parma H 1.51 3-1
Anzsi - Krasznador H 1.40 5-2
Lyon - Ajaccio H 1.40 2-0
Fenerbahce - Mersin Idman Yurdu H 1.31 2-1
2 szelvény
Fiorentina - Catania H 1.85 2-0
CSZKA Moszkva - Alanyija Vlagyikavkaz H 1.37 2-0
Gyõr - Pécs H 1.50 H 1-0
Aalborg - Randers H 1.54 4-0
Trabzonspor - Sivasspor H 1.60 1-0
Rosenborg - Valerenga H 1.41 3-0
3 szelvény
Chievo - Lazio V 2.42 1-3
Rosztov - Dinamo Moszkva H 2.75 1-0
Wolverhampton - Leicester H 2.44 2-1
Reading - Tottenham V 1.90 1-3
Már csak egy Atletico gyõzelem kell.
H (utóbbi két egymás elleni rendre 0-0 lett)
Nantes - Guingamp
D
Angers - Le Havre
D
Nimes - GFCO Ajaccio
V (megszerzi elsõ bajnoki gyõzelmét az Ajaccio)
Drogheda - St. Patricks
H (mindkét csapat lõ gólt szerintem) 2-1re nyer a Drogheda
1. FC Köln - St. Pauli
talán 2.5 over, esetleg vendég gólt mernék javasolni
Vaslui - CSS Turnu Severin
nem vagyok benne biztos de a vendégek sztem újoncok lehetnek. Vendég gólt lehet belehet próbálni, a szezonban még nem nyertek ám nem hiszem,hogy pont a Vaslui otthonában sikerülne begyûjteni a három pontot...
Universitatea Cluj - Astra
vendég gyõzelmet várnék de a döntetlen benne van. Vendég gól, esetleg DNB vendég gyõzelem.
Valladolid - Betis
2.5 over, aztán ezen a meccsen bármi lehet .
2-1 , 1-2, 2-2 akár 😄
Atvidabergs - Malmö
V (kedvenc csapatom nyerne akkor feljöhetne a 2.helyre és ezzel továbbra is esélyben tarthatná a bajnoki esélyeit. Egy bökkenõ van, hogy a hazai csapat elég régen nyert... Remélem nem most fogja begyûjteni a három pontot. Pedig erre sok az esély..
Gefle - Hacken
mint az elõzõ meccs. Vendégek nyerniük kellene a bajnoki esélyeik életben tartásához.
Kalmar - Örebro
H (de csak is DNB-be merném ajánlani , picit tartok tõle. Régen ikszeltek egymással illetve az 1,45-s szorzóknál sokszor szokott jönni a meglepetés...
Besiktas - Elazigspor
talán még hendikeppel is nyer a hazai csapat
Everton - Newcastle
H
Halmstad - Ljungskile
H (egymás ellen utóbbi két meccsük 0-0 lett) , halmstad hazai pályán még veretlen, talán pont most kapna ki elõször ?! Nem hiszem...
Brage - Falkenbergs
H (2.1ért a nagyon megéri kategória, én kb. 1.6-ot adtam volna rá)
Umeå - Degerfors
H (a hazai csapatnak saját közönsége elõtt 1 , míg a vendégeknek idgenben szintén eddig 1 gyõzelmük van.) Az odavágón 2-1re idegenben tudott nyerni az Umea és csak is ezért merem a hazai gyõzelmet ajánlani. 3.1ért egy poén szelvényre bõven ráfér.
********************************************************************************************
poénszelvény:
Umea,
Ajaccio
Besiktas hendi
Tepecik (4/3)
esetleg a Nantes D-t hozzácsapni és 5/4 vagy 5/3ba rakni.
reális, biztosabb szelvény:
Drogheda nyer
valladolid 2.5 over
besiktas nyer
everton nyer
legbiztosabb:
valladolid - betis 2.5 over
ezért kell páros gólra fogadni ha valaki a döntetlent nagyon érzi 😄 😄
Odd Grenland - Stabaek 1-2 8.00
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Jablonec-Pribram 1.25 5.50 9.00 H 2-2
St.Etienne-Sochaux 1.44 4.10 8.00 H 0-1
AC Milan-Atalanta 1.50 4.00 7.00 H 0-1
ezeken ment el a dolog anyagi része(-200K)
Esbjerg-Odense 2.88 3.4 2.38 V 3-0
(esbjerg 0-3-5-tel állt meccs elõtt,otthon 0-1-3,odense vendégben 3-1-0,egymás ellen totális Odense fölény)
Caen-Le Mans 1.80 3.50 4.50 H 0-2
(2002-ben szerzett utoljára pontot a Le Mans Caen-ben,Caen otthon még veretlen volt,Le Mans pedig emberhátrányban játszotta végig a 2.félidõt és még így is gólt rúgott)
ezek a kedvemet is elvették.