Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"miután Lionel Messi gólával az eredmény 2 - 2 "
mondjuk mekkora lenne ha a mu és a shaktar is leikszelne 😄DD
Bayern - Valencia 2.5 overt miattad nem raktam, köszi, hogy jelezted az észrevételed <#eljen>#eljen>
További jó szórakozást a többieknek, jó éjszakát 😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
kell hendis barca gyõzelemre fogadni 😄DDDDDDDD
mondjuk 1-2re nem számítottam 😄
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
sporting h, partizan h, madrid 2.5 over, spurs 2.5 over
Láma: kiütöttél 😄 Falcaotól én is várok gólt , Huszti szerintem most nem lõ gólt, nehogy már mindig szórja a gólokat...
ezért félek én a madridtól is!
idegenben 1.5-s szorzó...
mindegy, remélem reggel mikor felkelek akkor látok lille 4-3as illetve egy braga 3-2es gyõzelmet 😄
1.8as szorzó lesz a hapoel - atletico madrid 2.5 overre!
4000 ft -> 7200 ft
a maradék 700ból meg rakok 200ft-os poénszelvényt és egy 5/4es kombinációsat.
poén szelvény ez lesz ->
226 Sporting CP - Basel H 1,68
228 Partizan Belgrád - Neftcsi Baku H 1,58
235 Twente - Hannover D 3,20
215 Hapoel TA - Atl. Madrid V 1,51
Eredõ odds: 12,82606
ami jöhet de nem nagyon érzem!
madrid 2.5 over
hannover X2
spurs 2.5 over
dnipro gólt lõnek jönnie kéne nagyon! talán még kettõt is vállalnak
martimo 2.5 over?
Elsõ 9 szöglet: V 1.95
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
mondjuk 13 meccs óta veretlenek de akkor is .D
mondjuk nézem,hogy a lille a kobenhaven ellen se volt képes nyerni 1.41es szorzóért :S de ez a 0-3 kurva sok, félidõre mondom max. 0-1et vártam aztán gondoltam a lille megembereli magát és fordít..
a braga számomra nagyobb meglepetés, ott már félidõre 1-0-t vártam