Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja 160 Ft 😄DD még egy mixre se elég
csak a Napolit bánom,mert azt V-re akartam húzni,de a Tottenhamet meg a Mainzot biztos nem találtam volna el
csak a Napolit bánom,mert azt V-re akartam húzni,de a Tottenhamet meg a Mainzot biztos nem találtam volna el
Megint lement 1.5 millára,pedig most BL meccsek lesznek!
Ja,én is!10-es maradt neked?
totón nem volt 13as,viszont 13+1-es igen.javítsatok ki,de én úgy tudtam,hogy akinek 13+1-ese van,az a 13as nyereményét is megkapja.
bár ez lehet valamivel nagyobb gól...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ilyen létezik ?! 😄 és még én szidom a kapusunkat,hogy ha nem tudja a labdát rendesen kidobni 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-380 ft 😞
Uniautonoma - Fortaleza FC over 0,5
nem akar jönni 😞
nem akar jönni 😞
inter kiszámíthatatlanságra íme a példa!
félidõben 2-1re vezetnek aztán második félidõben 0 gól úgy,hogy a 64.perctõl emberelõnybe kerültek 😄DD
félidõben 2-1re vezetnek aztán második félidõben 0 gól úgy,hogy a 64.perctõl emberelõnybe kerültek 😄DD
igaz <#nevetes1>#nevetes1>
visszatérek a live fogadáshoz, ma 3/2 eddig, ha atletico nyer 3/3 😄
Lyon v Bordeaux over 0,5 1,53x 900Ft
visszatérek a live fogadáshoz, ma 3/2 eddig, ha atletico nyer 3/3 😄
Lyon v Bordeaux over 0,5 1,53x 900Ft
a multheti szeloidat ha weed tétekkel tetted volna, akkor nem így látnád. ha rosszul emlékszem akkor sry 😄
kár hogy nem weed tétekkel játszom mert akkor most gazdag lennék <#hehe>#hehe>
400zal pakoltam atletico meccsen félidõ over 0.5-t 2,25 szorzóért
ahogy a sevilla játszott a barca-real ellen, simán odaérhetnének. Malagán nemtom most mi a pénzügyi helyzet, de sok jó hír nem volt. Atletico meg maradjon ilyen formában és simán van esélyük a real-barca ellen sztem. Szoros bajnokság kéne, fair játékvezetéssel. utobbi eddig nem sikerül
Ja 😄 Raktam 2k-ért pénteken 12k jött volna , de a panderborn elkúrta , a fogadós bankszámlámon meg nincs lóvém
xavi ? 😄
remélem idén a malaga vagy az atlético madrid lesz a spanyol bajnok,nagyon ráférne már arra a bajnokságra,hogy ne a real és a barca között dõljön el a bajnoki cím sorsa.a barca meg már nagyon unalmas,ki kellett volna kapnia a sevillától de még a szpartak moszkvától is sõt még a granada ellen se érdemelt 3 pontot,de valami csoda folytán utolsó percekben lõnek 2 gólt és nyernek
szép volt de számomra a real is annyira kiszámíthatatlan mint állat 😄
pl. sevilla 2.percben vezetett ellenük akkor álmomban sem gondoltam volna, hogy nem lesz ott több gól! jóhogy nem volt akkor neten pénzem mert a félidõ overt és a 80+ban is toltam volna az over 1.5et....
pl. sevilla 2.percben vezetett ellenük akkor álmomban sem gondoltam volna, hogy nem lesz ott több gól! jóhogy nem volt akkor neten pénzem mert a félidõ overt és a 80+ban is toltam volna az over 1.5et....
Megvan! 😊
ja eléggé.egyik nap kikapnak otthon a novaratól vagy a sienatól másnap meg idegenben verik a milant vagy az udineset
Dapor szabad rúgást milyen fej segg kombinációval hárította a Real az elõbb 😄😄😄 ( Xavi feje és Ronaldo segge közzé beszorult a labda XDXD)
következõ fordulóra érdemes lenne minden spanyol bajnokit betenni hazaiba,kivéve Real meccset
ha nincs a színészgárda a sevilla is nyer otthon
ha nincs a színészgárda a sevilla is nyer otthon
Sima ez a meccs...
Hat ezek hamar meglettek
roni gól
+1k
over 2,5
+1,5k
roni gól
+1k
over 2,5
+1,5k