Internetes Fogadások, Tippmix +18
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
marseille 1.3ért nem éri meg sztem, inkább vendég gól... lehet még a hétvégi vereség hatása alatt lesznek 😄
inter = kiszámíthatatlan , ha tennék nefcsi gólt
vidi szerintem kikap de hát nem drukkolok, hogy kapjon ki
holnap a vidi 2.5 over a legbiztosabb szerintem!
De holnap én max. 2k értékben játszok, este nézek pár fi. overt és kész 😄
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
hát, EL-rõl tudjuk, hogy a sátán találmánya, szóval max 5rongy értékben teszek szerintem... elsõ ránézésre Anzi, Atletico, Marseille, Stuttgart, Lyon, Lazio, Inter, esetleg még Twente vagy Sporting
de hogy ebbõl kiválasztani a tutikat...
HSV Hannover-Levante H
Lazio-Maribor H
Panathinaikos-Tottenham V
Rosenborg-Leverkusen V
utoljára akkor aggódtam ennyire egy szelvényért, mikor a Samp - Debrecen H-ra tettem 100rongyot, és kínkeservesen tartották meg az olaszok az 1 gólos elõnyt... játék alapján vendég sikernek kellet volna születnie 😄
szép, külön szép mert elõre beírtad ezt a szeló!
EL-ra vmi hasonló eresztésed lesz?
3 perc ho.
93.ban kapuskirúgás jön, mondom ez marad 2-1...
aztán eredemyeken nézem 3-1 , streamne 2-1 még..na mondom elírták és majd írják h javítás? aztán kapuskirúgást követõen Giroud megcsúsztatja, Ramsey meg átemeli a kapuson a lasztit 😄
a durva,hogy a city gyõzelem helyett a 1.5 overen is filóztam , de gondoltam ez a dortmund most úgyse lõ gólt és a city 1-0val behúzza...
közel voltam 😄
Ajax v Real Madrid 2,5 gól fölött/alatt
Fölött(+2.5)1.80
Manchester City v Borussia Dortmund Mérkõzés nyereményszorzók
Manchester City2.15
Schalke 04 v Montpellier 1-es csapat 1.5 gól fölött/alatt
Fölött(+1.5)1.30
FC Porto v Paris Saint Germain 0,5 gól fölött/alatt
Fölött(+0.5)1.20
Arsenal v Olympiakos Mérkõzés nyereményszorzók
Arsenal1.65
Összes tét: 250 HUF
Összes lehetséges nyeremény: 2.490 HUF
6.111 HUF Nyertes Egyszeri 7.944 HUF Labdarúgás
Arsenal v Olympiakos
Over/Under 3.5 Goals
Over
1.30 +3.5 Nyertes
arsenal hendi
dortmunt meccs over 1,5
schalke over 1,5
3K -- 20K
Bemákoltam 😄
95 BATE Boriszov - Bayern München: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,24
167 Ajax - Real Madrid: Az 1. félidõben 0,5-nél kevesebb (H) vagy több (V) gól lesz V 1,20
175 Manchester City - Dortmund: Manchester City szerez gólt: igen (H) vagy nem (V) H 1,10
30.000 > 65l780
az Ajax - Real 1. félidei és a City gól is kurva necces volt...