Internetes Fogadások, Tippmix +18

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramox
Az Azarenka tippedet megjátszottam, bízzunk benne... 😊 Fisher nálam tiltólistán van, de azért szorítok miatta is 😄

FERNANDINHO1997
Atl. Madrid - Veszprém

Körübelül egy szinten van a két csapat. Nagyon jól erõsített a Veszprém a nyáron, hiszen megszerezték Chemat, és Nagy Lacit is. Nagyon szoros összecsapásra számítok, ahol teljesen egyenlõk az esélyek. 2- nél több góllal biztos vagyok benne, hogy nemfog kikapni a Veszprém. Madridnak eddig van egy gyõzelme a Celje ellen és egy veresége a Kiel ellen. Veszprém két kötelezõ gyõzelemmel kezdett, és a mutatott játék alapján is, meggyõzõbbnek tûnt a Veszprémiek játéka. Szerintem megint csak nagyon nagy ajándék ez a hendikep. Egyszerûen nemtudom elképzelni, hogy most ez a Madrid megverje kettõnél többel a mi Veszprémünket. Szóval összegezve parázs összecsapáson, szerintem 1 gólos differencia lesz valamelyik csapat javára. Tehát a tippem: +2 hendikep, vagyis Veszprém nyer, döntetlent játszik, vagy maximum 2 gólos vereséget fog szenvedni. Hajrá Veszprém!

FERNANDINHO1997
Írtam két tenisz elemzést, még jövök focival és kézivel hamarosan. Sok sikert mindenkinek!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azarenka - Görges
Tipp: 18,5 over
Odds: 2.15

Egyértelmû, hogy ki az esélyes ezen a mai összecsapáson. Szerintem iszonyatosan nagy ajándék ez a 18,5- ös határ. A Német szépség, akárkit, akármikor képes megszorítani, az agresszív, támadó teniszével. Ez ma sem lesz másként. Megverni szerintem egyértelmû, hogy nemfogja a Fehérorosz lányt, de biztos vagyok benne, hogy egy nagyon szoros csatát fognak vívni egymással a csajok. Utóbbi 3 évben, mindig sima Azarenka gyõzelem született. De ez most más, ez egy döntõ. Minden megvan ebbe a Német lányba, hogy itt ma egy szoros csata legyen. Nagyon régóta döntõzött utoljára Julia, tehát lelkesedésben nem lesz hiány. Ez kicsit ellene is szólhat, ha túl izgulja magát, de szerintem van már olyan tapasztalt, hogy ilyen ne következzen be. Egy szó mint száz, itt ma egy szoros összecsapást láthatunk majd, ahol szoros 2 szettes Azarenka siker fog születni. Tippem: 7-5, 6-4

Fischer - Brown
Tipp: 1
Odds:2.10

Ez egy nagyon érdekes összecsapás lesz. Nem értek, annyira a teniszhez, de azért már figyelgetem egy ideje, már nagyon sok meccset láttam Brownról, és az feltûnt, hogy brownál abszolút, fejben dõl el minden. Egyik meccsén, a lehetetlent is visszaüti nyerõvel. Másik meccsen meg mikor nem megy neki annyira elszáll az agya és kap egy sima 6-1, 6-2 õt. Biztos vagyok benne, hogy Fischerel ma nagyon nagyot fog csatázni. Ugye az Osztrák otthon játszhat, ami azért elõny neki. Szinte biztos vagyok benne, hogy ez egy három szettes összecsapás lesz, amibõl Fischer fog kikerülni gyõztesként. Az Osztrák ahogy elnéztem a meccseit végre kezd formába lendülni, és kezd úgy teniszezni, ahogy azt tette régebben is. Áprilisban, 2-0 ás verést kapott, de akkor is látszódott már, hogy két szoros szettben kapott ki, és ha agyilag jobban ott lett volna, vagy csak simán szerencsésebb lett volna, akkor megverhette volna az akkor otthon teniszezõ Németet. Minden adott, hogy most visszavágjon, és vissza is fog. Tippem 2-1- es Fischer siker!

Effe88
olyan vagy mint a sportemberes csávó😄😄
segítesz csak hát😄😄😄

1.0,,, az atomtuti jött is 😊
viszont bosszantó,hogy az 1.55os shamrockn tuti elmegy a szelvény hiszen már 0-2 az állás 😄DD
sligo nélkül sikerült feladni mivel 16:55kor jutott eszembe, hogy fel kell adni a mixet 😄 a szelvények így is havernál maradtak xDDD
WuFraZselic
Ademar összekaphatná magát...

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

dave9004
2,7 körül van jelenleg
bakkerman
törökökre durván jó lesz az odds ellenünk,õk kikaptak,mi nyertünk,ráadásul itthon lesz a meccs,X2 nagyon adja magát,fõleg ha úgy játszik a csapat mint az észtek ellen akkor 3 alatt nem ússzuk meg

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

de ugyanez igaz arra a hírre is miszerint beszüntetik a fogadó oldalak mûködését! Shep is mondta,hogy febr. körül tuti lesz... mondom ez vicc, nem lesz belõle semmi, tessék és nem is lett 😄DD

ezért mondom majdnem mindenre manapság, " hiszem ha látom " , ígérgetni mindenki tud...
dundalk kurva régen nyert! 1 hónapja idegenben elverte a mostani ellenfelét így a hazai gyõzelmet ekkora szorzóért vétek kihagyni! ergo hazai gól atomtuti tipp 😊
182 Dundalk - Bohemians H 3,25
181 Sligo - St. Patrick's H 1,78
183 Shamrock Rovers - Derry City H 1,55
Eredõ odds: 8,96675

500 ft -> 4485 ft
bakkerman
az fasza,még tavaly télen voltak infók,hogy 2012 tavaszán jön,azóta lett még pár idõpont kitûzve akkor 😄DD balfaszok

Effe88
😄😄😄D:

Effe88
nem
az eb elõttre igérték aztán az olimpiára😄😄😄
most megkb, jövõ nyárra lesz vmi belõle😄😄

bakkerman
a szjzrt már beindította a saját netes fogadóoldalát?

Forza Italia
EZt csak azért mondta José mert nem látta még Torghelle Sanyit. Én neki adnám 😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

demonsss
hát ezt azért nem mondanám

Falcao mindkettõtõl jobb..... Azt ennyi...

Effe88
A NAP MONDÁSA
„Bûncselekmény lenne nem Ronaldónak adni az Aranylabdát. Ha Messi a világ legjobbja, az csak azért lehet, mert Ronaldo egy másik bolygóról jött.”

José Mourinho, az Egyetlen

de uncsi már
mindig ezt a két kretént kell tolni😄😄

demonsss
JAJA 😄😄😄

Miért? Meg tudsz belõle reggelizni... 😄 1 reggel már nem halsz éhen 😄😄

demonsss
Az 😄

Effe88
szivesen

Kösz a tippet!

chile gól
kolumbia meccs over 1,5
1,87x

messi gól
1,55x

Bár helyettük cserék játszók lehet jobbak.... Portugál C is jobb, mint az A 😄😄

Na most olvasom Balyázska nem játszhat a törökök ellen meg juhász se... 😄😄

Na all in törökök 😄😄

Effe88
mi pénzXDXD

demonsss
Éreztem h a gól egy fejes gól lesz , de kár h nem raktam többel

Na meek alszok

Effe88
Ott is van😄😄
Igy viszont bõven jólett a napom😄
Moldova atbaszott de wales és csìle hozta
Zsìr!!!😊

WuFraZselic
basszák meg, ez nem fog sikerülni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
anglia belõhetné a 6.-at, és akkor nem -24ben zárom a napot 😄

a magyar és cseh hendi nem túl sokat hozott vissza...

WuFraZselic
na, a másik tutinak vélt Siena gyõzelmen megy el... beszarás

Tigristank
2.70-es odds van a törökökre ellenünk. :S

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

nem akarják lefújni! !!!!
Effe88
mi bajod?

Tigristank
Jönni látszik.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Észtország - Magyarország (Háromesélyes fogadás) Magyarország
Macedónia - Horvátország (Háromesélyes fogadás) Horvátország ?
Szlovénia - Ciprus (Háromesélyes fogadás) Szlovénia ?
Lengyelország - Dél-Afrika (Háromesélyes fogadás) Lengyelország ?
Írország - Németország (Háromesélyes fogadás) Németország ?
Tigristank
Hát jah, de ez inkább az angolok szégyene, ráadásul az egyik góljuk 11-esbõl volt. 😄

amúgy jól tartották magukat eddig csak 2 volt most már 4
demonsss
Rohadna le a skót válogatott ott ahol van

most lenne vége mindennek! 😄
1-0
adtad volna egy csövesnek

passatgt
akkor te mond az eredményt, így 1 perccel több idejük van nyerni😄

Tigristank
Kidobott pénz San Marinora bármit is rakni (kivéve persze a 0-5 hendi). 😄

hát elmegy! mindegy, mert most a ciprus is kiegyenlít a végére!
megraktam san marinot 100 al hátha! 😄
Effe88
80.percben 0-0

passatgt
81. perc 0-0

Tigristank
81. perc, 0-0